HEFTIG OG VILL NATT MED DEG

Pin it Reddit

HEFTIG OG VILL NATT MED DEG

 

Jeg var ute på min vanlige morgentur på stranden, da jeg kom til å tenke på Jake. Jeg tenkte med meg selv at jeg hadde lyst til å møte han igjen. Han var så sexy sist jeg så han, og bare tanken på hans veltrente kropp og ikke minst hans store harde pikk. Jeg tenkte at jeg måtte snart bare ha han inni meg, og jeg kjente at jeg var dryppende våt mellom beina. Jeg hørte at mobilen min ringte, og det var Jake. Jeg kjente at det kriblet i kroppen, da jeg snakket med ham og jeg lengtet etter han. Han spurte meg om jeg ville møte han om kvelden på Hotellet i byen i Topp etasjen, og jeg måtte ha på meg noe sexy. Jeg svarte at det ville jeg svært gjerne.

Da jeg kom hjem fra morgenturen bestemte jeg meg for å kose meg ute i hagen, og jeg fant ut at jeg ville ta meg en dukkert i svømmebassenget. Det var jo fortsatt varmt ute, og vannet i svømmebassenget var behagelig varmt. Javier basseng gutten var der også, og han ropte til meg at jeg skulle komme uti bassenget. Jeg tok av meg badekåpen, og Javier smilte til meg da han oppdaget jeg var naken under den. Jeg så at brystvortene mine ble stive og struttet imot han. Jeg gled ut i vannet og Javier kom bort til meg og gav meg ømt kyss, mens han tok den ene hånden på brystet mitt. Jeg stønnet da han tok den i munnen min og sugde på puppen min. I hånden min hadde jeg We Vibe Tango klitorisvibratoren og jeg la den på klitoris. – Len deg inntil jeg kanten sa han til meg, og med ett kjente jeg hans harde stive pikk inn i meg. Jeg fortsatte å stimulere klitoris med vibratoren, og han støtet hardt og dypt inn i meg. – Hvor har du vært hen i de siste? Spurte han meg. Jeg svarte at jeg hadde vært opptatt på kontoret. Han fortsatte å støte hardt og dypt og økte også tempoet. Jeg kjente at orgasmen min var på vei, og jeg merket at hans orgasme var også på vei. Vi kom på likt. Han snudde meg rundt, og gav meg et kyss, og sa at han skulle møte meg her i morgen. Jeg svarte at jeg kom til å ta meg ett natt bad. Jeg tok meg noen svømmetak, før jeg steg opp av bassenget og tok på meg badekåpen.

Jeg gikk inn på soverommet mitt, og fant frem Feel the G vibratoren. Jeg la meg ned på sengen og tok vibratoren i hånden. Jeg oppdaget at jeg var våt igjen så jeg tok vibratoren og presset den inn i meg. Jeg kjente at den traff både klitoris og G punktet samtidig. Jeg beveget hoftene mine og støtet imot om igjen og om igjen. Jeg kjente at orgasmen var på vei, og den var dyp og heftig.

Jeg tok på meg en svart bh, hofteholder og den sexy svarte kjolen. Trusen tok jeg ikke på meg siden kveld og natten kunne bli spennende. I vesken tok jeg med meg et par håndjern, ankel lenker, pisk, øyebind i silke, og analkuler Det kan jo være at jeg får bruk for disse, tenkte jeg med meg selv

Jeg fant frem den røde leppestiften, og gjorde meg klar til å gå til hotellet for å møte Jake. Jeg nærmet meg hotellet, og jeg kjente det kriblet i kroppen, og jeg beit meg litt i leppa. For tankene mine var på et helt spesielt sted, og tenkte på at vi var nakne sammen.

Det var et stort og flott hotell og jeg tok heisen opp til toppetasjen. Jake møtte meg i døren, og gav meg et kyss. Et kyss som varte litt og tungene våre møttes, og kyssene ble mer intenst. Jeg kjente at jeg var dryppende våt og klar til å ta han hans harde pikk inn i meg Jeg satte ifra meg tingene mine og kysset han mer, mens jeg holdt hendene mine rundt nakken hans. Jake kysset meg nedover halsen og jeg startet å små stønne litt, savnet nærheten av hans lepper inntil kroppen min. Jeg så på Jake med et blikk mens kåtheten strømmet igjennom kroppen min.

Jake lurte på om jeg ville ha et glass champagne og det ville jeg. Jeg så meg litt rundt og oppdaget at det var et stort svømmebasseng og boblebad der. Jeg glemte visst å ta meg bikinien min, sa jeg til Jake. Det gjør ikke noe for du trenger den ikke, sa Jake til meg. Vi koste oss med champagnen og snakket om alt hva vi hadde opplevd i det siste. Jeg viste han vesken min og hva jeg hadde tatt med meg. Jake smilte til meg, og sa at vi hadde bruk for dem, og gav meg et kyss.

