HARDT OG DOMINERT DEL 2

Pin it Reddit

HARDT OG DOMINERT DEL 2

 

Brevet lå nederst i postkassa, under reklamehaugen som stadig ble større. Jeg klarte å fiske brevet ut av bunken, før den gikk i søpla. Jeg holdt den mellom fingrene, et helt vanlig brev så det ut som. Men jeg fikk likevel en følelse av at det var noe spesielt. Hvem kunne dette være fra, undret jeg meg

Jeg åpnet brevet sakte med fingrene mine. Det var en innbydelse til en sammenkomst. Jeg leste videre. Det rykket i kroppen da jeg registrerte at brevet var fra Chris i Oslo. En venn jeg hadde kontakt med, men nå hadde det gått veldig lang tid siden sist jeg så han Chris var en sexy mann med mørkt kort hår og lyseblå øyne og ikke minst en sexy kropp som jeg kunne huske. Jeg kjente med en gang at jeg ble våt mellom beina bare ved å tenke på han.

Jeg leste videre på innbydelsen og den var veldig kort og konsis, og jeg var altså invitert som gjest i et selskap. Nederst i brevet sto det noe som jeg måtte lese flere ganger; hvis jeg aksepterte invitasjonen og kom til selskapet måtte jeg adlyde «Han» denne kvelden. Hva betydde dette, tenkte jeg der jeg sank sammen i sofaen. Hva skulle jeg gjøre? Det virket spennende og litt dristig, og gjorde meg kåt bare på tanken på dette selskapet. Dette selskapet var allerede om noen dager, men det var midt i ferien, og jeg hadde fri.

Jeg leste videre for å finne ut hvor i Oslo dette skulle være, men jeg bestemte meg for å takke ja, selv om jeg var veldig spendt på hva som skulle skje, og hva jeg måtte adlyde og hvorfor bare ham. Hadde det noe med forrige gang å gjøre, undret jeg meg

Lørdagsettermiddag kom, og toget nærmet seg Oslo S. Jeg merket at kroppen var i helspenn og kåtheten var veldig merkbar. Jeg hadde fått en tekstmelding om at Chris skulle plukke meg opp utenfor Oslo S. Jeg tenkte oj er jeg klar til dette, men jeg kjente at dette pirret meg, og jeg var våt i trusen min

Jeg kom meg av toget, og gikk med nervøse skritt bort til sjøsiden av Oslo S. Jeg så Chris vinke til meg og jeg gikk bort til bilen hans. Han åpnet døren og gav meg ett vått tungekyss, og et klaps på rumpa mi, og sa takk for sist. Jeg satte meg inn i bilen hans

Tankene mine vandret til forrige gang jeg møtte Chris, og det var et heftig, intenst møte, og hans store harde pikk. Jeg bet meg litt i leppen bare på tanken av hans store stake. «Ikke bit deg i leppa», sa Chris til meg, og du vet hva du får da, fortsatte Chris. «Eh ja svarte jeg og fortsatte å bite meg litt i leppa. Har du hatt en fin tur med toget? Spurte han meg. Ja svarte jeg. Hvor skal vi? Spurte jeg Chris Vi skal til et stort hus, der alle gjestene venter på deg

”Kle av deg” sa Chris. Jeg våget ikke å gjøre annet enn å adlyde, og raskt satt jeg naken i bilen. Chris tok fram noe skjerf lignende fra en bag.

” Dette skal du ha på deg en stund ” sa han. Han stoppet bilen en liten stund, og med raske fingrer hadde han blindfoldet meg. Vi kjørte en liten stund til og bilen stanset, og Chris sa til meg «ta på deg denne lakk kjolen, uten truse». Jeg tok på meg og jeg merket at han var ganske dominerende. Du skal være min underdanige i kveld og natt, og gav meg et kyss og et klaps til med en paddel på rumpa. Det svei på rumpa, men jeg ble nokså opphisset av det også. Det var litt underlig tenkte jeg å ha en paddel liggende i bilen.

