Heftig nytelse

Pin it Reddit

 

Heftig nytelse

Jeg gjorde meg klar for kveldes date med Henrik. Han hadde sendt meg i hele dag pirrende meldinger, og noen bilder. Vel jeg sendte også tilbake noen bilder og hete tekstmeldinger. Jeg stod på badet og holdt på å sminke meg. Jeg smilte med meg selv for jeg visste hva Henrik likte.

Rød neglelakk, vinrøde lepper, eyeliner, maskara og litt mørkebrun øyeskygge. En siste kikk i speilet. De lange blonde krøllene mine lå og hvilte oppå puppene mine. Den røde kjolen fremhevet formene, hoftene og rumpen min, og de svarte høyhælte stiletthælene passet veldig fint til jakken jeg hadde på meg.

Jeg hadde avtalt å møte Henrik på den beste restauranten i byen, og jeg ba sjåføren min om å hente den elegante Jaguaren, og jeg satte meg inn i bilen. Jeg gav beskjed til sjåføren om hvor han skulle kjøre hen. Der jeg satt lot jeg tankene mine vandre litt, og jeg ble våt mellom beina da jeg tenkte på hva Henrik likte å gjøre med meg i forskjellige stillinger.

Henrik stod og ventet på meg utenfor restauranten, og han gav meg et kyss som varte litt og tok min hånd og førte meg inn i restauranten.

Bordet var som en liten bås. Sofaen var rund og god til å sitte i, og sofaryggen var høy slik at vi ikke kunne se de andre rundt oss. Bordet var i midten og det stod tre stearinlys i noen vakre diamantstaker midt på bordet i tre forskjellige høyder. Lyset i rommet var dimmet, og jeg hadde aller lyst til å legge han ned på sofaen og hoppe på han, men jeg måtte kontrollere meg selv. Jeg kjente at blodet pumpet raskere og raskere, og jeg ble våtere og kåtere der jeg satt.

Menyen var detaljert, og hadde mange forskjellige retter jeg aldri hadde hørt om før. Jeg fikk en eksepsjonell følelse i musen min plutselig. Puppene min skreik etter å bli klemt på og hele meg var på punktet av å begynne å riste.

Jeg kjente hånden hans ligge på låret mitt og sakte strøyk seg oppover nærmere og nærmere den gode følelsen. Jeg kjente leppene hans ømt på halsen min og forsiktig tennene hans som biter. Jeg så på øynene hans, og de har blitt litt rødlig, jeg kunne se adrenalinet hans stråle!

Henrik ba kelneren om regningen, og like etter kom sjåføren min og hentet oss, og han kjørte oss til Henrik sitt hus.

Jeg lukket opp døren fra badet hans til soverommet, og der stod han. Han var så sexy, og nå stod han der i bar overkropp. Han sendte meg det blikket og jeg skjønte med en gang hva det betydde

Ansiktet hans hadde en klar kjevelinje, og vakre blå øynene som jeg bare kunne druknet i. De var omringet av lange mørke øyenvipper. Jeg hadde så lyst å dra hånden min gjennom det mørke, halvlange tykke håret hans.

Henrik så på meg og trakk meg inntil ham og kysset meg ømt. Leppene hans var myke, og han visste akkurat hva han holdt på med. Jeg kjente hendene hans strøyk meg nedover ryggen min og stoppet på rumpen. Han klemte hardt! Han bøyde seg litt ned, tok tak og heiv meg opp på han slik at beina mine klenget seg rundt midjen hans. Jeg tok tak i håret hans og dro det en smule bakover. Han trakk på smilebåndet på den venstre siden.

Henrik bar meg bort til sengen og heiv meg ned. Han tok av seg buksen sin og pikken hans bulte utover. Jeg bare ventet på at han skulle hive seg over meg, men til min overraskelse gikk han ut av rommet.
Hvorfor? Skal jeg følge etter han? Skal jeg ligge her? Hva skjer?

Det luktet friskt og godt. Jeg kjente igjen lukten, men klarte ikke helt å sette fingeren på hvor jeg har luktet den før. Det eneste jeg tenkte på var den myke sengen hans. Den sexy, maskuline parfymen, og den harde penisen jeg kjente igjennom dongeribuksen hans på restauranten.

Jeg hørte han nærmet seg rommet igjen, og han hadde med seg to svarte brede silkebånd. Jeg kjente den pirrende følelsen fra musen min spre seg opp i puppene mine og videre opp til halsen. Han knyttet det ene silkebåndet rundt øynene mine så jeg ikke kunne se noe og det andre rundt håndleddene mine.

Henrik bandt meg fast til sengegavlen. Jeg følte meg spredt, og klar for å motta hva enn han skulle gjøre med meg.

