FANGET I FELLES NYTELSE

Pin it Reddit

 

FANGET I FELLES NYTELSE

Jeg satt i bilen på vei hjem. Klokken var mange som vanlig, og jeg så at det var mørkt i alle vinduer i husene mens jeg kjørte. Jeg lurte på om Lukas ventet på meg, eller om han hadde gått og lagt seg. Lukas svarte ikke på mobilen eller meldingen jeg hadde sent til han senere på kvelden. Jeg parkerte bilen utenfor huset, og jeg så ingen lys i vinduet Jeg låste opp døren og lukket døren stille bak meg.

Jeg snudde meg, og Lukas kom imot meg og gav meg et het kyss. Han sa til meg at han var litt opptatt, så han så ikke meldingen jeg sendte. Han hjalp meg av med jakken, og tok meg i hånden og trakk meg inn på badet. Badekaret var fylt med deilig varmt vann og levende lys brant rundt i rommet. Lukas begynte å kle av meg mens han kjærtegnet og kysset huden min etter hvert som han tok plaggene av. Lukas lot hendene forsiktig stryke nedover kroppen min mens han sukket fornøyd før han hjalp meg opp i badekaret. Jeg sank ned i det glohete vannet, sliten og trøtt men likevel våken og forventningsfull. Jeg holdt blikket hans mens han raskt kledde av seg og lot øynene mine ta inn det deilige synet av han og hans deilige naken kropp. Jeg lot blikket hvile ved favoritten mens jeg bevisst slikket leppene og sukket henført.

Lukas var allerede begynt å bli hard og jeg strakk ut armen og rørte forsiktig ved han, lot den våte hånda gli opp og ned pikken mens det varme vannet dryppet ned på gulvet. Lukas stønnet, og han var tydeligvis blitt veldig kåt og han klatret opp i badekaret bak meg. Jeg kjente den stive pikken mot ryggen min og lente meg mot han mens jeg strakk armene bak hodet hans og trakk han nærmere. Lukas lot hendene gli på oppdagelsesferd over kroppen min, såpet meg inn og strøk over lårene, hofta, langs sidene og opp over armene før han tok en pupp i hver hånd og sakte knadde og koste dem før han tok en brystvorte i hvert sitt pinsettgrep og rullet dem mellom fingrene, akkurat passe hardt. Jeg løftet brystet mot fingrene hans, svaiet ryggen og presset meg både mot kroppen hans og mot hendene hans mens jeg stønnet dypt.

Det var like før jeg kom! Trøttheten var som blåst bort, nå var jeg bare kåt og hungret etter å kjenne pikken hans dypt i meg. Sakte lot han en hånd gli nedover magen min, ned mellom bena mine og strøk varsomt over fitta mi. Jeg lente meg tungt mot han og skilte bena fra hverandre så langt det gikk i karet, mens jeg kjente pikken hans pulsere mot ryggen min. Jeg kom med et frydefullt hvin da han lot en finger gli inn mellom fitteleppene mine og strøk opp og ned før han førte fingeren inn i fitta mi. Sakte lot han fingeren gli inn og ut mens jeg igjen pustet tungt og kroet meg mot ham. Snart hadde han to fingre i meg og Lukas fortsatte å stryke fingrene inn og ut av fitta mi, opp og ned langs fitteleppene og sakte roterte rundt tappen. Den andre hånda holdt han hardt rundt livet mitt og presset meg mot ham. Begge pustet tungt og stønnet av nytelse. Sakte slapp han tak i meg og jeg snudde meg mot ham mens pikken struttet opp mellom oss. Jeg la en hånd rundt skaftet og begynte å runke han med rolige bevegelser.

Hånda gled opp og ned under vannet og han lente seg bakover og lukket øynene. Jeg fortsatte å la hånda gli opp og ned mens jeg strøyk den andre hånda over huden på magen og brystet hans. Jeg lente meg mot han og kysset han ertende i munnviken, lot leppene mine stryke over hans mens jeg løftet hoftene og lot meg skli ned på den harde, pulserende pikken hans. Jeg var våt og glatt og han stønnet da han kjente den varme, trange fitta mi presse seg ned over kuken. Jeg ble sittende rolig og kjente pikken banke hardt i fitta mi samtidig som jeg hørte hjerteslagene hans. Sakte begynte jeg å rotere hoftene, gned meg mot han og vugget rolig fram og tilbake. Vannet rant over kanten og ned på gulvet uten at vi enset det.