Chris tok meg i armen og førte meg inn i huset. Jeg hørte stemmer av de andre gjestene, men jeg kunne ikke se noe. Jeg undret meg om de var kledd likt meg, eller var det bare meg som måtte ha på seg dette. Jeg hørte en dame og hun tok meg i armen og hun førte meg til en sofa. «Sitt ned, og jeg adlyd henne. Hun kysset meg heftig og intenst på munnen, og hun strøyk meg oppover låret og videre oppover under min lakk kjole. Hun kjente at jeg var våt og kåt. Hun spurte meg om jeg hadde lov til å være så klar, Jeg sa ingenting, for jeg hadde ingen svar til henne. «Hva kommer Master til å si da til dette, og samtidig kjente jeg hennes to fingre inn i meg mens hun kysset meg. Hun beveget fingrene sine ut og inn i meg, og jeg kjente at jeg var dryppende våt Jeg klarte nesten ikke å sitte i ro, og en orgasme bygget seg opp. «Ikke kom, nå «sa damen til meg. Nok en gang måtte jeg adlyde.

Noen kom og tok av meg bindet foran øynene mine. Der så jeg Chris og en dame som satt foran meg og fortsatte å fingre meg. «Jeg gjør henne klar til deg Chris» sa damen og smilte til meg. Damen så på meg, og hun var vanlig kledd med en fin lang kjole. Oj jeg så meg rundt og jeg så at det var bare jeg som hadde på meg lakk kjole og alle var kledd vanlig med fine klær. Jeg spurte Chris hvorfor jeg var kledd slik og ingen andre, og jeg fikk ingen svar av ham.

Chris tok meg i armen og førte meg inn på et stort rom. Det var litt mørkt der inne, men jeg kunne se en rød sofa, en seng, en slags ribbevegg som man kunne bli bundet fast til. Rundt om i rommet var det pisker, håndjern og andre utstyr. Jeg kjente at jeg var klar men ikke helt klar til å være hans underdanige. Hva skulle skje nå, undret jeg meg.

Chris kom bort til meg og tok på meg øyebindet igjen, og gav meg et klaps på rumpa. Han ba meg ta av meg kjolen sakte foran han. Jeg gjorde som han sa. Han tok armen min og ba meg bøye meg ned over et bord. «Hold deg fast i bordkanten» sa han til meg. Jeg gjorde som han sa og jeg kjente at han tok tak i ankelen min og festet noe i den og han festet den andre ankelen min. Jeg kom ingen steder nå, men jeg kjente at jeg var dryppende våt mellom beina og de deilige saftene mine begynte å renne langs låret mitt. «Har jeg gitt ordre om å være så våt», «Nei svarte jeg», og med ett kjente jeg paddelen igjen. Han gav meg 10 slag med den og det ble hardere for hver gang. Men jeg følte merkelig nok ganske opphisset allikevel. Jeg holdt meg fremdeles fast i bordet, og nå kjente jeg ereksjonen hans presset seg mot meg. Han presset seg inn i meg, og støtet dypt. Jeg stønnet, og han gav meg flere klaps på rumpa. Han holdt meg hardt rundt hoftene og støtet hardt om og om igjen. Det bygget seg opp en orgasme, og han kjente at den kom, men jeg fikk ikke lov til å komme. Han økte sitt tempo og hans orgasme kom inni meg.

Chris løsnet mine ankler, og tok av meg øyebindet og snudde meg rundt. Han begynte å kysse meg og våre kyss ble mer og mer intense. Han stoppet opp og sa at han hadde savnet meg. Jeg sa til Chris at jeg hadde tenkt mye på han, og jeg hadde savnet han også.

