FLYTENDE MIRAKELET ORGASMEKREM

 

FLYTENDE MIRAKELET – ORGASMEKREM

Mange kvinner har fått øynene opp for det flytende mirakelet «Orgasmekrem» som gir økt blodsirkulasjon til klitoris og dermed mer nytelse til kvinner.

Det har lenge eksistert legemiddel for menn som sliter med å opprettholde ereksjonen, men det finnes et godt alternativ for kvinner også nemlig orgasmekrem. Opplever du at tidsklemma går ut over sexlivet? Med orgasmekrem kan du oppnå klimaks raskere, og «kjappisen» kan fort forvandles til en fornøyelse for begge.

 

Slik fungere det

Aminosyren L argini får blodårene til å utvide seg ved påføring på huden, slik at mer blod strømmer til området. Det erektile vevet sveller og blir mer følsomt for berøring. Dette er i utgangspunktet deilig for alle som nyter sex, men spesielt gunstig er det for kvinner som sliter med å oppnå klimaks.

Den kvinnelige orgasmen kan være både kompleks og forvirrende, men det er viktig å huske på at 75% av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, uansett om hun bruker orgasmekrem eller ikke

Slik bruker du den

Orgasmekrem er et flytende serum som masseres på og rundt klitoris eller penishodet og skaftet før samleie eller solosex. 1 –  2 dråper er vanligvis nok, men individuell sensitivitet vil variere. Etter et par minutter kommer en pirrende følelse, og en varme vil spre seg i underlivet. Når du er klar for å ta det hele et hakk videre. Mange opplever at de blir tente uten berøring, da de får bedre kontakt med følelsene «der nede». Det banker kanskje litt hardere når blodet pumper, og en behagelig kribling varsler om de gode stundene som skal komme. Noen beskriver også en kjølende følelse. Dette er helt normalt! Ved stimuli vil orgasmen komme raskere og oppleves kraftigere og mer langvarig.

Tips

Masser 1-2 dråper orgasmekrem på klitoris og anvend en klitorisvibrator for å stimulere kvinnens 8000 nervetråder. De deilige vibrasjonene vil sende deg til himmels, og før du vet ordet av det krøller tærne seg i velbehag, og den første orgasmen trenger seg på.

Også for menn

Orgasmekremen er godt bevart hemmelighet som vil heve sexlivet ditt til nye høyder slik at du kan ri orgasmebølgen enda litt til. Det gjelder også for menn som ønsker seg en hardere ereksjon, eller som sliter med impotens

Orgasmekrem passer for alle som ønsker å tilføye sexlivet sitt noe nytt, men vi er alle forskjellige og dette gjenspeiles også når det kommer til bruk av orgasmekrem. Noen trenger å bruke mer enn andre for å få virkning

Orgasmekremer produkter

On er en unik og spennende oljeblanding med pirrende egenskaper!

Masser en dråpe eller to på klitoris og bare vent…

For de fleste starter det med en forsiktig varmende følelse, før det går over til kilende vibrering!

On følelsen av å ha en vibrator på klitoris.

Hvordan bruke:

Ta en dråpe eller to på fingen og masser på klitoris.

Effekten varer inntil 45 minutter