HEFTIG OPPLEVELSE I GARDEROBEN

Pin it Reddit

HEFTIG OPPLEVELSE I GARDEROBEN

En sen ettermiddag var jeg i treningsstudioet, og trente styrke. Det var lite folk, så jeg hadde nesten hele studioet for meg selv. Men det var noen menn der, og de holdt jeg et godt øye med. For noen flotte kropper, og de var temmelig sexy der de stod i like i nærheten av meg. Jeg la merke at de også så på meg der jeg satt i stolen og trente innsiden av låret. Jeg kjente at jeg ble våt, og jeg tenkte med meg selv hvordan de 3mennene kunne tilfredsstille meg. Da jeg var ferdig med treningen oppdaget jeg at mennene hadde gått. Jeg gikk ned til garderoben, og der så jeg at døren til guttegarderoben sto på gløtt. Jeg ble nysgjerrig og så tittet jeg inn gjennom døråpningen. Jeg holdt inne et gisp, da jeg så at de 3 mennene Børge, Rick og Daniel var helt nakne. De fine musklene glittret av vanndråper fra dusjen, deilige faste sprettrumper hadde de også. Rick snudde seg slik at jeg kunne se han forfra, og der under de flotte magemusklene så jeg rett inn på hans aller helligste. Jeg kjente at det ilte gjennom kroppen min rett ned i underlivet. Synet av utstyret hans fikk meg til å bite meg i leppen, og jeg strakte en hånd ned i trusen min, og jeg var våt og kåt allerede. De andre to mennene snudde seg også så jeg fikk sett at de hadde store staker.

Uten å tenke meg om slapp jeg bagen min på gulvet og lyden av den hørte de. De ropte mitt navn, og de tullet hånkle rundt livet sitt. – Kom inn, sa de til meg. – Likte du det du så? Spurte Rick meg. Jeg så ned i gulvet og klarte ikke å si noe. – Vel gjorde du? spurte Rick meg igjen. Jeg svarte ja og kikket ned i gulvet. Rick kom bort til meg, og tok tak i hånden min og førte den ned til den stive penisen. Igjen kjente jeg ilingen gå gjennom kroppen min idet hånden min traff lemmet hans. Jeg lukket hånden rundt den og dro forhuden fram og tilbake et par ganger. Jeg kjente at den vokste og ble enda hardere i hånden min. Jeg så på Rick og jeg kunne se begjæret i øynene hans. Han hadde lyst på meg! Plutselig kom jeg til å tenke på de andre guttene, og jeg ble forskrekket av meg selv over hva jeg hadde gjort foran dem. De smilte til meg.

