HEFTIG SEX – JULEBORDET

Pin it Reddit

HEFTIG SEX – JULEBORDET

Jeg satt og så på klokken, og det var enda over en time til flyet mitt skulle lande. Kunden inviterte meg til julebordet sitt siden jeg skulle ta et oppdrag for dem. Jeg skulle være der i den store byen i en hel uke. Jeg kjente at jeg gledet meg til å slappe av på det store hotellet. Jeg begynte faktisk å få litt julestemmning, siden det var snø i den byen jeg skulle reise til. Det kom en mann bort til meg, og satte seg ned i flysete ved siden av meg. Han hadde mørkt kort hår og nydelige brune øyne, og han fortale meg at han het Aksel, og jeg sa hva jeg het. Vi ble snakkende en stund om alt, og av og til kjente jeg hånden hans på låret mitt. Hånden beveget seg opp under skjørtet mitt til den kom til trusen. Jeg kjente at jeg var kåt etter denne pirrende berøringen. Jeg ville ha han inni meg, og jeg så at det bulte ut i buksen hans. Han tok meg i hånden sin, og vi gikk bort til flytoalettet. Det var kø utforbi, men Aksel stod tett inntil bak meg og presset på. Da det var min tur til å gå inn ble han inn sammen med meg. Jeg tror nok at det var noen som så det, men jeg var for kåt og våt til å tenke over det. Aksel dro opp skjørtet mitt, og min våte truse. Aksel undersøkte brystet mitt og sugde på brystvorten, og så gav han meg heftige og intense tungekyss. Han snudde meg rundt og sa at jeg måtte bøye meg litt frem. Jeg gjorde som han sa, og Aksel presset seg inn i meg, og støtet hardt og dypt, inn og ut. Han holdt seg fast rundt hoftene mine, og han økte tempoet sitt, og vi kom på likte. Han trakk opp trusen min og snudde meg rundt og kysset meg. Han gav meg en lapp og der stod mobilnummeret hans. Jeg sa takk, og jeg sender deg en melding. Vi gikk ut sammen, og det var kø utenfor og de så på oss og smilte. Det lyste vel lang vei hva vi hadde gjort. Aksel og jeg gikk og fant flysetene våre igjen, og flyvertinnen sa at vi skulle snart lande.

Det viste seg at Aksel skulle samme vei så vi tok en taxi sammen til byen. Jeg fortale at jeg skulle være i byen i en uke så det kunne være at han fikk besøk av meg en dag, og det ville han svært gjerne. Takk for god sex, sa han og kysset meg på munnen. Det var så romantisk å stå der å kysse mens snøen dalte ned på oss Vi sees sa jeg med et smil om munnen.

Jeg gikk og kikket i butikkvinduene før jeg fant hotellet mitt. Det var godt å komme inn på rommet og slappe av før julebordet skulle starte klokka 19.Det var herlig å slappe av etter reisen og det heftige møte med Aksel, og kanskje treffer jeg han igjen, tenkte jeg med meg selv.

Rett før jeg skulle gå så oppdaget jeg den ødelagte strømpebuksen og kastet et desperat blitt på klokka. 7 minutter til jeg måtte møte opp nede i foajeen. Åååå hvor jeg hater JULEBORD!!! Siden jeg var blitt invitert til å delta på julebordet til kunden jeg var på konsulent-oppdrag til, var det vanskelig å slippe unna. Oppdraget skulle vare ut neste uke også, og han viste jo at jeg ikke hadde noe annet å bestille enn å sitte på hotellrommet… Jeg trakk pusten dypt inn og tenkte raskt igjennom valgmulighetene jeg hadde. Beina var fremdeles gylne etter solarium så de var ikke noe å skamme seg over. For å piffe opp stemningen litt kunne jeg jo også stille opp truseløs. Hvem ville oppdage det? Det å føle den nakne musa gnisse mot lårene tente en viss forventning i meg. Beslutningen var tatt.

Ikke like bråkjekk møtte jeg opp akkurat på slaget sju. Jeg ble møtt med en velkomstdrink. Takknemmelig tok jeg imot den. Flere kom og etter hvert ble det ganske så folksomt. Det ble opplyst om at vi ikke skulle feire julebordet på hotellet, men at det var ordnet med skyss til et grendehus som lå et stykke inn i skogen. Den som ønsket det kunne dra på kanefart dit, mens de andre kunne ta buss. Jeg så ned på mine bare ben og angret beslutningen min. Det måtte bli buss, selv om jeg egentlig kunne tenke meg å dra med hest og slede. Plutselig fikk jeg en hard dytt i ryggen så jeg nesten falt hodestups fremover. En beklagende stemme og en fast arm grep fatt i meg så jeg ikke falt over enda. Det var som en varm glo ble tent i underlivet da jeg utvekslet et blikk med redningsmannen. Gloa ble til ild da han trakk meg inntil seg og gav meg en lett klem og et kyss på munnen før han raskt slapp meg. – Jøss, hvem har jeg den æren av å berge opp fra å ligge langflat på gulvet, sa den kjekke kavaleren. Jeg hadde sett ham en par ganger tidligere denne uka da jeg hadde vært rundt i bedriften for å hjelpe til. Jeg hadde likt utseende hans og hadde kjent en kribling i mellomgulvet hver gang jeg hadde truffet han.

