FORFØRT OG DOMINERT

Pin it Reddit
FORFØRT OG DOMINERT

Det var en sen Lørdags kveld, og jeg var ute på et diskotek i byen. Hele kvelden spilte Dj salsa musikk som det var lett å danse til. Jeg danset i takt med den forførende musikken. Klokken nærmer seg 0130, og dansegulvet var tettpakket. Jeg var ute med noen venner og kjente alkoholen bruset behagelig i blodet. Jeg var ikke full, bare brisen og i godt humør. Glad og lysten på sex, hvis en spennende sexy mann skulle dukke opp

Jeg svingte meg på dansegulvet og følte meg sexy. Jeg la merke til fremmede menneskers blikk gli over kroppen min. Jeg fikk blikk kontakt med en sexy mann, som så på meg hele tiden og tok ikke blikket sitt vekk fra meg.. Det var noe ved denne mannen noe som jeg med en gang falt for og som fascinerte meg. Kanskje det var den markerte kjeven eller de brede skuldrene. Mulig det var det tynne stoffet i t-skjorten hans og som skjulte en veltrent overkropp. Han hadde mørkt kort hår og sexy øyne. Det var det intense blikket hans som gjorde at jeg hadde lyst på ham, og jeg kunne se at han ville ha meg. Han kom bort til meg og bad meg om en dans. Jeg sa ja og tok tak i hånden hans. Han sa at han het Chris, og jeg svarte hva jeg het. Vi danset tett, og jeg beveget mine hofter i sirkler og åttetall inspirert av salsaens sensuelle trinn.

Chris tok hendene sine rundt livet mitt, og jeg prøvde å snurre meg vekk, men Chris tok meg hardt i armen min og snurret meg tilbake til han. Han så meg i øynene med et halvveis strengt, og halvveis lekent blikk.

Jeg kjente at jeg begynte å bli våt i musen, og jeg sa til Chris at jeg måtte en tur på toalettet. Der inne tok jeg frem mine Fifty Shades vagina kuler og tok begge to inni i min våte hule. Jeg beveget meg litt, og kjente at orgasmene bygget seg opp. Chris smilte til meg, da jeg kom og han tok armen sin rundt meg og sa at jeg var hans i natt. Han gav meg et klaps på baken, og vaginakulene som jeg hadde på meg gav meg noen heftige nytelser. Chris gav meg en ny beskjed og det var å ta av meg trusen, og gi ham det. Må jeg gjøre det her, blant folk, spurte jeg Chris. – Ja svarte han og gav meg et blikk. Jeg gjorde som han sa og lirket meg av den våte trusen med mine deilige safter, og gav han trusen min med et smil om munnen.  Svært så dominerende allerede denne mannen var, og det pirret meg og jeg var våt i min hule:- Er du våt og klar allerede og har du lov til det? Jeg kikket en annen veg, og han gav meg enda en klaps på rumpa mi. Jeg sa til Chris at jeg måtte snakke med vennene mine litt, men jeg fant ut at det var best at jeg tok ut mine heftige Fifty Shades vagina kuler så det gjorde jeg.

Jeg sa til vennene mine at jeg gikk med Chris. Chris spurte meg om jeg ville bli med han hjem til hans hotellrom. Jeg svarte at det ville jeg gjerne. Da vi kom frem til hotellet måtte vi vente litt på heisen. Vi skal helt på toppen i 50 etasje sa Chris til meg og gav meg et tungekyss. Vi fikk selskap av to middelaldrende par og de sa hei til Chris. Heisdøren åpnet seg og Chris tok meg i albuen og førte meg helt inn. Vi var omgitt av mørke, sotede speil. Parene stilte seg foran oss, vendt mot heisdøra og begynte å snakke sammen. Dørene lukket seg og Chris bøyde seg ned for å knytte skolissen. Hm så rart, for skolissene hans var ikke gått opp, tenkte jeg. Chris la en diskre hånd på ankelen min, og da han reiste seg tok han hånden sin rett opp under skjøret mitt og rett opp. Jeg var nødt til å kvele et overrasket gips idet den nådde baken min. Chris stilte seg opp bak meg, og la den ledige armen om magen min og trakk meg tettere inntil han og holdt meg på plass mens fingrene hans gikk på oppdagelsesferd. Heisen stoppet og flere personer kom på. Det var vanskelig å følge med på personene, fordi jeg hadde fokus på Chris sine fingrer. Chris fant stedet mitt, og han sa til meg- er du klar? Og smyger en finger inn i meg. Jeg vridde på meg, og tenkte hvordan han kunne gjøre dette mot meg med alle disse menneskene her tilstede. Chris hvisket til meg at jeg måtte stå stille. Jeg var blussende rød, varm og kåt, stengt inne i en heis med 7 andre mennesker. Fingrene til Chris glei inn og ut av meg, om og om igjen og pusten min begynte å gå fortere. Jeg sank inn mot ham, og han strammet grepet om meg, med ereksjonen hans presset mot hoften min. Snart oppe og flere personer kom inn, og vi flyttet oss enda lengre inn i heisen. Chris tok en finger til inn i meg og fant frem til G punket. Jeg klarte nesten ikke å stå stille, og han hvisket til meg ikke kom. Han la hånden sin flatt mot magen min og presset forsiktig og fortsatte og presset på G -punktet mitt.

