HEFTIG MIDDAGSMØTE

Pin it Reddit

 

HEFTIG MIDDAGSMØTE

Det var en herlig dag og jeg fant ut at jeg ville invitere Martin hjem til meg, og spise en deilig middag sammen. Martin svarte at det ville han svært gjerne.

Jeg sjekket en siste gang at salaten jeg skulle servere så frisk og fin ut, og at vinen hadde rett temperatur. Deretter kledde jeg av meg for å ta en rask dusj før Martin kom. Kroppen min var spent. Ville jeg ha mot til å legge an på han i kveld? Det varme vannet sendte ilinger gjennom kroppen min, og jeg kunne ikke la være å ta på seg selv. Forsiktig smøg jeg fingrene mellom bena, der var det vått og varmt. Sakte lot jeg to fingre gli fra klitoris og helt bak til rompehullet og tilbake igjen. Fram og tilbake – sakte … Det var ikke til å holde ut. Jeg så for meg at det var Martins tunge jeg kjente, og ble sprengkåt ved tanken. Jeg greide ikke la være, så jeg satt dusjstrålen mot mitt mest følsomme punkt samtidig som jeg smøg to fingre inn i meg selv. Det tok ikke lang tid før orgasmen skyllet bølgende gjennom kroppen min.

Jeg kledde på meg, la en lett make-up og inntok godstolen foran peisen. 10 minutter senere ringte det på døra. Ute sto Martin, og til sin store overraskelse (og ergrelse) hadde han med seg en ukjent mann. «Beklager», sa Martin, dette er min fetter fra USA, han kom til Norge i går kveld, og ville så gjerne tilbringe noen dager hos meg. Jeg vet at det kanskje passer dårlig, og kan foreslå at vi går ut og spiser sammen alle 3? Jeg tenkte fort, -nei da, kom inn, det går helt fint svarte jeg og prøvde å skjule skuffelsen som jeg følte.

Måltidet ble imidlertid svært hyggelig. Adrian, som Martins fetter het, var en hyggelig og kjekk kar, og jeg koste meg i begges selskap. Etter at salaten var spist og hvitvinen drukket, løsnet stemningen litt, og jeg følte meg mer vel. Hva hadde jeg å klage på, det satt 2 kjekke menn i stua. Fantasiene begynte å løpe … Som om de kunne lese tanker inviterte de meg til å sitte mellom dem i sofaen foran peisen. Jeg dumpet ned mellom dem, og kjente med ett Martins hånd stryke gjennom håret mitt. Adrian ble påtatt fornærmet. -Jeg vil også stryke fingrene gjennom det deilige håret ditt, sa han. Så satt jeg der da, og kjente to sterke hender som strøk på meg. Plutselig satt Martin seg på knærne på gulvet foran sofaen, vendte seg mot meg og sa: – Du er svært vakker og sexy, kunne du tenke deg å elske med meg foran peisen? Jeg ble rød og visste ikke hva jeg skulle svare. Og rakk aldri å svare heller, for da kjente jeg at Martins lepper omsluttet min munn. Gud, noe så deilig! Adrian kjælte fortsatt med håret mitt, og flyttet nå hånda nedover langs armen så fingrene traff brystet mitt. Hånden stoppet der, og fingrene hans lekte forsiktig med brystvorten utenpå den tynne silkeblusen jeg hadde på meg.

Kysset og berøringen av brystet gjorde meg svært opphisset. Adrian kneppet forsiktig og prøvende opp et par knapper på blusen, Jeg protesterte ikke. Martin flyttet munnen nedover halsen min. Og i takt med hverandre kneppet Adrian opp knapper, og Martins munn fulgte etter hele veien ned til magen. Adrian vippet elegant opp fronthekten på BHen og begge brystene ble blottet. Guttene dro av meg på overkroppen, og som om de hadde trent på synkronisering kjente jeg en munn på hvert bryst. To tunger lekte med hver sin brystvorte, det var helt skjønt, og jeg stønnet svakt. Guttene ble dristigere, Martin lot tungen gli nedover magen helt til buksekanten, han åpnet smekken, dro i buksen og på et øyeblikk satt jeg der naken. Adrian kledde av seg, mens Martin slikket meg akkurat som jeg hadde fantasert om i dusjen! Følelsen var bare mange ganger bedre enn jeg kunne forestilt seg. Tungen gled hele veien fram og tilbake, fram og tilbake. Kjønnet mitt var nå helt klissvått og klart for mer nytelse. Martin dro av seg klærne og la seg på ryggen på gulvet foran peisen. Adrian plasserte meg med kjønnet helt ned på Martins ansikt og bøyde meg ned på alle 4. Deretter med fast grep, skilte han rumpeballene mine prøvde tunga forsiktig rundt hullet. Martins tunge kilende på klitoris, og Adrian rundt rumpehullet! Det ble nesten for mye, og jeg kjente bølger av vellyst gjennom kroppen. Forsiktig smøg Adrian en finger inn der bak, og jeg kjente at jeg holdt på å eksplodere. «Would you like a sandwich»?, spurte Adrian lattermildt, og jeg stønnet fram et JA!

Mennene var ikke sene om å ta meg på ordet. Adrian flyttet meg ned på Martins stive pikk, og jeg kjente at den trengte seg sakte inn i rumpa mi. Adrian bøyde deretter overkroppen min bakover så jeg lå med ryggen mot Martins muskuløse brystkasse. Han skrevet deretter over dem begge, og kjørte staken sin inn i det våte svulmende kjønnet mitt. Jeg skrek av vellyst! Guttene fant takten, og jog pikkene sine inn og ut av meg annenhver gang som i en dans, og jeg var i ekstase. Pikkene kom dypere og hardere for hvert støt de tok. Jeg stønnet og stønnet, og det gjorde de også. Jeg kjente at orgasmen min var på vei, og begge to økte tempoet sitt med harde og dype støt. Mennene og jeg kom på likt, og da jeg kjente sæden spre seg i begge mine hull og orgasmen kom, føltes det som en eksplosjon av bølger som ilte gjennom hele kroppen fra fingerspissene til tærne! Jeg hadde aldri opplevd maken, og det virket som en evighet av tid før bølgene la seg til krusninger for deretter å bli blikk stille. Deres begjær var tilfredsstilt, og jeg kjente en ro og velvære aldri hadde opplevd maken til. Så vanvittig deilig å bli fylt opp i begge hull.

Jeg begynte allerede å planlegge neste middagsinvitasjon i hodet mitt der jeg lå med to menn, og neste gang skulle jeg invitere dem begge!

 

Kommenter