De himmelblåe øynene hans var omkranset av smilerynker og håret var salt og pepperfarget. Nå sto han her og mønstret meg fra topp til tå, først nedover til mine nakne ben og så oppover igjen til blikkene våre på ny møttes. Han holdt meg igjen med blikket og hevet øyenbrynene en liten anelse og et varmt smil bredte seg over leppene til de smittet over på øynene. – Vi to skal nok få en hyggelig tur sammen bak i sleden sa han og blunket litt frekt til meg. – Det skal vi bli to om Espen hørte vi en stemme bak oss. Han som kom imot oss smilte også og jeg kunne se et snev av anerkjennelse i de brune øynene hans før blikket endret seg og de nesten lo imot meg. Med en eiermine strøk han meg over kinnet med håndbaken og løftet opp haken min til øynene våre møttes. Så Espen tror han skal få ha deg alene i kveld? Det skal vi nok bli to om ja. Jeg erindret at jeg hadde sett de to sammen en av gangene jeg hadde møtt dem. Det virket som om de var gode venner. Jeg prøvde å samle meg litt etter dette opptrinnet og ristet smilende på hodet. – Jeg er ikke kledd for noen sledetur og kjente at kinnene mine ble avslørende røde. – Jeg tar bussen! Som flammekastere føle jeg blikkene deres kjærtegne de bare leggende mine. Det føltes nesten som om de hadde røntgenøyne og kunne se tvers igjennom skjørtet mitt og helt inn til den nakne musa mi. Hva hadde jeg tenkt på da jeg i et vågalt øyeblikk hadde latt dumdristigheten seire?

Ikke lenge etter befant jeg meg i en slede med Espen og Henrik på hver sin side av meg og en stor saueskinnsfell tett rundt oss. Faktisk føltes det ikke så kaldt, jeg var så varm at kulden kjentes som et friskt kjærtegn mot ansiktet mitt. Jeg trakk pusten dypt inn og sank tilbake i sleden. Jeg kunne kjenne varmen av dem begge som satt tett inntil meg. Faktisk hadde jeg det ganske så bra der jeg satt med etterdønningen av velkomstdrinken som hadde gått rett i hodet. Jeg kunne høre den vennskaplige kranglingen mellom Espen og Henrik der de kappet om min oppmerksomhet. Jeg merket at de begge var kommet enda tettere inntil meg. Med skinnfellen over meg syntes jeg faktisk det var hyggelig, utad sett var det ingen som så hvor tett vi satt. Så kjente jeg den varme hånden til Espen som lett strøk meg over låret. En het sommerbris slo innover meg. Helt ubevist lente jeg meg tettere inntil han og så smilende opp og møtte blikket hans. Det gikk en skjelving gjennom hele kroppen da jeg kunne lese begjær i blikket hans. Jeg fuktet leppene lett med tungespissen og holdt blikket hans lenge før jeg ertende snudde meg mot Henrik. Jeg klarte ikke å overse hånden hans som nå lå helt stille på låret mitt. Varmen bredte seg som en flom oppover og tente en attrå i meg som var vanskelig å ignorere. Et skjelvende gisp unnslapp meg og jeg presset foten enda tettere inntil hans samtidig som jeg spredte lårene til en åpen invitasjon. Hånden hans begynte å vandre enda litt oppover til den kom til skjørtekanten. Så kjente jeg at den forsvant under skjørtet og begav seg på leting etter min opphetede skjød. Det var vanskelig å snakke normalt med Jon samtidig som jeg prøvde å late som ingen ting. Blikket mitt ble sløret og jeg klarte ikke å følge med i samtalen.