Vi var fanget i felles nytelse og konsentrerte oss utelukkende om hverandre. Etter hvert ble vannet så kaldt at vi sto opp og hjalp hverandre med å tørke, slikket vanndråper av huden og fortsatte det sakte og nesten pinefulle opphissende forspillet. Til slutt førte han meg inn på soverommet og nærmest kastet meg ned på senga. Jeg lo lykkelig, spredte armer og ben til siden og sa «kom” med hes stemme. Lukas la seg tungt oppå meg, knuget meg tett inntil seg mens jeg slo armene og bena rundt han. «Jeg vil du skal knulle meg nå” hvisket jeg, «fyll meg med den deilige pikken din og ta meg hardt”. Lukas heiste seg opp på armene og så på meg, så hvordan øynene tindret av glede og kåtskap, før han sakte akte seg nedover. Jeg lot fingrene gli over ryggen hans, klorte med neglene når han sakte kysset meg vei nedover halsen og brystet. Lot tunga virvle over brystvortene som knoppet seg og struttet stive mot tunga hans.

Jeg trakk beina bakover mens han lot tunga gli inn mellom fitteleppene mine og strøk opp og ned, roterte tunga rundt tappen og sugde hardt. Jeg var så kåt og våt! Tunga hans lekte fram og tilbake før han lot pikken overta. Han erteknullet meg først sakte, førte kukhodet så vidt innenfor og så hvordan han ble glinsende våt av saftene mine. Lukas nøt synet av kuken som gled inn og ut. Jeg løftet hoftene og prøvde å få deg helt inn, men han holdt meg fast og fortsatte å erte. Jeg blir alltid vill av kåtskap og frustrasjon når han erteknuller meg, tigger og ber om at han må fylle meg helt. «Vær så snill” hvisket jeg, «knull meg nå!» Lukas fanget det slørete blikket mitt og skjøt pikken dypt i fitta mi, presset seg så langt inn som mulig og holdt meg hardt fast. Jeg stønnet av overraskelse og glede. «Ja” stønnet jeg og presset meg enda nærmere ham.

«Hva vil du ha?” spurte Lukas meg. «Vil ha pikken din” hvisket jeg, «knull meg hardt. Fyll fitta mi til bristepunktet». Han var ikke vanskelig å be. Hardt og nådeløst banket han pikken i meg, førte meg sikkert mot orgasme mens jeg stønnet under han. Like før det gikk for meg trakk han seg tilbake og trakk meg mot sengekanten. «Du får ikke komme enda” flirte han, «du er vel sulten?». Jeg protesterte først, men gliste så bredt og sank på huk foran han. «Nam” hvisket jeg før jeg forsiktig la leppene rundt den våte og pulserende pikken hans. «Mmmmm, du smaker av deg og meg. Deilig!» Jeg lot tunga slikke lekende rundt tuppen mens jeg så opp på Lukas. Lot leppene lukke seg om kukhodet og sugde forsiktig mens jeg tok ballene i hånda og knadde varsomt. Etter hvert lot jeg tunga gli opp og ned langs skaftet, fra tuppen ned til ballene, sugde ballene inn i munnen mens jeg runket kuken med hånda. Så lot jeg tunga slikke opp igjen langs oversiden av skaftet til tuppen og konsentrerte meg om å slikke og suge.

