HEFTIG RIDETUR PÅSKEAFTEN

Pin it Reddit

HEFTIG RIDETUR PÅSKEAFTEN

Jeg våknet tidlig på Påskeaften, og jeg lå og koste meg i sengen og jeg kjente at jeg var dryppende våt og kåt. Jeg ble liggende å tenke på Christian og hans deilige pikk. Hvordan ville det kjennes ut når han var inni meg, undret jeg meg på. Jeg beveget mine fingre nedover kroppen min, og klitoris var allerede blitt våt, og glinsende. Jeg lekte med den og tok to fingre inn i meg. Jeg lette meg frem og fant G punktet, og det varte ikke lenge før jeg kom.

Jeg tok opp mobilen min, og så at Christian hadde sendt en melding til meg. Jeg ble så glad, og jeg kjente at det kriblet i kroppen min, og underlivet våknet igjen og jeg ble dryppende våt igjen. Christian fortalte i meldingen at han ville ta meg med på en ridetur til stranden med sin nye hest, og vi kunne ta med oss mat, drikke og teppe. Jeg sendte han et svar. Jeg fikk tilbakemelding på hvorfor jeg ikke hadde svart han med en gang. Jeg kunne jo ikke si hva jeg egentlig holdt på med. Jeg fikk beskjed om å komme ned til stallen med en gang.

Jeg lå litt til i sengen, og fant min favoritt sexleketøy og plasserte den på den nok en gang klare klitoris. Jeg presset den inn i meg, inn og ut til den nådde bunnen. Jeg klemte rundt den og presset i mot dildoen. Jeg støtet hardt inn og ut av meg, og jeg kjente at orgasmen var på vei. Jeg fant en ny stilling, og dildoen kom enda lengre inn, og da kom jeg, om og om igjen. Jeg sovnet og drømte om Christian, rideturen og havet.

Jeg våknet og så på klokken, og jeg fant ut at jeg hadde sovet i to timer. Jeg tok opp mobilen og det var flere meldinger ifra Christian. Jeg sendte han en melding at jeg var på vei til stallen. Stallen lå jo egentlig bare 10 minutter å gå fra mitt hus. Jeg stod opp, og tok på meg sexy undertøy, med hofteholder og stay ups strømper. Så fant jeg ridebuksen min, og en sexy utringet topp. Jeg pakket en sekk med mat, drikke, jordbær og teppe. Hjelmen og vesten tok jeg også med og begynte å gå mot stallen.

Jeg tenkte på Christian og jeg så han komme imot meg. Han gikk med bestemte skritt, og han var sexy. Han så på meg med sine hete, intense blikk og jeg smeltet. Christian gav meg et lidenskapelig kyss og holdt rundt meg, og sa hvorfor trosser du meg? – og det er fordi jeg kan svarte jeg med et lurt smil om munnen. Vi gikk sammen bort til stallen. Hesten Hannover stod klar, og hingsten var nydelig. Christian løftet meg opp i salen, så jeg satt helt fremme. Christian satte seg tett bak meg, og holdt rundt meg. Jeg kjente hans nærhet, og jeg kjente at nå ville jeg ha han. Hesten beveget seg, og jeg følte de herlige bevegelsene i hoftene, og jeg ble kåt.

Vi red en stund, og jeg spurte Christian om vi kunne stoppe litt, og han var enig. Jeg kunne kjenne at hans ereksjon presset mot meg. Vi fant et lite område i skogen, og bandt hesten like ved et tre. Jeg tok frem et teppe og la det på bakken. Christian tok hånden min og trakk meg inntil seg. Han begynte å kysse meg intenst, og vi la oss ned på teppet. Christian tok av meg vesten og toppen, og fant brystvorten min. Han tok den i munnen og sugde på den mens den andre hånden var på vei ned i buksen min. Han lirket av meg ridebuksen, og så fornøyd ut da han så at jeg hadde hofteholder på meg. Jeg åpnet ridebuksen hans og lirket den store harde pikken ut av buksen. Jeg tok den i munnen og sugde på den mens jeg holdt den ene hånden rundt skaftet hans og beveget den opp og ned. Jeg presset tungen min øverst oppe på penishodet, og han holdt fast i håret mitt. Jeg må ha deg inni meg nå, sa jeg til Christian. Jeg la meg ned på ryggen og spredte beina mine fra hverandre. Christian la seg ned og presset den inn i meg. Jeg løftet litt på rumpa og støtet i mot. Han støtet hardt og dypt inn i meg, inn og ut og dypere for hver gang helt han nådde bunnen. Han fylte meg helt og han passet perfekt inni meg. Jeg ba Christian om å legge seg på ryggen. Jeg presset meg ned på hans store pikk og begynte å ri han. Jeg beveget meg og han traff G punktet mitt, og orgasmen kom om og om igjen. Christian fikk meg på rygg igjen og tok beina mine på skuldrene sine. Han presset seg inn i meg igjen, og kom dypt inn i meg. Han støtet hardt og økte tempoet sitt, og han kom og han ble værende inni meg, før han trakk seg ut. Vi ble liggende og holdt rundt hverandre.

