FORFØRT – SEN KVELD PÅ KONTORET

Pin it Reddit

FORFØRT- SEN KVELD PÅ KONTORET

Det begynte å bli sent, men i dag hadde jeg mye å gjøre på kontoret. I kveld skulle vi også ut å spise med de andre ansatte og det gledet jeg meg til. Sjefen min Mikkel sendte meg en melding at jeg skulle møte han utenfor kontorlokalene. Mikkel var en høy mann med mørkt hår, flott smil og en sexy kropp.

Jeg visste at dette ikke var greit, og jeg kjente det langt ned i magen. Hvis fornuften hadde vært min sterkeste drivkraft så hadde dette aldri skjedd. Problemet var bare at lysten og kåtskapen stakk av med seieren denne gangen og ledet meg rett inn i armene på Mikkel.

 

Mikkel snek en hånd oppunder skjøret mitt og gliste når han skjønte at strømpene stoppet på låret, og at over der var helt nakent. Han presset meg hardere mot den iskalde veggen utenfor kontorlokalene og kysset nakken min med en lidenskap jeg aldri hadde trodd jeg kom til å se fra denne mannen. Jeg hadde hatt lyst på han siden jobbintervjuet, og nå stod jeg der i armene hans. Var han gift eller singel? Tankene streifet meg et øyeblikk, men jeg hadde nok med meg selv, og Mikkel holdt rundt meg med sine sterke armer. Jeg kjente at jeg var blitt temmelig våt, og snart måtte jeg bare ha han.

«De andre kommer snart» stønnet jeg ut mellom sammenbitte tenner. Vi sto utenfor og ventet på taxien som skulle ta oss videre fra vorspielet på kontoret, til restauranten.. «Men jeg klarer ikke å styre meg, du er så deilig!», sa Mikkel. Mikkel holdt en finger under haken min, og så meg rett inn i øynene, mens han smilte mykt. Han er så pen og sexy der han stod. Leppene våre møttes igjen og jeg kjente virkelig på en helt utholdelig lyst, og jeg tror at han kjente det samme. Mikkel løftet meg opp og bar meg inn døren og inn på nærmeste kontor. Døren ble lukket bak oss og vi forsvant inn i en verden hvor det virkelig bare var oss to. Mikkel satte meg ned på gulvet og vrengte av seg jakken, og med en arm ryddet han konferansebordet for papirer. Han løftet meg opp på bordet og rullet opp skjørtet mitt.

 

Den glattbarberte musa mi kom til syne, og den var temmelig våt og glinset. Mikkel ble rød i kinnene, og jeg så at kulen i buksa hans vokste. Han stupte ned mellom beina mine og jeg kjente hvordan den varme tungen hans traff den våte klitoris. Han stønte, og det virket som om han lengtet etter å kjenne smaken av meg. En stor og myk tunge lekte med klitoris, og det kjentes ut som om saftene rant av meg. Mikkel slikket ivrig og jeg nøt hvert eneste sekund. Vi visste at vi måtte være effektive siden de andre kollegene kom snart.

Mikkel stakk to fingre inn i meg, og han fant G punktet mitt. Jeg mistet kontrollen over musen min og jeg kjente at en kraftig orgasme nærmet seg. Jeg stønte høyt og han la hånden sin over munnen min. Hånden som hadde vært inne i musen var fuktige. Jeg tok hånden hans og slikket fingrene hans rene, såpass høflig måtte jeg være.

 

Jeg så lys fra en bil utenfor vinduet, og jeg fryktet at det var taxien som var her, Jeg orket ikke at dette skulle ta slutt. Jeg trakk han inntil meg og åpnet buksen hans. En deilig, autoritær mann i dress som virkelig hadde lyst på meg. Kunne det blir mer sexy? Staken hans vippet ut av buksen og jeg gispet av begeistring. En stor, tykk stake som jeg endelig kunne nyte. Jeg fuktet fingrene mine og gnidde penis inn med fuktigheten, før jeg la meg bakover og spredde bena mot han. Mikkel trengte inn i meg med sine harde støt inn og ut av meg. Kyssene våre nådde en ny grad av intensitet. Det var som om tungene våre prøvde å få med seg mest mulig av den andre og de var harde og lidenskapelige kyss innimellom.

Brått snudde han meg rundt på bordet, og jeg ble stående med rumpa mot han. Mikkel trengte hardt inn i meg bakfra og jeg tok hånden min på klitoris. Han kjørte meg hardt og jeg nærmet meg en kraftig orgasme, men plutselig hørte vi stemmer ute i gangen

 

Det var akkurat som om vi begge var enige om at vi skulle gjøre oss ferdige, og ikke avbryte. Han dunker inn i meg som en maskin og jeg mistet nesten pusten av hvor deilig det var. Plutselig kjente jeg en finger i rumpa, og jeg klarte ikke å skjule min begeistring. Jeg presset meg mot han så fingeren forsvant enda lengre inn i rumpa. Jeg kjente at min orgasme bygde seg kraftig opp og Mikkel holdt enda på med sine harde støt inn og ut av meg. Til slutt orket ikke jeg mer og kroppen min stod i bue. Jeg kjente den varme sæden hans inne i meg og ble værende der, mens han holdt meg fast rundt hoftene mine. Mikkel trakk seg ut av meg og snudde meg rundt igjen og bøyde seg ned mellom bena mine. Så sugde han meg og slikket klitoris med tungespissen. Vi hørte stemmer igjen utenfor døren.

 

Lyden av stemmene, og tanken på ulovlig dette egentlig var gjorde at orgasmen veltet på ny opp i meg. Nå krevde klitoris all min oppmerksomhet og varmen spredde seg i lårene. Det var som om orgasmen ikke ville gi seg og den kastet seg rundt i kroppen min så hardt at jeg ikke fikk puste. Mens orgasmen fremdeles fikk bena mine til å bli ustøe, reiste Mikkel seg. Han kledde på seg mens en varm hånd kjærlig masserte klitorisen min så orgasmen varte enda lengre. Jeg klarte å mobilisere tankene og drog ned kjolen, men fremdeles hadde jeg ikke kontroll på egen kropp. Fingrene mine samarbeidet ikke og jeg måtte bare gi opp. Mikkel rettet på sveisen og så rå sexy ut.

Det banket på døren. «Hallo Mikkel! Nå er taxien her! –  Kommer snart, sa Mikkel. Mikkel kysset meg, og så gav han meg to kuler i hånden. «Ta disse kulene inn i deg, og gå med de i kveld.  «Disse gir deg god nytelse og gir deg heftige orgasmer,» sa Mikkel til meg. Jeg gjorde som Mikkel sa, og fuktet først kulene og så satte jeg de inn i meg. Jeg reiste meg opp og beveget meg litt, og jeg kjente at kulene gav meg nytelser og flere orgasmer bygde seg opp i kroppen min. «Mikkel er du sikker på at jeg skal gå med disse i hele kveld? Spurte jeg Mikkel. «Ja sa han og smilte og gav meg et vått kyss. «Men husk du må bare være min i kveld», sa Mikkel med et lurt smil om munnen

 

Kommenter