Jeg kvakk til da Henrik strøk meg over kinnet og bøyde seg over meg og gav meg et vått eggende kyss midt på munnen. -Mmmm du smaker godt, sa han tett inntil øret mitt. Samtidig kjente jeg at Espen hadde funnet fram til den våte sprekken min. Et nesten lydløst stønn unnslapp leppene mine. Heldigvis var det et surr av stemmer rundt oss, så jeg tror ikke noen andre la merke til det. Henrik holdt rundt meg og småkysset meg og bet lett i leppene mine. Pusten min gikk fortere og jeg kjente at underlivet begynte å rotere i takt med hånden til Espen. Jeg besvarte Henrik sitt kyss og strøk hånda oppover nakken og smålugget han. Samtidig økte begjæret i meg så jeg lukket øynene og lot hånda til Espen tenne meg ytterligere. Med ett rykk stoppet sleden. Vi var framme ved grendehuset. Espen trakk meg ut av sleden og henvendte seg til Henrik. Kom så går vi inn bakveien sa han med et lurt smil. Henvendt til meg sa han at vi da slapp å stå i kø for å komme inn da han kjente en snarvei. Han blunket skøyeraktig til meg. Forvirret kikket jeg på dem begge. Selv om Espen nå hadde ”kapret meg”, smilte Henrik til meg og nikket bekreftende. Ja la oss hygge oss mens de andre finner plassene sine ved bordet samtykket han.

Sammen gikk vi alle tre rundt hjørnet av huset og en litt anonym dør kom til syne. Vel innenfor kom vi til en gang med dører på begge sider. Henrik, åpnet en av dørene og inviterte oss begge inn med en gest. – La meg ta jakken din sa Henrik galant og begynte å knappe opp. Jakken falt ned på gulvet og jeg kjente at han med ivrige hender famlet innenfor utringningen min til han fant brystene mine. Samtidig skjøv Espen meg bakover mot en sofa som sto rett innenfor døra. Det bruste i hodet mitt og begjæret var nå så intenst at all sunn fornuft var borte. Magen gjorde et hopp og jeg la meg villig ned på sofaen. Nå hadde Henrik klart å skyve toppen nedover skuldrene mine og hektet opp den svarte BH’en slik at brystene mine vellet ut. Jeg kjente brystvortene hardne til av begjær så jeg skjøt brystene fram og nærmest tryglet om å bli kjærtegnet. Så kjente jeg at Espen hadde trukket opp skjørtet mitt og strøk tungen oppover lårene mine. Lenger og lenger oppover bar det, og jeg spredte bena villig og skjøv underlivet opp i vente på at han skulle nå fram. Espen var nå kommet på innsiden av lårene og småbet litt på veg oppover samtidig som han målbevist forflyttet seg nærmere og nærmere målet sitt. Endelig fant han fram! Åååå! Jeg lukket øynene og bare nøt hans sultne hunger. Samtidig kjente jeg Henrik nevle med brystene mine. Han bøyde seg over meg og boret ansiktet inn mellom brystene mine samtidig som han fingret med de stive brystvortene. En sitring skjøt ut fra dem og et stønn, høyere denne gangen unnslapp leppene mine. Med en nesten bedende stemme oppmuntret jeg dem begge om å fortsette. Mer! Mer! Åååå! Åååå! Ja! Jaaaa! Jeg sto spent opp i en bru og kjente utløsningen komme og jeg ristet i hele kroppen. Ja! Ja! Mer, MER! Ååå! Pusten gikk i korte hiv. Jeg ønsket mer, ville ikke at det skulle være slutt nå. – Nå er det min tur, utbrøt jeg og dyttet Espen ned på sofaen. Resolutt åpnet jeg buksen hans og fant frem til det struttende lemmet hans.

– Ser man det ja, kurret jeg og bøyde meg over han med åpen munn. Så sugde jeg meg fast i han og fikk han raskt til å nærme seg bristepunktet. Jeg hørte hans pust gå raskere og raskere. Bak meg merket jeg at Henrik løftet på skjørtet mitt og blottla hele herligheten min. To faste hender grep grådig om rumpeballene mine og den svulmende pikken trengte dypt inni meg. Jeg var så våt at det surklet for hvert støt han tok. Gang på gang støtet han helt til bunns, helt til han til slutt kom med et høyt skrik. Espen trakk seg ut av munnen min, og han ville ta den våte fitten min. Henrik trakk seg ut av meg og ba meg legge meg ned på siden. Henrik la seg bak meg og masserte området rundt anus og presset seg inn i meg. Espen la seg foran meg og gav meg tungekyss og presset seg inn i den våte musen. For en følelse å ha to store pikker inni meg. Begge to tok meg hardt og dypt, om og om igjen. Orgasmen min bygget seg opp, og begge to økte tempoet sitt og vi alle tre kom på likt. Etterpå ble vi alle liggende oppå hverandre på sofaen. Etter hvert roet pulsen seg og pusten gikk roligere. Til slutt reiste jeg meg fremdeles skjelvende samtidig som jeg trakk skjørtet nedover. Med et smil forkynte jeg at nå var jeg sulten og ba dem vise meg vegen til JULEBORDET!!!

 

 

Kommenter