HET HYTTEKOS MED MEG

Pin it Reddit

Het hyttekos med meg

Nå var endelig helgen her, og jeg og Jan hadde planlagt å reise opp til hytten. Jeg tok meg en dusj og lot vannet renne langs kroppen min, og brystvortene mine ble stive, og jeg kjente at jeg var også blitt våt mellom beina. Jeg tok dildoen min med sugekopp og satte meg ned på den og begynte å ri den. Den kom dypere og dypere for hvert støt jeg støtet den inn i meg. Det varte ikke lenge før jeg kom.

Jeg sendte Jan en erotisk melding:

«går uten undertøy i kveld 😉
kanskje du vil ha en liten smak?».

Det tok oss noen timer å kjøre opp til hytten, og vi snakket om alt, og vi bare gledet oss til å slappe av og kose oss. Når kvelden kom kunne jeg se lysten i øyene hans, han likte uten tvil meldingen han hadde fått. Vi spiste deilig lasagne og drakk rødvin hele kvelden. Hadde det fint i hverandres selskap, og vi fyrte begge to i peisen. Det var romantisk og koselig, vi spilte kort, brettspill og lo så tårene trillet. Jeg ville ha litt mer vin så jeg gikk for å hente en ny flaske med vin, så kjente jeg hendene hans bak meg.

Jan hadde hendene sine på hoftene mine, og Jan begynte å kysse meg på halsen. Jeg stoppet opp med alt jeg gjorde Jan snudde meg og så med det blikket, og jeg visste hva som kom til å skje Han dyttet meg mot kjøkkenbenken. Jan gav meg ett heftig kyss, og vi kysset dypt og lenge. Vi så hverandre inn i øyene, og jeg var blitt klar for han, og jeg kunne kjenne ereksjonen hans presse seg mot meg. Så kåte var vi begge to begge, og hendene hans vandret seg ned til rumpen min og løftet under kjolen min og fant ut at jeg snakket sant. Det var ingen truse der, bare hofteholder og stay ups. Han fant min våte mus og begynte å leke litt med klitoris. Jan tok to fingre inn mens han lar den andre hånden vandre over brystet mitt og nappet meg i brystvorten slik at den ble stiv.

Jan tok den i munnen og sugde litt, og jeg små stønnet da han traff G punktet med de andre fingrene. Jeg var så våt at det begynte å renne ut saftene mine ned på innsiden av låret Han bøyde seg ned og kom mellom beina mine. Jeg måtte spre beina litt, og lente meg litt tilbake på kjøkkenbenken, slik at han kom bedre til Han begynte å slikke og suge på klitoris, samtidig som han tok to fingre inn i meg. Jeg sa til Jan at nå måtte jeg ha den store og harde pikken hans inni meg. Jeg tok beina mine i kors rundt han og han løftet meg opp og bar meg inn i sengen mens han kysset meg intenst

Jeg reiste meg opp fra sengen og stod tett inntil han, og begynte litt forsiktig med den ene hånden å åpne opp skjorten hans, mens den andre hånden min beveget seg langsomt nedover mot beltet hans. Jeg fant hans brystvorte og tok den følsomme brystvorte i munnen og sugde litt og små bet han litt. Den andre hånden min hadde klart å åpne buksen og hånden min fant den store harde pikken. Jeg begynte å massere den litt opp og ned, og jeg satte meg ned på kne og tok tak i den store harde pikken i munnen min. Jeg sugde og slikket og presset litt med tungen på toppen. Jan stønnet og stønnet. Jeg kunne se at han likte det jeg gjorde, og det kom litt sæd ut av hodet. Jeg smakte på det forsiktig med tungen min, åh det smaker deilig. Nå brukte jeg tungespissen min fra roten hans og hele veien opp, gav Jan et deilige og fyldige kyss.

Jeg masserer ballene hans hele tiden mens jeg brukte tungen, men jeg ville også smake på dem, en etter en. Tungen min lekte med ballene hans, jeg tok den ene i munnen min og sugde den lenge mens jeg brukte tungen til å «massere» den samtidig. Så tok jeg den andre i munnen min, og jeg sugde litt på den. Jeg så opp på deg og jeg kunne se at det var kommet litt mer sæd på tuppen. Jeg reiste meg opp og sa» ta meg hardt» og jeg stilte meg opp på alle fire i senga

Jan gav meg et klaps på rumpa så det svei, og enda en gang, og jeg kjente den harde pikken hans presse mot den våte og trange åpningen min. Han gav meg enda et klaps på rumpa og trengte seg inn i min våte mus. Jeg var dryppende våt og klar, og han kom dypt inni meg med harde og dype støt. Hardere for hvert støt han tok og holdt meg fast rundt hoftene mine. Jeg stønnet og stønnet og han bunnet meg. Han økte på tempoet og kom inni meg. Han holdt seg fast inni meg og ble værende der en stund. Det var så utrolig deilig, så nå kunne jeg fortsette å bevege meg litt siden begge våre safter var fremdeles inni meg. Han presset litt på G punktet meg, og jeg kom igjen og igjen og igjen..

Vi sovner slitne etter en deilig økt. Neste morgen våknet jeg og var våt og kåt, og jeg kikket bort på Jan og så at pikken hans var blitt stor og hard igjen Jeg vekket Jan og tok han med meg inn på badet. Jeg tok av meg bh og hofteholder og stay ups. Jan tok av seg sin boxer og gikk inn i dusjen sammen med meg. Vannet rant ned på brystet og gjorde brystvortene harde og stive Jeg tok såpen og begynte å såpe inn kroppen hans, og jeg masserte pikken han samtidig. Jan begynte å kysse meg, og han snudde meg rundt slik at jeg stod med ryggen mot han. Han tok den ene hånden på klitoris, og den andre masserte han puppen. Han tok 2 fingre inn og kjente at jeg var nok en gang klar for hans store pikk. Jeg bøyde meg litt frem og Jan trengte seg inn i meg, og med dype og harde støt, inn og ut av meg. Jeg stønnet, og jeg kjente at orgasmen min var på vei. Han stimulerte også litt på klitoris samtidig som han tok meg hardt. Jan økte tempoet og kom inn i meg mens han ropte mitt navn.

Vi spiste en god frokost sammen og ryddet hytten. Jeg sa til Jan at det blir sikkert et stopp eller to på veien siden jeg har ingen truse på og den er dryppende våt og klar for deg på nye eventyr og nytelser

.

 

 

Kommenter