HEFTIG MØTE – STIEN

Pin it Reddit

HEFTIG MØTE – STIEN

Jeg lå og koste meg i sengen, og jeg var fremdeles våt etter en omgang med rabbit vibratoren min. Jeg tenkte med meg selv at en skogtur hadde vært passende å gå i det fine og varme været, og akkuratda tikket det inn en melding fra Andreas. Han lurte på om jeg var våt, kåt og klar for han. Han sa videre at jeg måtte komme til skogen på den stien der vi hadde vårt møte sist. Jeg skrev til han at jeg var klar, og at vi kunne møtes ved stien.

Jeg kom litt tidlig fordi jeg ville se han komme imot meg. Jeg kjente at jeg var dryppende våt og kåt og med ett så jeg han komme bortover stien. Han var så sexy der han gikk, og det kriblet i underlivet mitt Det bredde seg en spenning i kroppen. Kjolen min kjentes lett og myk mot huden, det var sommer og varmt i lufta. Under hadde jeg ingenting, og det var pirrende å kjenne vinden på kjønnet mitt

Jeg hadde forsiktig ymtet frempå i en melding om at jeg hadde litt fantasier om noe litt røffere sex, så var han heltent på å dominere. Jeg kjente det ble vått nedover lårene bare av tanken på Andreas.

Andreas kom bort til meg og begynte å kysse meg, og kyssene ble mer og mer intense. Han holdt rundt meg, og hånden gled opp under skjørtet og fant klitoris. Den var våt og fuktig, så han stakk to fingre inn i meg. Jeg små stønnet og presset kroppen min tett inntil han, og jeg kunne kjenne ereksjonen hans presse mot meg og han var klar.

Jeg satte meg ned på knærne foran han og åpner smekken hans. Han tok tak i håret mitt og dro meg opp. Kysset meg intenst, krevende, og han sa at det var deilig å se meg. Nå skal jeg ta deg og du får bare ta det du får, sa Andreas til meg. Jeg var så våt og skalv av lyst. Men først ville jeg ha han i munnen. Jeg gliset frekt opp til han og sa at først måtte jeg få lov til å knulle ham med munnen. Han sa at jo siden jeg så gjerne ville så skulle jeg få lov til det. Jeg sank ned på knærne igjen og tok pikken hans i munnen min. Den smakte rent friskt og var allerede hard.

Jeg slikket og kysset pikkhodet hans. Han lente seg bakover mot den store steinen og han likte behandlingen fra meg. Jeg elsker å kjenne han vokse i munnen min. Jeg hørte han stønne mens jeg sugde og slikket pikk og masserte ballene hans. Jeg varierte teknikken og lekte, meg rundt staken hans. Nå var det rett før han kom kjente jeg samtidig jeg holdt godt rundt rumpa hans også. Hans faste og deilige rumpe, og jeg gav en et klaps på rumpa hans

Jeg kjente det dirret litt i det høyre låret hans før han spente seg og hikstet frem: «Åh nå, nå, nåååå.. jeg kommer!» Han kom i kaskader og det rant ut av munnen min og ned på skogbunnen under oss. Jeg var så skjelvende kåt at bena ikke bar meg. Andreas stod og pustet tungt et lite øyeblikk. Så åpnet han øynene og sa at dette var himmelsk.

Plutselig tok han tak i meg og trakk meg inntil seg. Kysset meg grådig og snudde meg rundt i en bevegelse. Han dyttet meg fremover mot et tre og hveset frem «stå stille!» Jeg vrikket litt på rumpa litt. Lynraskt fikk jeg en hånd i håret som holdt meg hardt fast, og så kom det to kjappe harde smekk på rumpa mi. Nå var han hard igjen og kommanderte meg til å stå helt stille. Jeg ventet i spenning.

Pikken hans traff meg som en tømmerstokk i den våte og kåte mus og så kom det samtidig en finger i rumpa. Jeg ynket meg og stønnet, bena skalv. Han sa hardt, «stå i ro!» Nå knullet han meg i en rasende fart så jeg slengt hjelpeløst hit og dit. Hver gang han ble misfornøyd fikk jeg noen harde smekk på rumpa. Han pulte meg i rumpa med fingrene samtidig som den digre harde pikken pumpet ut og inn av musa mi. Brått stoppet han og jeg skalv av nytelse og litt smerte.

Så hørte jeg, hold deg fast! Jeg tok tak i treet og stakk rumpa opp i håp og litt engstelse. Det dryppet og rant kaldt nedover rumpa mi. Glidemiddelet blandet seg med saftene mine. Han presset inn to fingre, i rumpa mi, jeg ynket meg i nytelse. Fingrene forsvant lengre inn og jeg skalv. Så kom den. Pikken stanget mot rumpa mi. Herregud så deilig. Han holdt meg oppe og formelig tredde meg på pikken sin. Mmmmm så godt og vondt på samme tid. Jeg hikstet stopp og fikk ett sviende slag over rumpa. Så tok han tak i hoftene mine og trakk meg innpå seg i en sinnsvakt deilig bevegelse.

Han trakk seg på ny ut av meg, snudde meg rundt og la meg ned på den store steinen som var i nærheten. Jeg spredde beina litt, og kjente med hånden på den litt såre klitoris at den var klar for mer. Andreas holdt hendene mine fast over hodet, og presset seg på ny inn i meg. Med harde og dype støt inn og ut av meg. Og han kom dypere inn for hvert støt. Jeg stønnet og merket at orgasmen bygger seg opp, og Andreas økte tempoet sitt og vi kom på likt. Han ble værende der litt og jeg vred meg litt under han og han beveget seg litt og traff g punktet og ny orgasme skylte gjennom kroppen min. Han holdt meg litt før han trakk seg ut. Han tok på buksen sin og hjalp meg opp slik at jeg kunne rette på klærne.

Andreas gav meg et kyss og tok min hånd, og sa kom nå vi forsetter litt videre inn på denne stien. Du kan vente deg noe mer siden det blir flere stopp på turen i skogen og gav meg et klaps på rumpa

 

Kommenter