Endelig oppe i 50 etasje, og Chris tok fingrene sine sakte ut av meg og kysset bakhodet mitt. Jeg snudde meg og så på ham, og han smilte til meg. Han virket helt avslappet og uberørt. – Er du klar? Spurte han meg med et rampete glimt i øynene idet han tok pekefingeren og deretter langfingeren inn i munnen og sugde på dem. Deilig, sa han til meg.

Da vi kom inn på hotellrommet hans kysset jeg ham lidenskapelig mens fingrene mine viklet seg inn i håret hans. – Jeg vil ha deg oppi senga mi, sa Chris til meg, og plutselig løftet han meg opp på skulderen sin så jeg hvinet høyt. Han slo meg hardt over baken, og han bøyde seg ned og tok opp sprikestanga.

-Kle av deg, og legg deg på senga, sa Chris dominerende til meg, og jeg gjorde som han sa. Han smilte lurt og løftet opp sprikestanga og grep den venstre ankelen min og bandt den fast og strammet spennen hardt, og han tok ikke blikket sitt vekk fra meg. Ta på deg øyebindet, kommanderte han, mens han grep den andre ankelen min og spente den fast, slik at beina mine er en drøy halvmeter fra hverandre. Det fine med denne at den kan utvides, og så trykket han noe på stanga og skyver på den slik at beina mine spres enda lengre ut. Heftige greier dette og jeg er så tent, kåt og rastløs. Chris grep i stanga og vridde den så jeg kastes over på magen. Disse andre remmene er til hendene dine, og dette kommer an på om du oppfører deg, sa Chris til meg. Han snudde meg rundt på magen. Han klatret opp på senga og satte seg på kne mellom beina mine, himmelsk naken var han, og jeg var helt hjelpeløs. Han strøyk fingrene sine opp langs innsiden av begge beina, sakte og sikkert, med små bevegelser, uten at blikket hans viket fra mitt. Jeg kunne ikke lukke beina, og han pirret meg ved å kysse meg på magen og nedover mellom lårene mine. Jeg klynket idet han tok fingrene inn i meg, og støter bekkenet opp mot dem. Jeg må ha deg nå ropte jeg ut mot Chris. Han tok av meg øyebindet og hjalp meg opp, og han sa bøyd deg og legg hodet og brystet på senga. Han trakk begge mine hender bakover og festet dem til stanga ved siden av anklene mine. Knærne mine var trukket opp og rumpa pekte rett ut i lufta. Han tok glidemiddel og fuktet rumpa mi og satte inn en analplugg. Jeg følte meg fullt opp, og sekunder senere trengte han seg inn i den våte fitten min. Han fyller meg gang på gang hardt. Han stønnet og økte rytmen inn og ut og dypere og dypere. Jeg fikk lov til å komme og han trakk ut analpluggen, og han økte sitt tempo og ropte navnet mitt, og han kollapset ved siden av meg.

Fingrene han løsnet stroppene og gnir anklene og håndleddet mitt, og tok meg i sine armer, og da sovnet vi begge to helt utmattet.

 

Tidlig om morgen våknet jeg og så på Chris og gav han et kyss på et meget følsomt sted. Jeg tok tak rundt den erigerte pikken og tok den i munnen og sugde på den. Jeg holdt rundt den mens jeg beveget meg opp og ned langs skaftet og slikket og sugde. Han stønnet og så snudde han meg og la meg ned på ryggen.«Er det denne du vil ha?» spurte Chris meg lekent mens han forsiktig presser pikken sin mot åpningen min. «Mmmmm», sa jeg. Millimeter for millimeter går pikken helt til bunns. Forsiktig begynte Chris å pumpe inn og ut av meg, for hvert støt tok Chris i litt hardere. Han stirret meg dypt inn i øynene idet han tok tak rundt den ene brystvorten min og kneip hardt til.  Jeg klarte ikke å holde tilbake et stønn som viste hvor godt jeg likte det. Smerten stakk i brystet, men så deilig. «Likte du det?» stønnet Chris hest. «MMM», svarte jeg. «Ja?» spurte han igjen. «MMM ja, elsker det». Jeg rakk så vidt å svare før hånden hans tok tak i min høyre pupp. Jeg gispet høyt i overraskelse, det føles som puppen brente. Vondt og varmt og godt. Støtene var intense nå. Dypt og hardt bunnet sank Chris inn og ut av meg gang på gang. Jeg kjente at orgasmen bygget seg sakte opp inne i meg. Chris pustet tungt nå, og han nærmet seg sin orgasme.

«På alle fire stønnet Chris mens han trakk seg ut av meg. Jeg gjorde som han sa og stod klar på alle fire. Han trengte seg inn i meg igjen, enda deiligere og dypere denne gangen. Med harde støt inn og ut av meg og jeg støtet imot. Chris tok hendene mine løs fra grepet de har om sengekanten, slik at jeg falt mot madrassen med overkroppen. Jeg ble liggende og hvile ansiktet og skuldrene mot sengen, mens Chris plasserte hendene mine bak på ryggen min. Chris holdt meg fast og jeg ble fylt opp av hans harde pikk, Inn og ut og fortere og til slutt stod kroppen min i bue og vi kom på likt. Vi sovnet igjen og lå tett inntil hverandre. Hvordan resten av dagen skulle bli, undret jeg meg

 

 

Kommenter