HARDE RITT!

Pin it Reddit

HARDE RITT

Jeg tok på meg en sexy svart truse med fransk åpning, hofteholder og stay ups under den trange ridebukse. Christian hadde sendt meg en melding om at jeg måtte komme til stallen, og det gjorde meg selvsagt veldig våt mellom beina.

Jeg gikk inn i stallen og hentet hesten jeg skulle ri på, men jeg kunne ikke se Christian noe steder. Mens jeg red i hallen så jeg Christian. Han hadde stoppet opp og så på meg og smilte. Jeg ble litt satt ut av denne sexy mannen.» Møt meg i stallen etterpå» sa Christian til meg.

Det var så nydelig vær ute så jeg bestemte meg for å ta meg en liten ridetur. Så herlig å ri her og tiden gikk og selvfølgelig fulgte jeg ikke med på klokken.

Jeg kom tilbake til stallen og oppdaget at det var blitt ganske sent om ettermiddagen. Jeg gikk litt rundt og kikket på leting etter Christian Hadde han dratt hjem allikevel, undret jeg meg. Jeg så Christian komme imot meg «Du er sen» sa han til meg, men jeg er her nå, svarte jeg. Christian tok hånden min og klemte litt rundt den. «Hvor skal vi? Spurte jeg Christian, men han svarte ikke på det spørsmålet.

Jeg har lyst til å ri mer, sa jeg mens jeg kikke opp på Christian. Vel det skal du, sa Christian med et lurt smil om munnen. Jeg ble ført inn i et rom, og Christian lagte en drink til meg.

– Skål for nye rideturer, sa Christian. – Skål for det, svarte jeg, og det kommer an på hvilke rideturer du mener.

Christian reiste seg og begynte å kysse meg heftig og intens. Tungene møttes krevende, vilt og søkende, og jeg gned han i skrittet med en hånd. Jeg kjente at bulen i buksa begynte å vokse, og jeg ble enda kåtere på han

– Bare vær flink jente, så skal du få meg hver dag!

Jeg åpnet opp den altfor trange buksen han og tok ut den store og harde pikken. Jeg bøyde meg ned og lirket den på plass i munnen. Jeg sugde helt inn, og ut og lekte og ertet den litt. Christian begynte å små stønne. Jeg stoppet etter hvert og tenkte at han ikke fikk til å komme nå. Jeg reiste meg opp, og Christian tok hånden sin i ridebukse min og oppdaget at jeg hadde en truse med fransk åpning. Han kysset meg og dro ned ridebukse. Der stod jeg med truse med fransk åpning, hofteholder og stay ups til. Det var veldig fuktig i musen min, dryppende våt og klar for å ta imot hans store harde og fyldige pikk.

Christian satte frem en stol, og satte seg ned på den. Jeg satte meg ned på pikken hans og begynte å ri han. Han sugde på puppen min, og brystvorten min ble stiv og struttet imot han. Jeg red hardt og orgasmen min kom, om og om igjen.

Jeg reiste meg opp, og Christian sa at jeg måtte snu meg rundt. – Ta meg hardt, ta meg hardt, klynket jeg. Jeg var fremdeles dryppende våt at det rant nedover låret mitt. Christian presset den store, fyldige pikk inn i meg. Han holdt rundt hoftene mine, og støtet hardt og dypt inn i meg. Jeg stønnet og stønnet, og Christian gjorde det hardere og hardere. Samtidig tok han en pisk eller en paddel på rumpa mi så det svei. Han økte tempo og sprutet sæden inn i meg.

Christian trakk seg ut av meg, og snudde meg rundt og kysset meg. Kyssene våre ble mer langvarig og intense. Jeg merket at jeg var klar igjen for runde 2.

Jeg så spørrende på Christian, og han sa at han var snart klar igjen. Jeg tok fatt i glasset mitt og drakk litt av drinken min, og sa «Skål for ny ridetur»

– Få se hvor flink du er til å ri igjen. Jeg liker harde ritt! sa Christian og satte seg ned på stolen igjen. Vel, det skal du få se svarte jeg Christian og gav han et kyss. Først bøyde jeg meg ned og sugde på pikken hans igjen til den ble stiv igjen, og så satte jeg meg ned på pikken hans. Jeg masserte meg på klitoris samtidig som jeg red han hardt igjen. Jeg var så utrolig kåt etter rideturen og han sexy mannen som var her sammen med meg.

– Sett deg over meg. Jeg vil suge deg, befalte han meg.

Jeg spredde beina mine slik at han kom til. Han begynte å suge og slikke meg, og orgasmen min kom, og det rant ut av meg. Nå ville jeg ha han inni meg igjen. Så jeg stod på alle fire, og Christian presset seg inn i meg igjen. Han kom dypere og dypere og hardere for hvert støt til han bunnet meg. Jeg stønnet, og Christian økte tempoet sitt og sprutet vilt i meg. Jeg la meg ned oppå Christian og den varme deilige sæden rant ut av meg.

Jeg gleder meg til neste ridetime, og det blir nok flere ritt på meg i fremtiden. Christian så på meg og sa at vi skulle ri sammen igjen….

 

Kommenter