HET MØTE PÅ COCKTAILPARTY

Pin it Reddit

 

Het møte på Cocktailparty

Det var fullt av folk inne i den viktorianske spisesalen. Jeg så meg rundt og opp på de høye søylene i taket. Flere hundre servitører som sprang rundt med champagne og småretter jeg ikke kunne uttale. Jeg tok en drink og takket ydmykt for servicen. Hva i alle dager gjorde jeg på et slikt sted, på dette slottet igjen? Jeg tok opp invitasjonen å så på den igjen. Det var noe med håndskriften på invitasjonen jeg kjente igjen.  Dette kan jo ikke stemme, tenkte jeg med meg selv og tok en slurk av champagnen min.

Jeg begynte å føle meg litt uvel av tanken på å dumme meg ut, slik at jeg selvfølgelig klarte å kollidere med en sexy, og kjekk mann. Det endte med at han mistet hele rødvinsglasset på kjolen min og jeg stod der som en dust med alle øynene rettet mot meg. Jeg ble litt svimmel og fikk nesten ikke med meg at den sexy mannen grep tak i armen min og førte meg ut av spisesalen, opp en vindel trapp og inn på et rom, men ikke hvilket som helst rom, men en suite. Hvem var denne litt forførende, hjelpende mannen, undret jeg meg på. Han så på meg og sa kjenner du ikke meg igjen? Å er det deg Allan. Det er så lenge siden. Vel sa han sist gang hadde du masken på deg, og vi er jo på det samme slottet. Men jeg trodde ikke at jeg skulle få se deg igjen? Sa jeg. Å sa han. Du vet at jeg plutselig dukker opp, når du har meg i tankene dine. Ja det stemmer visst svarte jeg.

«Unnskyld så meget for at jeg mistet vinen min på den vakre kjolen din! Det skal være et bad her et sted, la meg hjelpe deg. Allan slo på vasken og hentet et håndkle som han fukte under den. Deretter begynte han å tappe lett på kjolen min med det fuktige håndkledet. Men sa jeg. Jeg kan jo gjøre det selv. Nei sa han litt bestemt tone, og beveget seg enda nærmere meg

Allan stod alt for nære meg og luktet alt for godt til at jeg ikke kjente murringen i fitten min. Han så på meg og smilte sjenert mens han fortsatte å prøve å vaske vinen bort. Guuud, hvordan kunne han se så deilig ut?? Han var solbrun og hadde et lite antydning til skjegg, som om han nettopp hadde kommet hjem fra ferie. «Må ærlig innrømme at jeg sølte på deg, litt med vilje», sa han plutselig. «Hæ?» tenkte jeg bare og ga han et spørrende uttrykk. «Ja, jeg så at du holdte på å gå rett i meg, men jeg ble så lamslått av hvor vakker du var at jeg brydde meg ikke om å flytte meg.» Og det så ut som du ikke kjente meg igjen så jeg måtte jo finne på noe, sa Allan. Vel så møtes vi igjen, og tar jeg ikke feil er det samme rommet som sist gang, smilte jeg lurt til han

Han smilte også lurt og sa at han hadde ikke glemt hva vi gjorde sitt vi møttes. Han leste kroppsspråket mitt og lente seg forsiktig inn mot meg.

Øynene hans gikk fra mine til munnen,
og jeg kunne kjenne den harde pikken hans
mot det lette stoffet på kjolen min.

Uten et snev av tanke presset jeg leppene mine mot hans. De store hendene hans tok tak i ryggen min og deretter glide ned mot rumpen. Han skviste lett og penetrerte tungen inn i munnen min med makt. Jeg var så kåt og klar at jeg nesten ikke pustet.

Han tok tak i bena mine og løftet meg ut på kontoret i suiten,
slapp meg ned på den store mahognipulten i midten av rommet.

Han dyttet meg ned og dro opp kjolen min. Jeg stønnet høyt. «Rolig nå, babe, du må ikke lage for mye støy», sa han og smilte mens han tok tak i strømpebuksene og lagde et stort hull «Du er så deilig», sa Allan og tok av meg resten av undertøyet.

Jeg så på han med store øyne og han stirret intenst tilbake mens hans sakte tok tungen mot den trange våte musen min. Med ett var den deilige munnen hans ringet rundt den pulserende fitta mi. «Å guuuud!!» ropte jeg og kjente hånden hans over munnen min. «Sa ikke jeg at du måtte være stille?» Han var streng i blikket, men leken med fingrene rundt klitten min. Jeg var så våt at det dryppet ned på pulten.

Han trengte så en finger inn i musen min og så på meg med et dyrisk blikk. Mens Allan kjærtegnet fingeren opp mot veggen min, gikk han løs med den andre hånden på brystet mitt. Deretter tok han tak i halsen min og dro meg forsiktig opp. To fingre inn mens jeg satt meg opp og jeg stønnet i munnen hans. Allan masserte klitten med tommelen sin samtidig som han kjørte de to fingrene opp mot veggen i skjeden min.

«Jeg må ha deg nå», sa jeg tiggende mellom hvert kyss.

Han dro av seg slipset mens jeg dro av han dressjakken. Jeg kunne nå kjenne de tonede musklene han hadde skjult under dressen, og jeg var nysgjerrig på hva jeg kunne forvente under beltet. Han dyttet meg ned på pulten igjen og begynte å slikke fitta mi som om det var det eneste ønsket han hadde. Imellom stønnene og den lekne tunga, så jeg små glimt av han knekke av seg skjorta.

Han tok tak i lårene mine og dro fitta mi nærmere ansiktet sitt. Han slikket opp og ned med kjappe støt og kroppen min skrek etter å komme. «Ikke enda babe», sa han og dro av seg beltet. Han snudde meg rundt og dasket meg lett på rumpa med det svarte skinnbeltet sitt. Allan spredde så bena mine og med ett kjente jeg den store pulserende pikken inni meg. Jeg stønnet høyt nå. Kunne ikke kontrollere det.

Den ene hånden hans var festet mellom hoften og bordet, akkurat som om han ikke ville at jeg skulle støte for hardt mot bordet. Den andre hånden var plassert rundt halsen min med et fast grep.

Jeg holdt meg fast i den muskuløse armen hans,
og bet meg i underleppa for å holde tilbake skrikene.
Men til ingen nytte.

Denne mannen fikk meg til å føle meg levende og ønsket mer enn noen mann hadde gjort. Støtene ble hardere og mer dominant. Jeg skrek høyt og han plasserte hånden sin over munnen min for å dempe stønnene mine. Han masserte meg litt på klitoris og jeg var på kanten til en intens orgasme når han kviskret i øret mitt:

«Kom for meg, jeg vil kjenne den trange fitta di rundt pikken min.»

Det hørtes ut som en befaling og kroppen min lyttet. Med ett kom jeg og squirtet ned på gulvet og pulten foran meg. Orgasmen var intens og lenge, jeg hadde gitt opp å være stille for lengst og nøt hvert sekund av følelsen av den store pikken støte inni meg. Plutselig kjente jeg at det fyltes opp inni meg av deilig varm sæd. Han stønnet inn i øret mitt og kroppen min var ikke ferdig med å komme. Sammentrekkingen fortsatte å omslutte pikken hans. Han snudde meg rundt, kysser meg lett. «Jeg tror vi trenger flere håndkleder», da han og vi begge så ned på det grisete gulvet og lo. Vel vi får ringe på noen for vi har hele natten og helgen for oss og kose oss på dette herlige slottet, og gav meg flere kyss på munnen.

 

Kommenter