HET STUND PÅ KJØKKENBENKEN

 

HET STUND PÅ KJØKKENBENKEN

Jeg ringte på døren til Carlos, og jeg visste at jeg var blitt litt forsinket. Før jeg kom hadde jeg meg en kosestund i dusjen med en heftig stor dildo. Hva som kommer til å skje hadde jeg ingen anelse om, men det gjorde meg veldig pirret bare ved tanken. Carlos kunne være litt dominerende til tider, men det likte jeg godt at han var.

Carlos åpnet døren for meg, og gav meg et het kyss på munnen, og sa «Hvorfor kommer du så sent? og er du glattbarbert og?» Jeg bare gav ham et lurt smil som svar på spørsmålet hans. Carlos tok hånden min, og la den over den voksende bulen i buksen. Jeg strøk den med hånden, og gav ham et kyss som varte. Vi går inn på kjøkkenet sa han og gav meg et vinglass. Jeg sa takk og tok meg noen slurker av den deilige vinen.

«Her, om du bare setter fra deg glasset litt skal jeg vise deg noe jeg har hatt lyst til å gjøre en stund», sa Carlos med et smil. Jeg gjorde som han sa, og han stilte seg bak meg. Strøk hendene nedover armene mine og ga meg frysninger helt ned mellom beina. Med en brå bevegelse dyttet han overkroppen min ned på benken så jeg sto fremoverbøyd, og de små hendene mine holdt han enkelt fast i sin ene. Med en skrekkblandet fryd kjente jeg hans ledige hånd gli opp under kjolen til der truselinningen skulle ha vært. Men i kveld, som med de andre gangene vi hadde truffet hverandre, hadde jeg droppet den. Alt som fantes var de svarte hofteholderen som holdt strømpene på plass, og stønnet hans fortalte meg at han likte det.

«Vel, vel … dette var en hyggelig overraskelse», sa han mens lyden av en glidelås som ble dratt ned lød gjennom rommet. Jeg skjønte hva som ventet, skjøv rumpa ut og klynket lavt. Skjørtet mitt ble dratt opp, og før jeg visste ordet av det var han inni meg. Jeg klarte ikke å holde tilbake stønnet som hadde bygd seg opp, og reaksjonen var umiddelbar. Et hardt slag over rumpa før hånda som hadde holdt fast hendene mine flyttet seg opp i håret mitt. «Ingen lyder fra deg. Hører jeg en lyd, blir det konsekvenser». Stemmen hans var lav og dyp, og jeg trodde knærne skulle svikte under meg. I stedet presset jeg meg hardere mot han, krevde mer mens jeg bet meg i leppa for ikke å skrike.

«Flink jente … spre beina mer», stønnet han og slapp håret mitt. Grep meg om hoftene og knullet meg sakte. «Det her har jeg hatt lyst til å gjøre siden første gang jeg traff deg. Bruke deg, kjenne fitta di rundt pikken min … aah!»
Ordene hans stoppet idet jeg trakk sammen musklene rundt han, og grepet om hoftene mine ble hardere. Lyden av stønnene og stemmen hans mens han hele tiden fortalte meg hvor kåt jeg gjorde han fikk meg helt ut av balanse. «Hardere og dypere, vær så snill» fikk jeg frem mellom sammenbitte tenner, og igjen kjente jeg et sviende slag over rumpa. Hånden krøp opp i håret mitt igjen, denne gangen dro han så hardt at han rettet meg helt opp. «Hva sa jeg om å lage en lyd? Jeg tar deg som det passer meg, og du skal bare ta imot. Skjønner du?» Stemmen hans var hard, men likevel kunne jeg høre et hint av et smil i den. Jeg nikket.

Han trakk seg ut, snudde meg rundt og løftet meg opp på kjøkkenbenken. Om jeg hadde hatt noen tvil, fjernet han den idet munnen hans la seg over min og kysset meg så intenst at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Han kastet ikke bort tid på å erte meg, dro meg bare helt ut på kanten og kom inn i meg igjen mens leppene hans vandret nedover kinnet og kjeven min til de stoppet på halsen min. Jeg stivnet til, visste at han visste. Og da han smilte kjente jeg det mot huden før han bet hardt rett over der halsen går over til skulderen. Jeg skrek, og denne gangen var den eneste reaksjonen at han tok meg hardere. Beina mine låste seg om livet, hendene mine gled opp i håret, og stønnet hans da jeg tok tak i det holdt på å få meg over kanten.

Han rettet seg opp og stirret meg rett inn i øynene med det som må ha vært det mørkeste blikket jeg noensinne har sett. Han fortsatte å holde meg fast mens han kjørte den store og harde pikken sin inn og ut av meg. Dype og hardere og hardere støtet han i meg og jeg kjente hvordan den intense følelsen av orgasme overmannet meg helt. Jeg vet at jeg skrek, men jeg var et helt annet sted. Med et høyt stønn kjente jeg at han også kom, og smilet hans da jeg kom til meg selv igjen var lurt.

«Jeg tror dette blir en bra kveld», sa han og ga meg vinglasset som stod ved siden av oss på benken. Gleder meg, svarte jeg, for jeg er klar for neste het stund med deg.