Chris så meg inni øynene og hans intense blikk, visste jeg med en gang han ville gjøre. Han tok meg og la meg ned på senga. Han tok tak i sprikestanga som jeg husket på forrige gang han brukte den på meg. Chris tok den ene ankelen min og holdt den mens han kysset meg oppover låret mitt. Han la foten min oppå skulderen hans, og han bøyde seg ned og begynte å suge meg på klitoris. Han varierte med å slikke og suge på kjønnsleppene, og jeg kjente at jeg var klar igjen til å få den store pikken inni meg. Han tok den andre ankelen og gav den et kyss men festet den fast i sprikestangen. Så tok han den andre ankelen min og festet den til sprikestangen. Han presset stangen litt lengre ut. Chris snudde meg slik at jeg stod på alle fire. Chris tok litt glidemiddel og smurte rumpa mi inn. Ham tok en analplugg og presset den inn i meg mens han samtidig gav meg klaps på rumpa med en paddel. Jeg små stønnet, litt i smerte, men det var godt også. Chris presset seg inn i den våte hule, og bunnet meg. Han støtet hardt og dypt inn og ut av meg. Jeg tok imot hans støt og støtet imot han. Orgasmen min bygget seg opp og samtidig som jeg kom dro han ut buttpluggen. Chris økte tempoet og kom inni meg, og ropte ut mitt navn. Han trakk seg ut av meg og løsnet meg fra stangen. Han masserte anklene mine. Chis la seg ned på sengen og holdt rundt meg litt.

Chris så på meg og gav meg ett nytt kyss på munnen, og sa at vi måtte til gjestene hans, og han sa at vi skulle middag. Jeg tok på meg kjolen igjen, og jeg spurte Chris hvorfor de andre ikke var kledd slik som jeg, og han svarte at jeg var hans og måtte ha på meg denne kjolen. Videre sa han at jeg skulle sitte ved siden av han og utføre små oppgaver under bordet, slik at ingen andre ser det.

De andre gjestene begynte å sette seg ved lang bordet, og kelnerne begynte å skjenke vin oppi glassene. Alle sammen så på oss da vi satte oss ned ved enden av bordet. Chris ønsket alle velkommen og skålte. Jeg hadde lagt min hånd på låret hans, og strøyk meg oppover på innsiden av låret hans. Under middagen ble det holdt taler, og da gled min hånd inn under bordet og åpnet opp glidelåsen på buksen hans. Jeg åpnet den opp, og førte hånden min ned og fant den kåte pikken hans. Jeg småkikket opp på han og han så på meg og smilte. Jeg kunne se at han hadde vanskeligheter med å sitte rolig på stolen. Jeg holdt rundt pikken hans og dro den opp og ned. Jeg lot som jeg mistet servietten min, og dukket under bordet. Jeg tok den voksende og harde pikken i munnen min og begynte å suge han. Jeg sugde og slikket og holdt rundt pikken hans. Chris klarte ikke å sitte rolig så han reiste seg opp, og heldigvis var duken på bordet stort nok at jeg var gjemt under bordet med pikken hans i munnen min. Chris plinget i glasset og holdt en liten tale. Han stoppet litt opp av og til i talen, og jeg gjorde meg ferdig, og han kom i munnen min. Jeg fant min serviett og tørket meg og satte meg opp på stolen igjen, og lot som ingenting. Vet ikke om gjestene så det eller ikke, men ja ja tenkte jeg. Fin tale sa jeg til Chris, og takk sa han og gav meg et kyss. Vi spiste den gode desserten og det var en god stemning rundt bordet.

Etter middagen begynte gjestene å gå, og Chris holdt meg igjen og sa at jeg skulle bli hos han hele helgen. Da alle gjestene var godt tok Chris med meg opp på badet og tappet i badekaret for meg. «Likte du det? Spurte jeg Chris. «Ja sa han og gav meg sine intense kyss. Vi steg ned i det varme vannet, og slappet av. Ved siden av oss var det romantiske stearinlys og champagne.

Etter badet tok Chris meg inn på soverommet, og tok frem massasjeoljen. Han begynte å massere meg og tok den ene brystet mitt og sugde på den, og igjen kjente jeg at jeg var klar for han. Han masserte klitoris og presset fingrer inn og kjente at jeg var klar og dryppende våt igjen. Han presset seg inn og støtet hardt og dypt inn og ut av meg. Jeg holdt rundt han og presset han enda lengre inn til han kom helt til bunn. Orgasmen min var på vei og vi kom på likt. Vi ble liggende tett inntil hverandre til vi sovnet. Jeg smilte fornøyd med meg selv, og tenkte dette var det riktige valget jeg gjorde med å komme hit til Chris

 

 

 

Kommenter