Hesten ble litt urolig, og vi reiste oss opp. Vi kledde på oss, og satte oss på hesten igjen. Vi begynte å skritte litt før vi økte til trav, og der fremme kunne vi se havet og stranden. Vi økte farten i full galopp og ut på stranden. Det var ingen andre på stranden enn oss og hesten. Vi travet langs vannkanten, og hesten dro oss ut i vannet. Vannet sprutet rundt oss, og hesten vrinsket. Vi travet inn på stranden igjen, og vi fant et sted vi kunne stoppe.

Jeg tok frem et teppe og fant maten og drikken, og vannet til hesten Hannover. Vi spiste og koste oss og snakket om alt. Solen varmet litt, og jeg tok av meg ridebuksen. Der satt jeg i bare hofteholder og Stay ups og en sexy bh, og Christian satte seg nærmere meg og holdt rundt meg. Så deilig å kjenne hans nærhet og trygghet. Christian så på meg og sa at han elsket meg og begynte å kysse meg. Tungene våre møtes, og lekte med hverandre. Jeg la meg ned på teppe og Christian ryddet vekk maten. Han så på meg og sa at jeg var så vakker og sexy. Han tok frem en paddel og håndjern, og jeg så på han med et lurt blikk. Christian tok på meg håndjern, og sa at siden jeg var litt rampete så måtte jeg få litt straff med et lurt blikk. Jeg smilte og jeg visste at jeg kom til å få. Snu deg rundt på alle fire, å gi trusen din til meg, sa Christian til meg, og jeg gjorde som han sa. Med ett kjente jeg et litt kraftig klaps på rumpa så det svei, og enda ett til. Jeg kjente at pikken hans hadde blitt hard, og jeg rikket på rumpa litt og sa kom å ta meg. Christian presset seg inn i meg og gav med et klaps på rumpa så det svei. Han støtet hardt og dypt inn i meg, og får hvert støt kom han dypere inn. Han holdt meg rundt hoftene mine, og av og til tok han hånden sin på klitoris. Jeg stønnet og jeg ville bare ha han inni meg. Han presset seg helt inn, og jeg kjente at han kom borti A punktet. Orgasmen min bygget seg opp, og vi kom på likt. Han ble værende inni meg, og jeg ville ha mer. Christian gav meg et klaps igjen på rumpa, og jeg snudde meg rundt på ryggen. Jeg så på Christian og så spørrende på ham runde 2.

Christian så på meg, og jeg reiste meg litt opp og tok pikken hans i munnen og begynte å suge han. Det varte ikke lenge før han var klar igjen. Jeg spredde mine bein og Christian presset seg inn i meg. Jeg støtet imot og løftet litt på rumpa for å komme han i møte. Han støtet hardere og hardere og jeg stønnet. Han økte tempoet sitt og vi kom på likt. Han trakk seg ut av meg helt utslitt. Jeg så på han og smilte og kysset han og sa jeg elsker deg også.

Skyene på himmelen samlet seg, og det begynte å blåse. Hesten ble urolig og vi begynte å pakke sammen og tok på meg ride utstyret. Christian løftet meg opp på hesteryggen og han satte seg bak meg. Vi travet av sted og inn i skogen, og etter en stund var vi fremme ved stallen. Blir du med opp i sal rommet, spurte Christian meg. Jeg så på han og svarte at det ville jeg gjerne. Hesten var fornøyd inni boksen sin og koste seg med maten sin. Christian tok hånden min og sammen gikk vi inn i sal rommet. Christian sa til meg at jeg skulle ta av meg klærne, og der stod jeg igjen i hofteholder, stay ups og ingen truse. Bøy deg frem ved bordet der, og jeg hørte at han tok en pisk, og at han åpnet buksen sin igjen. Han gav meg et rapp på rumpa med pisken, og jeg kjente at jeg ble meget opphisset av det. Han presset seg inn i meg, og med dype støt bunnet han meg. Jeg stønnet og han gav meg flere rapp med pisken. Hvorfor trosset du meg, hørte jeg Christian si, og gav meg enda et rapp med pisken. Fordi jeg kan svarte jeg. Christian støtet hardt inn og ut av meg, og tempoet hans økte og vi begge kom på likt. Han gav meg et rapp til på rumpa og snudde meg rundt og kysset meg. Det blir ny ridetur i morgen, sa Christian til meg.

 

 

 

Kommenter