FÅ ORGASME OG DE ULIKE ORGASMENE TIL KVINNER OG MENN

Pin it Reddit

Det er mange kvinner som har et stort potensial når det gjelder hvilke orgasmer de kan få. En må bare lære kroppen sin å kjenne, og må være åpen for mulighetene til å nyte. Det å få orgasme henger blant annet sammen fysiske forutsetninger som for eksempel hvor trent bekkenbunns muskler er, kvinnens evne og trygghet til å slippe seg løs, og gi slipp på kontroll, og at hun har lært å få ulike typer orgasme.
Beste tips er å trene bekkenbunn musklene. Når bekkenbunn musklene er godt trent vil orgasmen kjennes kraftigere, og da er det lettere å få flere typer orgasmer. Et annet tips er å fortsette sexen, selv når du egentlig er ferdig. Det er mange kvinner som blir overfølsomme rundt klitoris etter en orgasme. Men vil du oppleve flere orgasmer på rad, kan dere ta en liten pause og fortsette som mange kvinner gjør under solosex.
Mange kvinner strever med å få orgasme. Den vanlige misjonær stillingen der mannen ligger øverst og kvinnen under ham under sex er deilig for de fleste, men ikke særlig velegnet for mange kvinner som ønsker å få fulle utbytte av akten. Penis kommer ikke i berøring med klitoris i denne stillingen. De fleste kvinner trenger intens stimulering av klitoris for å oppnå orgasme.
Klitorisstimulering er ingen ekstra ting, men for mange kvinner er klitoris deres penis. Menn flest skjønner bedre hennes behov for utvendig klitorisstimulering når de selv får spørsmålet om hvordan de hadde nytt sexen dersom penis ikke ble berørt. Å anerkjenne klitorisstimulering handler for eksempel om å gi henne plass til å bruke fingre eller en vibrator på seg selv under samleiet, og tid nok til å oppnå nytelse på denne måten. Selv om noen kvinner opplever å være mer følsomme enn andre, for eksempel dypere i skjeden, så er klitorisstimulering nødvendig også for å få andre typer orgasmer enn klitorisorgasmer. Klitoris er mer enn den lille tappen, den er 10 – 12 cm, og selv om klitoris kan stimuleres på mange steder så er den ytterste delen som gir mest utbytte i forhold til kontakt.
Kvinners ulike orgasmer. Det finnes mange ulike typer orgasme, men du må øve deg for å oppnå dette.
Klitoris orgasme: En intens orgasme som kommer av det mest følsomme erogene punket i kroppen blir stimulert.
Vaginalorgasme: Kommer ved hjelp av stimulering av skjedeåpningen, G punket, livmormunnen og indirekte klitorisstimulering under penetrering. Sterkere og gir større skjede sammentrekninger enn klitorisorgasmen.
Analorgasme: Kommer ved anal og klitorisstimulering. En litt annen innvendig klimaksfølelse
Sprutorgasme: Ca. 10 {55501ac36f41ba662cdfa5ec1019c9e49d100345aec52c2eb0c1148c05211f48} av kvinner spruter før, under og etter sex. Det kan komme i drypp som flod eller sprut
Multiorgasmer: En serie orgasmer som kommer som perler på en snor, uten at man trenger å stimulere mer innimellom
Kombinasjonsorgasme: Flere typer orgasmer på en gang. En veldig sterk og intens opplevelse. Kalles også for totalorgasme og rock n ´roll orgasme.
G punkt orgasme: Kommer ved stimulering av G punktet som ligger mellom urinblæren og vagina. En mer intens, grensesprengende og litt annerledes klimaksfølelse
Cervix: Noen hoster på livmorhalsen for å få denne type orgasme. Orgasmen føles som en dyp bølge som skyller gjennom kroppen
Brystene: Noen kvinner kan oppnå orgasme alene gjennom stimulering av brystene og spesielt brystvorten, så hvis du har spesielt følsomme bryst, kan du være av en av de heldige
Erogene soner: Klitoris, kjønnslepper, skjeden, anus, siden av brystene, brystvortene, nakken, underarmen, innsiden av lårene, under kneet, tungen, leppene og øreflippene. Ved disse følsomme punktene kan en oppnå en orgasme
Kombinasjonsorgasmen er den sterkeste orgasmen og denne type orgasme kan enklest overføres til partnersex. Kvinnen tilfører bare sin foretrukne form for klitorisstimulering mens mannen kontrollerer vinkel og tempo på støtene. Fremgangsmåten for å oppnå denne orgasmen er en kombinasjon av muskelspenning/stramming og avslapping sammen med direkte klitorisstimulering med enten fingre eller vibrator, samt vaginal penetrasjon.