Jake sa til meg at jeg måtte ta av meg kjolen sakte foran han. Jeg gjorde som han sa, og han kom til meg og tok tak om livet mitt og holdt meg fast. – Du er min i natt, og jeg bestemmer over deg. Jeg smilte til han og sa ja til Jake. Jake tok av seg klærne sine, og han tok resten av klærne mine. –  Å ingen truse på deg, sa Jake. Jeg svarte at jeg hadde glemt å ta den på meg med et lurt smil om munnen Jake tok hånden min og sammen gikk vi uti svømmebassenget. Vannet var behagelig varmt, og det var en romantisk stemning. Jake holdt rundt meg og kysset meg lenge mens hånden hans fant klitorisen min. Han masserte den, og så stakk han to fingre inn i meg. Så våt, du er og alltid like klar for meg – Snu deg rundt og bøy deg litt frem, sa Jake. Jake trengte seg inn i den trange våte musen, og holdt hendene sine på hoften min. Han trengte dypt inni meg og han fylte meg helt opp. Vannet rundt oss stimulerte oss samtidig, og Jake økte tempo, og holdt meg fast. Jake kom inn i meg og ble værende der litt, før han trakk seg ut av meg. Han snudde meg rundt og kysset meg. – Har du savnet meg, spurte han meg. Jeg svarte at jeg tenkte på han hver dag. – Kom vi skal ta oss en tur i boblebadet, og tok hånden min.- Hva med de andre vennene dine? Spurte jeg han, og Jake svarte at de hadde gått til byen. – Å ville du bare være med meg? – Ja, svarte Jake.

Boblebadet var utrolig herlig og varmt, og det var deilig å sitte i armkroken hans.Vi ble sittende der en stund. Jake reiste seg og bad meg å bli med han til neste rom som var en gararobe med dusj og badstue. Jake tok en massasjeolje som stod på en benk og et håndkle. Han viste meg hvor jeg skulle sitte inne i badstuen. Jeg tok håndkle og satte meg på det. Her inne var det veldig varmt. Jake tok frem massasjeoljen og tok olje på kroppen min. Han masserte skuldrene og ryggen og gav meg i tillegg kyss på nakken og halsen. Han tok sin hånd på brystet mitt og brystvorten min ble stiv og lengtet etter å bli sugd på. Jake bad meg sette meg ned foran han, og hans store lem hadde blitt stiv igjen. Han tok tak i bakhodet mitt for at jeg skulle komme nærmere pikken hans. Jeg startet forsiktig å suge han. Jeg sugde han hardere mens jeg holdt rundt den og lekte med den. Jake ba meg om å legge meg ned på benken. Jake spredde beina mine og tok tungen sin på klitoris. Han slikket meg og jeg små stønnet, og ville ha han inni meg. Han stakk også to fingre inn i meg og kjente at jeg var våt og kåt. – Kom reis deg opp vi går til hotellrommet mitt og fortsetter der.

Jeg fant klærne mine og vesken min. Jeg tok håndkle rundt kroppen min. Det var heldigvis ingen som kom i heisen. Rommet hans var stort med en stor dobbel seng og et nydelig bad med et stort badekar. Jeg la fra meg klærne og vesken. Jeg tok opp håndjern, ankel lenker, pisk, øyebind i silke og analkuler og la de på sengen. Jake kommanderte meg til å sitte på sengen. Han gav meg tungekyss, og kysset meg lenge og ømt. Jeg kjente at jeg var blitt kåt på han igjen. Han tok tak i ankelen min og festet ankel lenken rundt begge beina. Jake gav meg et nytt kyss, og satte håndjern på meg. Jake gav meg et nytt kyss og satte øyebindet på meg, og han bad meg om å stå på alle fire. Jeg gjorde som han sa. Jeg kjente at han tok tak i hoftene mine, og presset seg inn i meg. Han fylte meg opp og støtet dypt og hardt. –  Ta meg hardt, sa jeg, og Jake gjorde som jeg sa. Han støtet hardt og dypt inn og ut av meg. Jake stoppet opp og trakk seg ut. Han tok en flaske med glidemiddel som han smørte på rumpa min og inn i den våte sprekken. Med ett kjente jeg at noe presset seg inn i rumpa min. Jeg merket at det var kuler som skled inn en etter en trengte seg inn i meg. Jake presset seg inn i den våte musen og støtet hardt igjen inn og ut. Jeg kjente at jeg var fylt opp nå i begge hull. Jake tok pisken og slo meg hardt på rumpa om igjen og om igjen. Det svei på rumpa, og orgasmen bygget seg opp. Jake kjørte på enda hardere og økte tempoet. – Hvorfor trosset du meg sist du var sammen med meg? Spurte Jake. Jeg klarte ikke å svare, for orgasmen min var så sterk. Jake tok ut analkulene og Jake kom inn i meg og ble værende der Jake trakk seg ut, og han tok av meg håndjern, ankellenker og øyebind. Jeg masserte meg på anklene og rundt håndleddene. Det var em himmelsk nytelse sa jeg, og Jake var enig med meg.

Inne på badet var det et stort badekar. Jake fylte opp badekaret med herlig varmt vann, og da det var ferdig, sa han til meg at jeg kunne klarte oppi vannet. Det var godt å synke ned i badekaret og Jake kom også oppi. Han begynte å såpe meg inn og samtidig kysset han meg. Det var noe magisk med hans hete kyss, og jeg var igjen våt og klar for enda mer. Jeg så ereksjonen hans og at han var på nytt kåt på meg. Jeg snudde meg rundt og satte meg ned på hans stive pikk. Jeg red opp og ned og han traff G punktet mitt. Han støtet imot og hardt inni meg. Jeg holdt rundt han og kysset han ømt på munnen. Orgasme etter orgasme kom etter hverandre og vi kom på likt. Jeg reiste meg litt opp slik at vi kunne vaske oss ferdig.

Jeg fant et håndkle og tørket meg. Jeg tok på meg den svarte Bh, og krøp oppi sengen hans, og jeg la meg godt inntil han og koste med han til vi slutt sovnet helt utmattet

.

.

 

Kommenter