Rick tok min hånd og leide meg bort til en av de lange benkene som stod midt mellom radene med skap. Han ba meg om å sette meg ned på enden og lente meg bakover på benken. Plutselig gav Børge Rick en penisring med et camera på, og Rick tredde den på den stive pikken sin. Daniel kom også bort til meg, og jeg kunne se at alle hadde fått store, harde pikker. Jeg kjente at jeg var kåt og samtidig skamfull. Rick satte seg på kne foran meg og løftet opp skjørtet mitt. Forsiktig og vennlig dyttet han knærne mine fra hverandre. – Du er våt allerede, kommenterte han og lot en finger gli sakte opp og ned på klitoris. Jeg kjente at det rykket litt i kroppen min og Rick trakk av meg trusen så jeg ble helt blottet. En varm stråle av luft blåste over kjønnet mitt, og jeg kjente at han var nærme de våte leppene mine. Å som jeg lengte etter å kjenne han og de andre inni meg Jeg lukket øyene et øyeblikk og jeg kjente en varm tunge gli opp og ned på klitoris, og Daniel og Børge tok av meg den tettsittende toppen og brystene mine kom til syne. Nå tok Børge og Daniel hvert sitt bryst, og de brukte tungen og småbet i brystvortene, og jeg stønnet. Rick tok en finger og presset den inn i meg og fant G punktet. Siden Børge og Daniel stod på hver side av meg tok jeg tak i deres pikker og runket dem. Jeg kjente at orgasmen min kom og stønnet høyt. Rick ba meg legge meg ned på siden på gulvet og han la seg selv ned bak meg. Han løftet det øverste beinet mitt og beveget den stive pikken med penisringen med camera og satte på opptak og støtet hardt inn i meg. Han fylte meg helt opp, og det var en herlig følelse å kjenne hans store penis inni meg. Jeg holdt på å komme en gang til bare at han gled inn og ut av meg, og Rick beveget hoftene sine og støtet hardt. Daniel la seg på siden foran meg, og jeg tok tak i hans pikk og tok den i munnen min. Jeg slikket rundt kanten av hodet og kjente at det rykket litt i kroppen hans. Jeg kjente noen salte dråper mot tungen og nøt dem. Rick holdt en hånd rundt meg for å styrke støtene og brukte den samtidig til og masserte klitorisen min. Jeg ynket og pikken til Daniel falt ut av munnen min. Børge tok tak i håret mitt og plasserte munnen min bestemt rundt den igjen. Det kriblet i meg, en deilig følelse av å bli brukt. De gjorde akkurat som de ville med meg, brukte meg for sin egen nytelse, men samtidig var de milde og følsomme for min nytelse. Jeg tok en hånd og tok tak i lemmet til Børge og runket ham mens jeg sugde Daniel. Følelsen av de tre pikkene som bare var der for meg var ubeskrivelig, og jeg følte meg som en dronning, en veldig skitten og syndig dronning, og jeg elsket det.

Rick trakk seg ut av meg og løftet meg mens Børge la seg ned på gulvet. Jeg skrevet over ham og førte pikken hans mot åpningen min og gled sakte ned på ham. Vi stønnet begge to når han bunnet meg. Rick gikk foran meg og jeg tok ham inn i munnen igjen, kjente smaken av mine egne safter som dekket lemmet hans og slikket grådig. Børge støtet hardt mot meg nedenifra og jeg brukte de sterke lårene mine til å heise opp og sleppe seg ned på den glatte staken hans. Daniel satt på kne bak meg nå og fuktet en finger som forsiktig masserte analåpningen min. Jeg red Børge hardere og fortere nå og kjente fingeren til Daniel gli inn og ut av meg samtidig og en ny sjokkbølge strømmet ut gjennom kroppen min.

Jeg var helt tappet for krefter nå, bare kollapset over Børge som tydelig så fornøyd ut. De to andre hjalp meg av ham og la meg ned på bakken med beina spredt, og nå var det Daniel sin tur. Jeg var nå så våt og alle orgasmene gjorde at Daniel gled rett inn i meg. Jeg krummet ryggen idet han var helt inni meg. Skulle nytelsen aldri ende? Jeg var utmattet og Daniel støtet hardt inn og ut av meg med høye våte lyder hver gang. Over meg sto Rick og Børge og runket. Hvert støt sendte rykninger gjennom meg og Daniel støtet hardere og hardere og han stønnet høyt og ble liggende oppå meg før han trakk seg ut. Børge sprutet på magen min og Daniel flyttet seg slik at Rick la seg ned mellom beina mine og støtet hardt og fort inni meg og tydelig klar til å komme. – Jeg kommer, ropte han og ble liggende oppå meg og jeg kjente hans herlige safter inni meg. Rick ble liggende oppå meg og kysset dypt og inderlig lenge. Rick tok av seg penisringen og skrudde av camera. Nå kan jeg se meg selv i pirrende stillinger og tenke på deg, sa Rick til meg.

Etterpå kledde vi på oss, og jeg sa sees på neste trening, og de svarte ja i kor. Jeg smilte for meg selv og tenkte det var en heftig opplevelse i garderoben.

Kommenter