FORFØRT AV EN KVINNE

Pin it Reddit

FORFØRT AV EN KVINNE

 

En Lørdagskveld bestemte jeg meg for å gå på en bar i byen. Det var mange festkledde mennesker der, som var ute og koste seg med vennene sine, men det var ingen der som jeg kjente. Jeg undret meg over hvordan denne kvelden ville bli. Jeg satt og koste meg med en long drink, da en kvinne med brunt langt hår kom bort til meg. Hun syntes at mitt lys blonde lange hår var nydelig, og jeg så ut som en engel der jeg satt og håret mitt skinte. Vi fant tonen og vi snakket om alt. Men av og til kjente jeg hånden hennes på innsiden av låret mitt. Kvinnen tok frem to halv store kuler, og jeg så med ett at det var vaginakuler. – Gå på toalettet og putt dem inni deg, sa hun bestemt til meg. Jeg gjorde som hun sa, og gikk og tok de inni meg. Det varte ikke lenge før jeg kjente at det begynte å bygge seg opp en orgasme, og flere og flere orgasmer kom og jeg smilte for meg selv. Dette blir nok en pirrende kveld allikevel.

Kvinnen som jeg ikke visste navnet på inviterte meg hjem til hennes leilighet, og hun sa at hun ville bli bedre kjent med meg. Det var en fin leilighet, og det varte ikke lenge før vi befant oss inne på soverommet hennes. Kvinnen kysset meg og la meg ned på sengen, og der hun tok rask av meg klærne. Hun lirket av meg den altfor våte trusen min og vaginakulene rant ut av meg sammen med saftene mine. Kvinnen bøyde seg ned mellom beina mine og begynte å slikke og sugde på klitoris, og av og til lot hun tungen gli inn i den våte sprekken min. Hun stakk to fingre inn i meg, og sa at jeg var klar. Orgasmen kom, og kroppen min var nummen, og klitoris pulserende etter den kraftige orgasmen. Dette var første gang at jeg ble slikket av en kvinne. Vissheten om jeg snart skulle få mer fikk meg til å rykke til av forventning.

Jeg så bort på kvinnen, i det jeg kjente en hånd som strøyk meg over kinnet. Jeg visste ikke en gang hva den fremmede het, noe som gjorde det ekstra spennende. Kvinnen reiste seg opp med ryggen vent mot meg kneppet hun sakte opp toppen sin, og deretter buksene. Hun hadde ingen ting under, noe som gav meg inntrykk av at hun hadde vært forberedt på at dette skulle skje. Kvinnen snudde seg og så på meg. Hun var høy, brunt langt hår og små struttende bryster. Kjønnet hennes var nybarbert. Da hun kom nærmere kunne jeg se at kvinnen var våt av opphisselse. Hun kom og satte seg på sengekanten, og som en ren refleks slikket jeg hennes kjønnslepper. Jeg kjente at orgasmen hennes kom og raste gjennom kroppen hennes

Kvinnen la hendene rundt hodet mitt, og hun smilte flørtende til meg. Øynene hennes var vakre og intense. Hun pustet tungt og det var tydelig at hun hadde lyst på mer. Hun satte seg ned på sengen ved siden av meg, og sa til meg at hun hadde noe spennende til meg.

« I kveld er du min», sa hun til meg mens hun reiste seg opp, og hun gikk bort til nattbordet. Jeg så nysgjerrig bort til henne, og jeg kjente kåtheten min vokste i kroppen min Jeg hadde bestemt meg for at i kveld var jeg med på alt, og tanken på å gi fra seg all kontroll var mer pirrende enn jeg forventet meg.

Kvinnen åpnet nattbordskuffen, og jeg så at hun tok noe ut. I hendene hadde den fremmede kvinnen en Strap-On med to ender, og størrelsen var imponerende. Dildoene BIG BOYZ på 27 cm, 4,3 cm i bredden og MIGHTY POUNDER på 24 cm 4,5 cm i bredde, var i hvert fall større enn noen penis jeg noen gang hadde hatt inni meg.

«Slapp helt av min venn», sa den fremmede kvinnen mykt i det hun strøk hånden opp og ned langs det harde skaftet på leketøyet. «Jeg vet at du kan takle det, hver en centimeter, og du trenger å bli tatt hardt», sa hun til meg. Kvinnen tok fram en flaske med vannbasert glidemiddel, og førte på en god dose over den ene dildoen, før hun tredde på seg Strap –On, og førte dildoen sakte inn i seg selv. Kvinnen stilte seg opp foran meg og kommanderte meg til å suge henne. Jeg responderte umiddelbart. Jeg tok tak i den store dildoen BIG BOYZ og lirket den på plass i munnen min. Jeg beveget meg opp og ned langs skaftet, og jeg kjente at jeg var våt mellom beina mine. « Sett deg opp på alle fire», og du fortjener å få belønning din fortsatte hun.

Jeg kjente at kroppen min skalv av forventningen, og aldri hadde jeg hatt noe så stort inni meg. Tanken på denne store dildoen var både pirrende og spennende. Jeg lukket øynene og den fremmede kvinnen lekte med klitorisen min og hun stakk to fingre inn og fant G punktet mitt. Det bygget seg opp inni meg, og jeg sa – vær så snill før den inn. Fingrene ble erstattet med tuppen av dildoen og kvinnen trykket den fremover og inn i min trange våte vagina. Jeg klarte å venne meg til tykkelse og bredde. Jeg ville ha mer og jeg presset rumpa bakover, og kvinnen tok tak i hoftene mine og støtet hardt inni meg. Jeg stønnet og hun gav meg dask på rumpa igjen og igjen. Jeg kjente at orgasmen kom og kjønnet pulserte hardt rundt den store dildoen. Kvinnen trakk seg ut av meg samtidig hun fikk sin orgasme. Vi ble begge liggende på sengen, og hun gav meg et kyss. « Du var helt fantastisk, men få deg litt søvn nå. Det har du fortjent» hørte jeg kvinnen si til meg mens jeg befant meg i drømmeverden.

 

Kommenter