Glad for at du kom til meg

Pin it Reddit

Glad for at du kom til meg

Jeg våknet tidlig om morgenen, og jeg lå i sengen og tenkte at jeg ville ut å ri på tur i skogen Jeg stod opp og tok på meg ridebuksen, og en lekker topp til. Jeg brukte 10 min å gå ned til stallen Jeg salet på hesten, og tok den med ut. Nydelig vær og solen skinte så vakkert. Jeg red inn i skogen og jeg tenkte for meg selv at etter denne rideturen skulle jeg reise til strandhotellet. Ute på sletten så jeg en mann som red og kom imot meg. Jeg kjente denne sexy mannen igjen og det var Christian. Han smilte til meg og ble ganske overrasket da han så meg på hesten. Jeg kjente at jeg ble våt mellom beina, da jeg begynte å tenke på hvilke opplevelser jeg hadde sammen med han sist gang jeg møtte han Christian spurte meg om jeg ville sitte på hesten hans, jeg foran og Christian bak, og det ville jeg. Jeg fant et tre og bandt hesten min. Jeg klatret opp på hesten til Christian og satte meg foran. Han holdt rundt meg og gav meg sine intense kyss. Hesten stod stille og hånden til Christian vandret ned i trusen min. Han kunne kjenne at jeg hadde blitt våt. Christian tok to fingre inn i meg og fant frem til G punktet. Jeg kjente en orgasme på vei, og han hvisket og små bet i øret mitt at jeg ikke fikk komme. Jeg løftet meg litt opp, og Christian trakk ned ride buksen min. Saftene mine rant ned på innsiden av lårene mine, og Christian var ikke sen med å presse den store harde pikken inn i meg. Jeg stønnet og hesten begynte å bevege seg litt. Christian støtet hardt inn og ut av meg, og han fylte meg helt. Han holdt rundt puppen min og klemte rundt brystvorten min. Han gav meg et dask på rumpa mi med ridepisken. Jeg kjente at jeg ble enda mer opphisset Jeg fikk et slag på rumpa mi og ett til. Christian økte på tempo og hesten begynte å skritte litt til ned stoppet for å spise. Hardere og hardere støtet han inn i meg og vi kom på likt Han ble værende der litt inni meg til han fikk tømt seg helt. Jeg løftet meg opp og trakk på meg buksen igjen og klatret ned. Jeg fortalte ham at jeg hadde hotellrom ute på stranden. Kanskje jeg dukker opp der, svarte han meg med et lurt smil, og jeg visste hva det betydde. Jeg sa farvel og red hjem til stallen.

Etter en deilig dusj og en omgang med roterende dildo med sugekopp, begynte jeg å pakke litt sexy klær i trillebagen min. Jeg sendte en frekk, pirrende melding til Christian og kjørte til hotellet som ligger ved stranden. Jeg gikk inn og fant hotellrommet mitt, og den fantastiske utsikten mot havet. Jeg tok på meg noe interessant, og ventet på ham.

Jeg så opp da Christian diskré lukket døren bak seg idet han tråkket inn på hotellrommet. Han tok et øyeblikks pause, og drakk synet av meg sittende på kanten av himmelsengen, kun i gjennomsiktig babydollkjole. Det var den sexy kjolen han hadde kjøpt til bursdagen min som jeg hadde tatt på meg. Det var den første natten han hadde elsket med meg, og han hadde ikke glemt det. Christian låste døren og beveget seg mot mine ventende armer. Jeg plasserte et bløtt kyss på leppene hans idet jeg pakket armene mine rundt nakken hans og mumlet: – “Jeg er glad for at du kom.” Christian smilte det skjeve smilet sitt og dro en tommel over kinnet mitt. – “Jeg også.” Han løftet meg enkelt inn i armene sine og spant meg rundt, noe som fikk meg til å hvine av latter mens jeg beundret hvor sterk denne slanke mannen var. Han plasserte meg midt på sengen, tok et skritt tilbake, og tittet på meg som om han ikke kunne tro at jeg var der. Han knelte på sengen der jeg satt og kysset meg forsiktig. Jeg kom med en liten lyd av takknemlighet. Christian hadde en sexy tettsittende ridebukse, og jeg kunne se at det bulte ut i buksen. I hånden kunne jeg se en pisk. Jeg lurte litt på når han skulle bruke den.