Vekslet på å være forsiktig og varsom og å suge hardt og grådig. Jeg lot hendene gli oppover lårene og tok godt tak i rumpa hans, trakk ham tettere mot meg og tok pikken dypt i halsen, sugde og slikket grådig og krevende. Jeg låste blikket mitt i hans mens orgasmen bygde seg opp i han, pikken pulserte hardere før han skjøt den første varme strålen i halsen min. Jeg åpnet munnen så han kunne se hvordan sæden sprutet i tykke stråler og rant nedover haka mi før jeg svelget grådig og slikket i meg litt av det som kom på utsiden. «Mmmmm» stønnet jeg, «du smaker så godt». Varsomt slikket jeg han ren før han veltet seg over på senga med et stønn. Jeg krabbet opp og la meg i armkroken hans og lo fornøyd mens han fikk igjen pusten. Jeg lot hendene stryke over huden hans; oppover armene, nedover brystet og lårene, lot neglene klore forsiktig mens de fulgte kroppens konturer. «Nå er det min tur» hvisket jeg og smilte lystent.

Sakte akte jeg meg bakover så Lukas fikk fritt utsyn til fitta mi. Jeg lot hendene stryke over kroppen min, tok en pupp i hver hånd og masserte forsiktig før jeg lot fingrene klype og dra i brystvortene. Lukas kunne se nytelsen i ansiktet mitt, blikket mitt som slørete så på han mens han fulgte oppmerksomt med på hendene mine. Jeg lot en hånd gli over fitta og lot en finger gli inn mellom fitteleppene, masserte tappen først rolig, så raskere og raskere. Jeg kastet hodet bakover og dro hardt i brystvortene mens fingrene jobbet hardere og raskere, fitta mi var klissvåt og jeg pustet tungt mens jeg kom med et stønn. Hele kroppen ristet, og jeg sank sammen mot han mens jeg hikstet. «Så deilig» sa han. «Orker du mer?» Lukas tok hånda mi og førte den ned til pikken som begynte å bli hard igjen. «Jada» hvisket jeg og smilte, «vil ha mer» .

Jeg stilte meg på alle fire midt i senga og viftet med rumpa mot Lukas, svaiet dypt i ryggen og la hodet på madrassen. «Vil du skal knulle meg bakfra» sa jeg, «hardt!». Han stilte seg bak meg, lot pikken gli mellom de hovne og våte fitteleppene mine før han plutselig kjørte kuken hardt i meg. Lukas holdt hardt i hoftene mine med begge hender og jaget inn og ut av fitta mi, hardere, dypere og raskere for hvert støt. Det tok ikke lang tid før jeg kom igjen, skjelvende trakk fitta mi seg sammen rundt pikken hans. Jeg hylte høyt mens orgasmen raste i meg og jeg skalv i beina. Lukas holdt meg oppe med et fast grep og lot pikken gli rolig inn og ut til skjelvingene ga seg. Da tok Lukas litt glidemiddel fra nattbordskuffen og helte noen dråper over pikken og rumpa mi. Sakte smurte han seg inn samtidig som han lot en finger smøre glidemiddel rundt og i rumpehullet mitt.

Jeg lente meg på albuene og vred hodet mitt bakover så jeg kunne se hvordan han konsentrerte seg, og han la pikken mot rumpa mi og presset seg forsiktig inn, jeg gispet av smerte og fryd. Han lot meg venne meg til den før han fortsatte støte i meg, til pikken var helt inne. Hendene hans holdt hardt om hoftene mine mens han forsiktig trakk seg nesten ut. Han lot hendene gli over rumpa mi, grov fingrene ned og knadde rumpeballene hardt før han igjen støtte inn i meg. Jeg gispet på nytt, men hvisket «fortsett» da han spurte om han skulle slutte. «Knull meg» ba jeg, «ta meg hardt og nådeløst, la meg kjenne pikken din. Gi meg alt!» Han var ikke vond å be. Han lot pikken fylle meg og kjørte den i meg, dypere og dypere, hardere og raskere til han kom med et brøl og sprutet meg full av sæden. Jeg lo lykkelig mens han tømte seg i meg, sendte tykke varme stråler i rumpa mi mens han skalv og stønnet. Jeg sank ned på magen da han trakk seg ut, jeg følte meg deilig mørbanka og skikkelig rundpult. Han ramlet ned på ryggen ved siden av meg og jeg krabbet tett inntil han og vi sovnet med et smil om munnen.

 

Kommenter