Het dampende nattmassasje

Pin it Reddit

 

 

Het dampende nattmassasje

Jeg var akkurat kommet meg hjem fra en restaurant besøk med noen venner, da det tikket inn en melding på mobilen min. Jeg smilte litt for meg selv, for det var fra den mannen som sendte meg meldinger hele tiden da jeg var på restauranten. Jeg lurte litt på hva han ville med alle disse spesielle meldingene. Han spurte meg om jeg hadde lyst på en massasje i natt, så kunne han komme hjem til meg å gi meg det. Jeg tenkte meg om litt, men jeg svarte at han kunne komme. Han sendte meg et bilde og jeg kunne se hvem det var. Det var Martin, og jeg ble glad da jeg så at det var ham. Jeg sa ingenting om sex, men snakket om massasje av nakke, skulder og rygg.

Jeg gjorde meg klar for Martin, og jeg kunne kjenne den deilige følelsen i underlivet. Jeg merket at jeg begynte å bli våt og kåt bare på denne pirrende tanken jeg hadde om han. Jeg så på klokken min at det begynte å nærme seg. Jeg fant en liten madrass, og tok frem noen gode oljer og et håndkle. Jeg var naken og klar under håndkle og la meg ned på madrassen og ventet på at Martin skulle komme.

Jeg ble liggende der i noen minutter, så hørte jeg at noen kom inn døren og inn i stuen. Hei sa jeg og smilte, og fortalte at jeg var klar. Martin tok opp oljeflasken heal and heat, og den hadde en nydelig duft.

Martin dro håndkledet mitt litt nedover ryggen, og sprutet en dæsj olje på skuldrene min. Pluss litt olje i hånden sin. Han enset at jeg slapp fra meg et tungt pust da han berørte skuldrene mine. Martin startet med å få fordelt oljen litt utover skuldrene mine. Fra ut på skuldrene til godt nedover ryggen, opp i nakken og ut på siden av ryggen. Han kunne kjenne at jeg var anspent, så han ba meg ta hendene nedover langs siden. Martin skimtet så vidt høyre brystet mitt, og så at det var ganske stort og fast.

Martin fortsatte masseringen. Begynte systematisk oppe i nakken fra hårfestet. Tok på enda mer olje, for å gjøre det mykere og glattere. Han kjente noen små muskelknuter nedover nakken og skjønte på pusten min og småstønnene at han traff noe og at det gjorde godt for meg. Etter hvert ble skuldrene massert. Han jobbet litt med de store musklene der. Og brøt stillheten litt: Martin spurte meg om jeg var høyrehendt siden jeg var mye mer strammere på den siden. Ja svarte jeg, og det har du helt rett i. Martin jobbet seg videre nedover kroppen, og jeg nøt den minste berøring av den. Jeg var så våt mellom beina nå at det begynte å verke litt. Jeg kunne kjenne at håndkleet forsvant over rumpa mi, og han kunne se at det var ingen truse på meg.

Martin sprutet på litt mer olje og masserte korsryggen min. Og i sakte tempo lenger og lenger nedover rumpeskinkene min. De var ganske faste og fine. Glatte og gode å ta i.

Håndkledet havnet nedpå beina mine, og han fokuserte nå på å massere utsiden av rumpa og nedover lårene. Nå hørte han pusten min godt og mellomrommet mellom lårene så ut til å økes. Han tok enda mer olje i hendene, og startet igjen bak knærne. Og jobbet seg oppover innsiden av lårene. For første gang kom det et skikkelig stønn fra meg. Han kom helt opp til rumpa igjen og lot tomlene nærme seg åpningen min uten å komme helt inn mot den dryppende klare klitoris. Den verket etter å bli tatt på. Martin så på seg selv og så at han var blitt veldig kåt, og jeg små stønnet litt og vrikket litt på meg

Martin hadde bare på en shorts og t-skjorte og kjente pikken sin mot bordkanten. Han fortsatte med en runde til nedover lårene mine, og opp igjen som sist. For å pirre meg enda mer. Og det så ut til å funke godt. For jeg gav fra meg mye lyd. Han unngikk fitta mi så vitt, med noen millimeters klaring. Men lot en finger sirkle rundt rumpehullet mitt. Jeg svarte med å løfte opp rumpa mi forsiktig mot fingeren hans.

Han kunne se at rumpehullet åpnet seg bittelitt og stoppet ikke før fingertuppen var i åpningen. Åååhhh, kom fra meg og ikke stopp nå…. – Neida, sa Martin, men jeg har jo en side igjen. Fremsiden, svarte Martin. Jeg snudde meg rundt slik at jeg ble liggende på ryggen. Hei sa jeg og smilte og Martin bøyde seg ned og gav meg et kyss på munnen som varte litt

Martin tok oljeflasken og tok noen dråper over hver pupp, samt en god dæsj i hånden. Han begynte å ta oppe på skuldrene. Dråpene på puppene rant litt utover, men han lot dem bare renne litt. Masserte ned til brystkassen min, men så på utsiden av brystene, og ned til magen. Tok litt mer olje der og lot hele magen få behandling. Den var ganske fast, men myk samtidig.

