FORSPILLET – DET MANNEN OG KVINNEN VIL HA

FORSPILLET – DET MANNEN OG KVINNEN VIL HA

Ofte bruker en ordet forspill om den stimuleringen som skjer før en har samleie. Men for mange er det ikke snakk om bare forspill, men også «mellomspill» og «etterspill». Noen synes forspillet bør begynne ved frokostbordet og vare helt til kvelden, når en går til sengs. Mens andre kaster seg i det når lysten byr seg.

Uansett hvor lenge en ønsker at det varer, så er forspillet en viktig del, og kanskje mest for kvinner som gjerne trenger litt mer tid på å bli klar. Forspill handler om å finne ut hva din partner tenner på og hvordan få det til på best mulig måte. Her har vi samlet noen av våre erfaringer.

Forspillet har den funksjon å bygge opp lyst og kåthet og gjør at begge parter blir innstilt på sex. For en del kvinner er det et problem at forspillet er for kort. Menn kan ofte gå litt for fort frem og rett på sak. Kvinner, på den andre side, opplever ofte seksualitet som noe mer omfattende, noe indre og noe som involverer hele hennes person og trenger derfor litt mer tid til å komme i rett tankegang.

Det er mange kvinner som klager over at mannen ikke gir dem nok oppmerksomhet før de kommer seg i senga, og da kan det være for sent til å begynne. Selv om kvinner lett kan bli kåte gjennom fysisk stimulering, er det et problem for mange å hente frem lysten til å bli kåte, dersom den psykiske energien ikke stemmer. Det er viktig at man tar seg tid til hverandre og selv tar initiativ til sex både ved å fokusere egen bevissthet i forhold til sex, og ved å ta initiativ til forspill.

Det er viktig for begge parter at en gradvis legger til side uvesentlige tanker og følelser, og fokuserer på den seksuelle opphisselsen. Det er selvfølgelig en fordel å ha evnen til å konsentrer seg her. De fleste har en hverdag som er preget av at de må tenke på mange ting samtidig. Og det er derfor lett å bli distrahert. Gjennom forspillet må dere konsentrer dere om å legge vekk tanken på alle hverdagslige problemer, og fokusere på følelsene i kroppen og kommunikasjon med partner.

Tips på forspill:

Dype kyss
Kombiner dype tungekyss med lett biting i øret og på nakken, stryk hånden over hele kroppen mens klærne fortsatt er på. Dette vil skape en utrolig erotisk følelse for begge!

Onaner foran partner
Mange syns det er flaut å onanere foran partner, men de aller fleste liker det velig godt og syns det er pirrende å se på. Bruk gjerne et bind for øynene for å gjøre det lettere å slappe av, eller ta den helt ut ved å stirre partner inn i øynene mens du tilfredsstiller deg selv.

Munnsex
Å pirre partner med en deilig suge/slikkejobb slår aldri feil. Noen vil kanskje si at dette ikke lengre er forspill, men poenget er å ikke holde på til de kommer. Begynn forsiktig med tungen, forsett med hand og fingre og gå over til dyp kyssing. Gjenta gjerne, men ikke hold på for lenge!

Oppfyll hverandres fantasier
Har partner en fantasi eller noe de liker veldig godt, men som du kanskje ikke har gjort før? Trå litt ut av komfortsonen og overrask partner med deres villeste fantasier! Men ta det rolig, og sett gjerne regler for hvor langt du er villig til å gå.

Talk dirty!
Det er helt fantastisk hvor effektiv griseprat fungerer på soverommet. Mens dere kysser, hvisk i øret hvor våt og kåt de gjør deg, hva du vil gjøre med dem når du får av alle klærne, og hva du vil de skal gjøre med deg.

Se hverandre nakne
Partneren din elsker å se på din vakre kropp. For å virkelig få opp dampen kan du selvfølgelig sprite opp seansen litt ved å binde partner fast og pine de med en gammeldags strip-tease.

Berøring
Alle liker berøring. Bli kjent med partners kroppens. Finn alle de erogene sonene og utforsk hvilken sone som gir partner mest lyst.

Start flørtingen tidlig
Begynn pirringen tidlig og hold på gjennom hele dagen. Send hverandre meldinger og si hvor mye dere har lyst på hverandre og hva dere skal gjøre med hverandre i detalj når dere kommer hjem!
Dere kommer ikke til å tenke på annet resten av dagen.

Lek med maten
Lag en enkel dessert sammen av for eksempel jordbær og krem. Snakk sammen og bruk fantasien, og fordel kremen på deres nakne kropper og nyt den sensuelle følelsen av mat og sex!

Dusj eller ta et bad sammen
La hendene og munnen vandre over hele kroppen! Gi hverandre en sensuell massasje ved å vaske hverandre med deiligduftende såpe.

Forspill kan du altså ha hvor som helst, når som helst, og det gjør hverdagen så mye mer spennende!