Mannens ulike typer orgasmer. Det finnes flere typer orgasmer for menn. Visste du at en mannlig orgasme varer fra 3 til 5 sekunder, at menn kan få orgasme bare ved å tenke på sex, og at de også kan få multiorgasmer.
Kontrollert sædutløsning:
Orgasme oppleves svært forskjellig for menn og kvinner, og ingen kan virkelig vite hvordan det er å elske kjennes for den andre. Hos menn er vanligvis den beste delen av elskov den intense opphisselsen ved utløsningen så deres måter å nå toppen.
Orgasme uten ejakulasjon:
De fleste menn prøver aldri og utforske opplevelsen av en orgasme som går utover den vanlige mannlige reaksjonen. Det å prøve å få orgasme uten og ejakulasjon kan virke mot sin hensikt, men menn kan lære seg hvordan man gjør dette og dermed få muligheten til multiorgasmer.
Hvordan du gjør dette er at du får først må utvikle sterke pc muskler ved å ta knipeøvelser i noen uker, stimulere deg selv til du holder på å få orgasme, og stopp mens du kniper og strammer pc musklene. Slapp av gradvis av i musklene i bekkenet og rumpa og bygg deretter opphisselsen gradvis opp til du nesten når orgasme igjen. Gjør det samme flere ganger. Knip deretter pc musklene så hardt du kan når du nesten kommer, og hold mens kroppen går over i orgasme. Teoretisk skal du da føle nytelse, men ikke ejakulere, og da kan du begynne på nytt igjen med en gang.

Ejakulasjon uten orgasme:
Normalt skjer prostatakjertelstimulering i forbindelse med stimulering av penis, men hvis penisstimuleringen stopper før prostatamassasjen begynner, kan resultatet bli at man ejakulerer før man får utløst selve orgasmefølelsen.
Analorgasme:
Noen menn (og kvinner) kan reagere med orgasme bare gjennom analstimulering, men de aller fleste trenger stimulering av kjønnsorganene i tillegg. Analorgasme skjer vanligvis i sammenheng med en annen normal seksuell aktivitet som masturbering eller penetrering, og orgasmefølelsen blir bare forsterket av den ekstra analstimuleringen fordi pc musklene går gjennom kjønnsorganene og anus. Når menn opplever en orgasme ved analstimulering, kan den være utløst av prostatastimulering.
Orgasme ved sanseforsterker:
Man skal prøve å nyte enhver erotisk mulighet som er tilgjengelig, inkludert tanker, visuelle opplevelser, berøringer, kyss og erotisk ømhet, mens man stimulerer hudområder. Det er på denne måten som blir veldig pirrende kan føre til en orgasme.
Mannens erogene soner:
Hvor sonene sitter er høyst individuelt, men steder som på, og i nærheten av: innsiden av lår, bryster (brystkassen) brystvorter, hals, ører, nakke, nederst på ryggen, føtter, analåpningen, prostata (g punkt for mann), penishodet (6000 nerveceller), rumpa, pung og testikler og mellomkjøttet bak pungen, følelser (hjernen)

One Response

Kommenter