Hete høstkvelder

Pin it Reddit

Hete høstkvelder

Ikke la høstens kjølige vær ødelegge stemningen. Se heller hett på høsten! Her er noen tips som kan få istappene i blodet til å smelte.

Skru opp varmen, tenn stearinlys og fyr i peisen hvis du har en. Høsten er her, og nå kan du kose deg innendørs sammen med kjæresten din med god samvittighet. De mørke og kjøligere kveldene er perfekt for hjemmekos.

Skap lun stemning med varme pledd, dyner og myke puter. Hva med å ha deres eget «Tusen og en natt»-eventyr? Utforsk hverandres fantasier og fortell sensuelle historier. Krydre kvelden med andre ønsker dere har for hverandre og få inspirasjon ved å for eksempel lese erotiske noveller eller spille et erotisk spill.

Bli het i toppen med drikker som te, toddy, kakao, kaffe eller en irsk en, for virkelig å komme i lun stemning. Å sitte tett sammen med hver sin jumbo-kopp med kakao mens dere småprater om løst og fast gjør dere avslappet og skaper en nærhet. Så kan dere kanskje bruke kremen til å toppe mer spennende overflater enn kakaoen?

Pleie forholdet og intimiteten

Et varmt bad omgitt av stearinlys og aromatiske oljer gir en avslappet følelse. Eller dere kan ta badstue sammen og ha het elskov i dusjen etterpå. Deretter kan dere slappe av ved siden av hverandre på sengen og la tankene fare. Kanskje kommer dere i stemning igjen, og kan ta for dere hverandres kropper og forsette med en erotisk massasje?

Nyt naturen – hverandre

Bruk den friske høstluften og de flotte fargene i naturen for alt det er verdt. Dere kan varme hverandre på en romantisk tur i skog og mark. Stikk dere bort i løvet og ta en kjapp en. Finn et sted som ikke er trafikkert og som gir litt ly for været. Husk et pledd hvis dere skal legge dere ned. Etter en frisk tur i skogen eller på fjellet kan dere med god samvittighet bli foran peisen hele kvelden.

Kommenter