Fantastisk hardt bakfra

Pin it Reddit

Fantastisk hardt bakfra

Endelig nå var den etterlengtet helgen her, og det skulle bli så herlig å gjøre som en ville. Jeg satte meg i godstolen med et glass vin i hånden. Det kjentes litt stille i villaen min, så jeg tok opp mobilen min og slo nummeret til Owen, men ingen svarte. Jeg gikk inn på badet og tappet i badekaret mitt. Jeg hentet meg en flaske champagne og satte den ved siden av badekaret. Jeg kledde av meg alle klærne, og sank nedi badekaret. Brystvortene mine var stive, og jeg begynte å la fingrene mine vandre nedover kroppen min. Fingeren stoppet ved klitoris og jeg begynte å leke litt med den. Jeg tok to fingre inn og lette etter g punktet, og der var det. Jeg trykket litt på den samtidig jeg lekte med klitoris. Nå ville jeg ha en stor og hard pikk inni meg. Jeg lukket øyene og fantaserte at Owen kom og tok pikken sin i meg.

Owen stod utfor hoveddøren, og tjeneren eller rettere sagt livvakten min åpnet døren for han. Owen spurte etter meg, og han ble vist inn i huset. Livvakten sa til Owen at han kunne gå opp til baderommet, for jeg lå der i badekaret. Owen sa takk og tok av seg jakken og sko, for nå ville han overraske meg med et besøk

Owen listet seg opp i andre etasje, og så på meg og smilte. Han så at jeg hadde lukket øynene mine. Owen tok av seg klærne sine så stille han kunne, og bøyde seg ned og begynte å kysse meg. Jeg åpnet leppene litt og tungene våre møttes. Jeg åpnet opp øynene mine for nå kjente jeg en manns hånd på klitoris. Hei, sa jeg og smilte og sa, er det en drøm eller er du her. Owen gav meg et tungekyss til. Å sa jeg. Owen kom oppi badekaret, og ba meg sette meg ned på pikken hans. Jeg satte meg i riktig stilling og presset den store, tjukke og harde pikk inn i meg. Owen tok tak i brystvorten min og sugde på den mens jeg red han hardt. Snu deg rundt på alle fire, og Owen trengte seg inn i meg og begynte å støte hardt bakfra. Inn og ut av meg og vannet rundt oss gav oss mer stimulering. Owen økte tempoet sitt og kom inn i meg. Han trakk seg ut av meg og satte seg bak meg, og jeg lente meg bak mot brystet hans. Jeg fant frem såpen og begynte å såpe meg inn. Owen tok såpe på ryggen min.

Etter en stund var vi ferdige, og jeg tok på meg en gjennomsiktig hvit morgenkåpe, og jeg tok med meg Owen inn på soverommet mitt. Jeg tok også med meg champagne flaske og 2 glass.

Jeg ba Owen om å legge seg ned på sengen naken! Han kledde sakte av seg, og jeg fulgte nøye med. Det bulte ut i underbuksen hans, og den ville ut. Jeg pustet høyere og dypere og jeg likte det jeg så, og han la seg bakover på senga. Pikken lå langs magen, hard som jern.

Nå var det min tur til å strippe. Han kunne skimte de allerede harde brystvortene mine gjennom den gjennomsiktige morgenkåpen. Jeg kunne se at Owen tok et godt tak i den store og harde pikken sin og runket den forsiktig.
Jeg sparket av meg trusa og krøp opp i sengen. Jeg kysset han på munnen, halsen og nedover til den ene brystvorten hans. Jeg sugde og små bet han forsiktig, og slikket seg videre over navlen og ned til innsiden av lårene hans.

Med den ene hånden tok jeg tak i pikken, mens jeg slikket den hårete pungen hans. Jeg klemte så deilig rundt pikkroten, og da jeg sakte begynte å dra forhuden frem og tilbake, tok han tak i mine hofter.
Han snudde meg, så jeg lå over i han i en 69`stilling. Owen kjente den noe stramme lukten av musen min, og stakk den våte tungen hans i sprekken min. Jeg stønnet, og han kjente hvordan den gled inn i min munn.
Vi slikket hverandre lenge. Når han stakk en finger i den bløte fitta mi, sluttet jeg å suge, og jeg satte meg over han.
Jeg fanget den stive pikken med musen min, og senket meg sakte ned på den.  Jeg kunne kjenne at han kom dypt inn i meg. Jeg red han opp og ned og gnidde underlivet mitt frem og tilbake Hendene hans søkte seg frem til brystene mine, og jeg tok den ene langfingeren hans og puttet den i munnen.
Mens jeg sugde på fingeren hans, red jeg meg selv til orgasme. Fitta min masserte pikken hans, og det var et under at han ikke kom samtidig.
Jeg så på Owen med tåkete øyne, og sa;
– Hvorfor har vi ikke gjort dette tidligere?
Owen kunne ikke gi noe svar tilbake, men la seg over meg, fortsatt med den harde pikken i den deilige fitta min.

Nå var det Owen sin tur, og han begynte å føre pikken sakte helt inn, og helt ut igjen.
Jeg stønnet høyt, og kastet underlivet sitt opp mot han. Owen tok tak under rumpeballene mine, og løftet meg opp. Pikken gikk helt til bunns i meg, og han økte tempoet.
– Kan du ikke ta meg bakfra, sa jeg plutselig.

Owen gjorde som jeg sa, og jeg stilte meg opp på alle fire. Owen syntes at det var så opphissende å se pikken forsvinne i det trange hullet under det mindre analhullet hennes, at han kjente orgasmen bygge seg opp.
Owen jaget pikken brutalt inn og ut, og jeg skrek hver gang den harde pikken nådde til bunns i mitt varme indre. Musklene i fitta mi begynte å klemme hardere og hardere rundt pikken han. Owen forsøkte å holde litt igjen, men det var vanskelig. Det var så fantastisk hardt bakfra, stønnet jeg frem, og Owen sa at han kunne ikke holde seg lengre, og pumpet sæden inn i meg. Jeg kom like etter og bølge etter bølge skylte gjennom kroppen min. Så fantastisk bakfra

Jeg gav han et glass champagne, og vi koste oss og slappet av. Vel, sa jeg til Owen jeg er klar igjen, og Owen svarte mmmm, ja er snart klar igjen.

 

Kommenter