Jeg visste ikke hvem som gjorde kysset dypere. Jeg tok underleppen hans mellom tennene, dro forsiktig i den og dro ut små lyder fra elskeren min. Jeg smilte mot munnen hans, lot tungen løpe over tennene og sugde på leppene hans. Hans hender masserte nakken min elegant, skuldrene, før han beveget seg ned og koppet brystene mine utenpå babydollkjolestoffet. Følelsen av kald sateng mot brystet mitt fikk brystvorten min til å stivne og bli ivrig, og Christian reagerte på det med å kjæle mer med dem. jeg ga fra seg et lavt stønn i munnen hans. Vi utforsket hverandres munner, tok på hverandre med tungene, sugde og bet forsiktig, mens Christian hender koste med brystene og skuldrene mine over babydollkjolen. En av hans utforskende hender bevegde seg nedover og løp over magen min. Jeg skalv av nytelse. Samtidig gikk Christian til å slikke øret hennes, bet lekende i øreflippen og etterlot en sti av kyss nedover halsen min. Hånden hans beveget seg ned og under babydoll kjolen og fant ut at jeg ikke hadde truse på meg. Er du like våt enda, sa han til meg og gav meg et nytt intens kyss på munnen. Han ba meg om å ta armene over hodet, og han tok av meg babydollkjolen. Han tok et silkesjal og bandt hendene mine, og ba meg ligge ned på ryggen med hendene over hodet mitt. Christian tok av seg ridebuksen og han hadde en paddel i hånden sin. Den la han ned ved siden av meg. Christian tok en liten pute under rumpa mi slik at den ble løftet opp litt. Christian spredde beina mine, holdt hendene mine litt fast og presset den store, harde pikken inn i min våte mus. Han støtet inn og ut og jeg tok beina mine rundt livet hans slik at han kunne trenge dypere inn i meg. Han støtet hardere og dypere for hvert støt. Han snudde meg rundt slik at jeg lå med rumpa opp og han plasserte en pute under magen min. Jeg kjente noe kaldt som gled ned mellom rumpesprekken min, og en leken finger skled rett inn. Han løftet meg litt opp, løsnet litt på silkesjalet, slik at jeg kunne stå på alle fire. En analplugg ble plassert i rumpa mi og Christian trengte seg inn på nytt i meg samtidig jeg fikk nye harde slag på rumpa mi.Det føltes ut som jeg var blitt fylt opp begge steder, og jeg stønnet, og orgasmene bygget seg opp, og til slutt kom bølgene på rad og rekke, og Christian ropte ut navnet mitt, og vi sank sammen ned på sengen.

Jeg tok opp en brosjyre og så at hotellet kunne tilby saltvannsbasseng, varme steiner og massasje. Christian ville slappe litt av før han kom til spa avdelingen for å møte meg der. Jeg tok på meg bikini og badekåpe og gikk til spa avdelingen. En ung mann tok imot meg og viste meg omkledningsrommet. Jeg tok av meg badekåpen og satte meg i boblebadet. Vannet var tilsatt rosmarin og mynte og svært avslappende, og så fikk jeg beskjed om å gå på rom 5, sa den unge mannen da det hadde gått en stund Belysningen i rommet var behagelig dempet, og det var avslappende musikk i bakgrunnen. En lapp på bordet som jeg leste, og jeg tok av meg bikinien og la meg naken oppå massasjebordet. Jeg tok et håndkle og la den oppå rumpa. Noen kom inn på rommet og begynte å massere meg på ryggen. Med ett kjente jeg at det var herre hender og ikke dame hender som masserte. Går det bra med deg, hørte jeg en kjent stemme si? Jeg snudde meg og håndkleet mitt falt ned og der stod Christian. Christian fortsatte å massere meg og i ny og ne gav han meg et ømt, vått, lidenskapelig kyss. Jeg ble våt mellom beina igjen. Oppi en pose hadde han varme steiner, og disse tok han på ryggen min. En varme bredde seg raskt fra ryggen og nedover hoftene. Snu deg rundt og legg deg på ryggen. Christian plasserte nye varme steiner på hoftebeinet og magen. Underlivet våknet til live og brystvortene reiste seg. Han bøyde seg ned og kysset meg hardt og brutalt. Jeg slengte armene om nakken på ham og trakk ham ned oppå meg, og jeg kjente den vidunderlige vekten av ham. Christian flyttet på de varme steinene etter hvert som han flyttet seg ned mot den våte musen min. Han begynte å suge og slikke meg, og lot tungen gli over kjønnet mitt. Jeg lot hodet falle bakover og varmen steg i kroppen min og den etterlengte orgasmen min kom i en intens nytelse. Christian løftet meg ned fra bordet og ba meg bøye meg frem. Han trengte seg inn i den våte fitten, og støtet hardt. Gang på gang inn i meg helt til han kom. Christian snudde meg kysset meg og sa ser deg nede i restauranten, og ha på deg dette egget så kam jeg styre dine nytelser. Jeg ble stående et øyeblikk og tenkte kvelden er enda ung til enda flere nytelser med Christian….

 

 

 

 

Kommenter