HET SKOGSTUR

 

 HET SKOGSTUR

En deilig sommerdag, og det var en varm vind som blåste gjennom det blonde håret mitt. Jeg hadde på meg en rød kjole, svart hofteholder, stay ups og trusen lot jeg være hjemme. Jeg kjente at vinden trykket litt under kjolen min og jeg kjente at jeg var våt. Så pirrende og deilig å gå med uten truse, og min hånd forsvant plutselig under kjolen. Det var godt at jeg var alene i skogen. Jeg stoppet opp ved et tre og lente meg inntil det. Fingrene fant den våte sprekken og jeg begynte å leke litt med klitoris. Jeg var så våt, kåt, og jeg hadde så lyst til å ha noe inni meg. Jeg lukket øynene mine, og fingeren min fortsatte å leke med klitoris. Med ett hørte jeg en stemme som sa» Er det her du gjemmer deg og ikke på det stedet vi avtalte» Jeg åpnet øynene og så inn i Alvaro sine øyne. Han gav meg et raskt kyss, og tok hånden min på hans voksende pikk i buksen. «Vil du ha den inni deg» spurte Alvaro meg. «Ja svarte jeg, må ha den inni meg»

Plutselig trakk Alvaro seg bort. Han snudde seg og gikk. Jeg ble stående og se uforstående etter ham. Alvaro snudde seg kjapt og vinket på meg, og jeg gikk nølende etter – hva var det han pønsket på? All fornuft tilså at jeg skulle snu og gå motsatt vei, men kroppen skrek etter ham. Jeg fulgte lydig med. Så аt de løse hundene lekte dragkamp om en stor pinne. Alvaro stoppet, “stoler du på meg? Vil du snu, så gjør det nå” jeg så det lekne glimtet i øynene hans til tross for den alvorlige stemmen. Jeg nikket forsiktig. For jeg visste ordet av det, lå jeg på magen på gresset, og Alvaro satte seg på rumpa mi han og holdt hendene mine i t stramt grep bak ryggen min. “Stol på meg”, han bandt et silkebånd foran øynene mine og han tok opp et håndjern og samlet hendene mine. Alvaro hjalp meg på beina og førte meg forsiktig frem over. Jeg våget ikke si et ord.
Jeg kjente med lukten av brent ved. Han slapp meg. “Stå her, ikke rør deg, jeg er straks tilbake”. Jeg kjente spenningen sitre i kroppen. Plutselig var han der igjen og førte meg videre inn en dør. Bortover et tregulv, han stoppet og ba meg sparke av seg skoene. Jeg mistet balansen litt, men jeg kjente at Alvaro støttet meg, og ledet meg videre. Jeg kjente varmen bre seg i kroppen. Kjente noe mykt under beina. “Sett deg ned, forsiktig nå”. Han tok av meg silkebåndet for øynene mine. Jeg så meg raskt rundt, det var en tømmerhytte, det brant i peisen og jeg satt på en myk skinnfell. Alvaro smilte så vakkert, og han var så utrolig sexy der han satt og så på meg. Alvaro begynte å ta litt på meg igjen og lot fingrene sine stryke over ansiktet og berørte leppene mine før han bøyde seg ned og kysset meg. Jeg besvarte kysset grådig, og beina mine gled litt fra hverandre, og jeg ønsket at han skulle ta meg. Han tok av meg håndjernet, og strøk meg over håndleddet. Alvaro kledde av meg den røde kjolen og smilte da han så at jeg ikke hadde truse på meg, bare hofteholder og stay ups.

Alvaro dyttet meg forsiktig ned på skinnfellen og bandt hendene mine fast til en krok i veggen. Jeg klynket svakt både av forventing og protest. Jeg ville kjenne ham! Jeg ville rive av ham klærne og føle hele ham. Han ristet svakt på hodet og knyttet på ny silkebåndet sitt rundt øynene mine. Sakte lot han hendene gli оver brystene, dvelte litt med dem, kysset brystvortene forsiktig for han flyttet hendene nedover magen min mot klitoris. Jeg spente alle musklene i magen. Han strøk forsiktig ovеr magen, under brystene, kjente og kysset litt på brystene fоr han igjen rettet oppmerksomheten mot magen. Lot hendene gli varsomt nedover, ned til knærne, så mellom knærne og opp langs lårene, jeg gispet. Han strøk meg uten på kjønnet, som var dryppende våt og saftene mine begynte å renne ut, men hendene hans brant som ild.
Han lot en finger gli ovеr kjønnsleppene, jeg var klar, våt og jeg hevet kjønnet mot fingeren hans, men han trakk seg bare unna “Vent litt..”. Han lot fingeren gli langs kjønnsleppene presset litt mot, og lot fingeren gli innenfor. Jeg gispet da den forsiktig berørte klitoris med en finger… Den gled inn i meg uten motstand. Jeg klynket og presset meg mot fingrene. De forsvant.
Jeg lå spent og ventet…Så var han der igjen, jeg kjente fingrene gli mot brystene, de kløp litt, og jeg kjente ilingen spre seg nedover til skrittet. Han tok to fingre inn i meg, og jeg presset meg mot han, og han begynte å jukke inn og ut av meg. Jeg ville ha han inni meg nå. «Knull meg hardt nå» sa jeg mens jeg stønnet og vred på meg. Alvaro trakk seg bort og førte lemmet bort til kjønnet mitt, lot det gni litt opp og ned langs leppene mine, mens fingeren igjen fant klitoris, så trengte han inn i meg, sakte. Det gikk for meg, og jeg stønnet og ristet, mens han trengte seg innover og innover i varmen. Han støttet til bunns i meg mens orgasmen ebbet ut.
Han løsnet hendene mine og fjernet silkebåndet fra øynene. Jeg smilte og begynte å bevege meg forsiktig under ham. Han trakk seg ut og snudde meg оver på magen og trengte seg inn i meg bakfra. Jeg kjente det store lemmet hans fylle seg til bristepunktet og stønnet av nytelse. Vi fant rytmen. Jeg klamret meg fast til skinnfellen, da jeg nådde høyden på ny og med noen kraftige støt nådde de høydepunktet sammen. Jeg kjente saftene våres blandet seg og lukket øynene i fryd. Han stønnet høyt og la seg sammen оver meg.