Han fortsatte videre nedover lårene, uten å være i nærheten av skrittet, og han kunne se at den var dryppende våt og glinsende. Jeg pustet enda tyngre enn tidligere nå. Og Martin gjorde seg ferdig med låra, oppover innsiden, der de skiltes automatisk litt mer. Passerte kjapt magen igjen, for nå var det puppene sin tur å få. Mine brystvorter var blitt harde og stive, og da han smørte olje utover brystene mine, begynte jeg å stønne litt igjen. Jeg lukket øynene mine litt, og med ett kjente jeg at han tok brystvorten min i munnen og begynte å suge på den

Martin kjente hvordan det banket i den knallharde pikken sin, og gav meg et deilig tungekyss. Nå lot han hendene gli nedover magen igjen, og jeg skjønte godt hvor de var på vei, fordi jeg løftet lårene litt for at han skulle finne frem til det riktige stedet som ventet på noe. Han avventet bittelitt for å erte litt, og da kom det fort fra meg, kom å ta meg der i den våte trange mus

Fingrene hans bare skled inn i meg. Først to, så tre fingre. Martin førte dem inn så langt han kom, og presset oppover. Igjen var reaksjonen – Åååå jaaaa. Fingrene hans beveget seg litt i ujevne bevegelser, og han lot tommelen treffe klitten… – Å herregud, stønnet jeg. – Jeg kommer til å komme snart. Jeg var så kåt nå, og det begynte å bygge seg opp til noe intenst

Han fingerpulte meg med tre fingre og bøyde seg ned og kysset den harde klitten min. Tok den i munnen og slikket rundt den. Og det var det som skulle til. Jeg kjente at en veldig kraftig og dyp orgasme kom og jeg kom igjen og igjen.

– Mmmmmm, så deilig, sa jeg. – Tusen takk! Nå skal du også få behandling. Jeg bøyde meg bort til bordkanten og gapte over pikken hans Jeg sugde og brukte hånden og masserte opp og ned.  – Mmmmm for en deilig pikk, sa jeg

Jeg merket at han nærmet seg så jeg sa til Martin at nå ville jeg kjenne den deilige pikken inni meg

– Vær så snill å ta meg bakfra, jeg er så kåt nå.

Jeg gikk ned fra bordet og madrassen, og bøyde meg frem slik at pikken hans kunne trenge seg inn i meg. Han presset seg inn i den dryppende våte musen min. Den var stor og tjukk og fylte meg helt opp. Han støtet hardt og kom dypere for hver gang. Jeg små stønnet, og Martin skiftet på tempoet sitt.

– Er du langt unna lover boy? – Ta meg hardt nå, sa jeg til Martin, og jeg vil at vi skal komme sammen. Jeg vil at du skal gi meg spruten din. – Nå er det rett før jeg kommer, stønnet han.

– Ja, ja, ja, ja…. Kom for meg! Kom MED meg! Jeg er såååå nææææær nååååå!

Og noen sekunder senere eksploderte det i et fyrverkeri av anspente muskler, følelser og noen siste harde tak med pikken til bunns i min kåte og åpne fitte.

Etter noen sekunders anspenthet la han seg forsiktig over ryggen min. Det var deilig å kjenne utmattelsen og etterdønningene av den deilige orgasmen. Det var også da jeg registrerte at vi begge faktisk var våte av svette. Magen hans klistret seg inntil ryggen min. Og fremdeles var pikken hans inni meg. Siden den ennå harde pikken hans var inni meg, brukte jeg litt tid til å få han til å treffe g punket mitt. Han merket at jeg jobbet litt rundt pikken hans og han hjalp meg å treffe det riktige stedet nok en gang. Han la litt vekt og presset litt, så kom jeg igjen og igjen.

Martin trakk seg ut av meg og snudde meg rundt og gav meg hete kyss på munnen. Jeg tok han med meg inn på badet, og skrudde på dusjen. Jeg gikk inn og Martin kom inn der sammen med meg. Vi såpet hverandre inn, og skyllet av oss såpen. Jeg så at pikken til Martin hadde blitt hard igjen, så jeg lirket den på plass i munnen min. Martin begynte å små stønne litt og tok tak i mitt våte hår og holdt meg fast. Jeg sugde og holdt rundt pikken og masserte den litt. Jeg slikket og sugde litt på ballene mens hånden min beveget seg opp og ned langs skaftet. Jeg merket at han nesten kom, men da stoppet jeg opp. Jeg reiste meg og så at jeg var klar for han. Jeg bøyde meg litt frem, og Martin trengte seg inn i min våte mus. Han holdt tak i hoftene mine og støtet hardt inn i meg. Martin gav meg flere klaps på rumpa, og støtet dypt inn og ut av meg. Han stønnet og økte tempoet sitt og kom inni meg. Han snudde meg rundt og kysset meg. Vel sa jeg nå må vi vel starte på ny igjen her, med et lurt smil om munnen

 

 

Kommenter