HET ELSKOV I MÅNESKINNET

Pin it Reddit

HET ELSKOV I MÅNESKINNET

Jeg gjorde meg klar til kveldsturen jeg skulle ha med Øystein. Han fortalte meg at han ville ta turen ned til vannet, og ha en piknik der. Det var sommer og fullmåne, og jeg kjente en kribling i underlivet. Jeg pakket mat, drikke og et deilig stort pledd som vi kunne  sitte på.

Øystein kom og hentet meg i sin lekre bil, og gav meg ett het og deilig kyss, og det pirret meg. Jeg vil ha mer nå, sa jeg til Øystein mens jeg tok hånden min på innsiden av låret hans og strøyk han der, opp og ned. Øystein stoppet bilen igjen, og jeg satte meg oppå han og løftet opp skjøret mitt. Jeg hadde ingen truse på, og musen min var glinsende, og dryppende våt. Øystein tok tak om hoftene mine, og tok den store, harde pikk inn i meg. Jeg beveget meg opp og ned, og han traff g punktet. Jeg red ham hardt, og stønnet. Flere orgasmer bygget seg opp og kom i serier om og om igjen. Øystein pumpet inn og ut av meg, og tømte seg med den varme seden hans. Det rant av meg, og han kysset meg. Vi ble sittende en stund slik og holdt rundt hverandre

Vi kjørte videre og Øystein så på meg og smilte. Vi kom frem og parkerte bilen. Jeg tok sekken min, og vi gikk hånd i hånd på stien mot det uforstyrrete stedet som Øystein hadde funnet til oss. Av og til stoppet vi opp, og kysset noe så intenst, og jeg var kåt igjen på han. Øystein tok tak i meg, og snudde meg rundt, og sa bøyd deg med en bestemt stemme. Jeg gjorde som han sa, og han løftet opp skjørtet mitt, og han kjente at jeg var vår igjen, og presset 2 fingre inn i meg. Jeg små stønnet litt og vrikket litt på rumpa. Jeg hørte at han åpnet buksen sin, og jeg kunne kjenne han i åpningen min. vil du ha den nå, sa han og gav meg et klaps på rumpa, og trengte seg inn i meg. Han tok tak i håret mitt og hoftene mine Men dype støt lengre og lengre inn i meg, og han gjorde det hardere og hardere for hvert støt. Han økte tempoet sitt og kom inn i meg. Etterpå snudde han meg igjen og gav meg et kyss, og sa på tide å gå ned til vannet.

Så utrolig vakkert og magisk stemning med månestrålene som skinte på oss og i vannet. Jeg pakket ut av sekken, og tok ut maten, drikken og det store pleddet. Vi spiste og drakk og snakket om alt.

Øystein satte seg tettere inntil meg, og begynte å beføle meg på puppene mens han kysset meg intenst og lenge og tungene våre danset i munnen. Han begynte å kle av meg plagg etter plagg inntil jeg lå der på teppet uten en tråd på meg. Mine former lyste i måneskinnet som strålte på kroppen min. Øystein tok raskt av seg klærne sine.  Han la seg ned ved siden av meg og kysset mine stive knopper. Jeg hev etter pusten mens han kysset meg nedover ryggraden. Jeg vred meg i nytelse når tungen hans møtte min melkehvite hud. En hud som var som fløyel mot hans lepper.

Jeg blunket lurt til Øystein og grep rundt pikken hans. Han tok tak i mine hofter og hjalp til. Jeg sugde og slikket den som en kjærlighet på pinne til bristepunktet. Jeg stoppet opp litt og så opp til han, og pikken hans var klar, hard og stram og ventet på å tre inn i min varme grotte med silkemyke vegger som ville klemme hardt rundt staken. Det brant i meg, og Øystein knullet meg både hardt og forsiktig. Jeg stønnet, og han befølte min klitoris samtidig som han presset seg ut og inn i meg

Jeg jokket mot hans to fingre som gned min lille knopp som vokste seg større og større. Han følte at jeg kom til å sprute snart. Han stoppet, og jeg ynket meg da jeg falt sammen i på teppet. Han befølte kjevene mine, og jeg sa at jeg kunne kjenne hans fingerpuls. Munnen min dirret av lengsel etter å bli kysset. Leppene mine stavet hemmelige koder til Øystein, og han fant frem slipset sitt.

Øystein tok slipset sitt og bandt begge hendene mine fast, og tok dem over hodet mitt. Han bøyde seg ned til klitoris. Dråper av lyst kilte mot han når han luktet mine dyriske frukter, og jeg åpnet opp og lot han komme til. Heftige bevegelser og småkvalte skrik var som kyss i hans ører når han slikket meg som midnattssolens stråler varmer ned mot havets overflate. En varm, saftig nektar sprutet ut av meg sødmefylte kjønn, og han drakk seg kåt fra min herlige kjærlighetsfrukt..

Jeg sprede beina mine slik at han kunne trenge seg inn i meg. Jeg var så dryppende våt, og Øystein begynte å knulle meg heftig, og han sugde meg på brystvorten. Han tok mine bein oppå skuldrene sine, og la jakken under rumpa mi slik at jeg kom høyere opp med hofta. Jeg tok imot og støtet imot han. Han trakk seg rundt og snudde meg på alle fire, og løsnet slipset sitt. Opp fra sekken tok han frem pisken. Jeg så på han og så kom det smekk gang på gang på rumpa mi så det svei som bare det. Han holdt meg fast om hoftene mine, og pumpet inn og ut av meg. Orgasmene bygget seg opp og vi kom på likt. Vi sank sammen på teppet og ble liggende der mens månestrålene skinte på kroppene våre. Øystein så på meg og sa at han gledet seg til neste måneskinns tur med meg

 

 

Kommenter