Henrik løsnet kjolen min og dro den av meg. Han tok helt forsiktig og klemte på brystvortene mine og dro hendene ned mot g-strengen. Strengen forsvant, og jeg følte trusen bli dratt nedover beina mine. En varm olje traff min høyre pupp, gikk videre til min venstre pupp og nedover magen min. Det lukter magisk. Henrik begynte å smøre oljen ut, han masserte oljen inn i puppene mine med et fast og hardt grep.

Jeg ville ha han inni meg nå! Jeg var så klar, så dryppende våt. Hendene hans presset nedover midjen min og var farlig nærme. Jeg kjente hendene hans glei ned hoftene mine til rumpen min og tok et hardt grep på hver sin side. Ahhhh. Jeg klarte snart ikke å holde meg lengre.

Jeg kjente silkebåndet holdt meg igjen når jeg prøvde å dra hendene mot han og å ikke kunne se hva det neste han skulle gjøre, var tortur.
Sexy, sexy tortur.

Han spredde beina mine og jeg kjente fingeren hans masserte rundt rumpehullet mitt. Plutselig kjente jeg den andre hånden hans klemte hardt på puppen min. Jeg pustet raskere og raskere. Jeg kunne ikke annet enn å vri meg i nytelse.

Fingeren forsvant, og glidemiddel ble dryppet over rumpen min. Jeg var klissvåt mellom beina. Jeg hadde lyst på alt akkurat nå. En, to, tre, fire kuler presset seg forsiktig inn i rumpen min, den ene kulen større enn den forrige. AHHH. Jeg hadde ikke forventet dette! Så deilig. Han presset den litt og litt lenger inn, også dro han den litt og litt lenger ut igjen. Jeg hadde aldri opplevd denne form for nytelse før.

Jeg kjente hånden hans sakte gå fra rumpen min over til musen min. Der trengs det i alle fall ikke noe glidemiddel. Fingeren hans begynte å masere klitoris. Det kom ikke til å ta lang tid før jeg kommer hvis han fortsetter som dette. Den gode varme pirrende følelsen inni meg bygget seg mer og mer opp. Den ble sterkere og sterkere. Jeg vridde meg mer og mer i nytelse. Han skled fingen nedover, og den gikk bare så vidt innom hullet. Han dro fingeren videre nedover og bare så vidt innom neste hull, så stoppet han.

Jeg hørte at han tok av seg klærne og slengte dem på gulvet. Jeg kjente den harde pikken hans mot musen min. Han dro den fra den ene enden til den andre, fram og tilbake, to og en halv gang og stoppet ved rumpen min. Jeg kjente tuppen kom borti rumpehullet mitt. Sakte, sakte, sakte kjente jeg pikken hans forsvant inni meg, og hendene hans detter på puppene mine og klemte hardt til. Pikken hans gikk ut og inn, ut og inn. Fortere, dypere og hardere for hver gang.

Jeg kjente følelsen igjen bygge seg opp inni meg. Det ble større og større. Jeg stønnet høyere og høyere for hver gang. Jeg ville aldri at dette øyeblikket skulle ta slutt! Han roet tempoet litt og litt. Han trakk seg ut. Tok tak i hoftene mine. Flipper meg rundt på magen. Løfter hoftene mine så rumpen stikker oppover. WOW. Det gikk fort.

Jeg kjente noe ved rumpen min igjen, han lirket det forsiktig inn i meg. Det var ikke kulene denne gangen, det føles ut som en buttplug. Det var helt nydelig. Plutselig begynte den å vibrere, og jeg kjente blodet pumpe i kroppen. Den varme pirrende følelsen i underlivet. Hjertet dunket bare hardere og hardere. Plutselig skrudde han opp intensiviteten på vibreringen, og jeg holdt på å sprenges

Han holdt hoftene mine og pikken hans forsvant inn i musen min. Nytelsen var så stor at jeg holdt på å eksplodere. Han skrudde opp intensiviteten på buttplugen til maks. Det sammen med han som hamret inn i meg. Knullet meg så utrolig hardt. Jeg kjente hendene hans var oppe ved skuldrene mine og klorte meg nedover ryggen.

Det tippet meg over ende, og jeg stønnet høyt av denne intense orgasmen. Mange forskjellige følelser eksploderte inni meg og jeg kjente at han kom simultant. Jeg kjente sæden hans skyte seg inn i meg og pikken pumpet og pumpet. Han slapp ut et stort ahhhhh. Orgasmen var fenomenal. Den ene gode, varme, pirrende følelsen etter den andre. Han løsnet meg fra silkebåndet og øyemasken, og strøyk meg over håndleddene mine og kysset meg. Vi ble liggende slik og holdt rundt hverandre til vi sovnet.

 

 

Kommenter