EROTISK MASSASJE

Pin it Reddit

EROTISK MASSASJE – Slik gjør du det!
Lær den edle kunsten og nå nye erotiske høyder

Rommet er varmt og telefonene dine er av. Rommet er fylt med en avslappende duft som kommer fra de duftende stearinlysene som er strategisk plassert. Atmosfæren er intim, og du og din kjære ligger halvnaken på sengen og er mer enn klare til en god behandling!
Men hvordan fungerer det?

Alle forklaringene er beskrevet som om du gir en mann en massasje – men husk at det også må være omvendt!
Enjoy!

10 gylne regler
1. Spis et lett måltid før du går til massasjen. Noen matvarer som kan øke lysten er østers, jordbær og champagne (ikke nødvendigvis sammen …).
2. Varm opp på rommet. 25 grader er ideelt. Begge to kan være nakne, så det er viktig at dere ikke fryser. Er det for kaldt slapper ikke musklene av, kroppen blir spent og det reduserer glede.
3. Lag en avslappende atmosfære. Slå av lyset og slå av telefonene, slik at du ikke blir forstyrret. Ta litt avslappende musikk på og tenn noen duftende stearinlys.
4. Gjør det komfortabelt. Ordne myke tepper, puter og håndklær på sengen, sofa eller gulv.
5. Kjøp massasjeolje. Pass på at den glir godt på huden og ikke stikker.
6. Fjern dine smykker. Det er ikke hyggelig å bli riper av en skarp kant på en fingerring, eller for lange negler for den saks skyld. Så sørg for å kutte neglene dine også.
7. Følg med på reaksjonene. Varier presset avhengig av hvor mye de nyter det. Beveg hendene til rytmen av pusten.
8. Varier dine teknikker underveis. Bytt mellom eksterne, myke, rullende og harde bevegelser.
9. Endre roller. Skift til å massere hverandre. Erotisk massasje går begge veier!
10. Bruk fantasien din. Du trenger ikke å følge teknikkene beskrevet i de ulike avsnittene til brevet. Legg til et lite kyss, kjærlighetskram og fri fantasi.

Hodemassasje
Slik gjør du: La din partner ligge på ryggen med en pute. Pass på at han er komfortabel. Sett deg på knærne bak ham og legg hendene på pannen. Stryk ham forsiktig med skiftende hender fra nesen til håret. Gjenta omtrent ti ganger og varier intensiteten og trykket avhengig av hvordan du føler at han liker det. Avslutt ved å legge hendene på templene i to minutter.

Derfor er det bra: Det stimulerer energien i midten bak pannen, som også kalles «tredje øyet». Det fjerner spenning, undertrykker stress og skaper en følelse av velvære.

En god tid å gjøre det: Det er en veldig mild massasje, så start med det før du fortsetter med mer sexy massasje. Start med hodemassasje for å komme i humør og slappe av. Det er også et perfekt sted å starte for nybegynnere: Det er raskt, enkelt og du blir vant til den fysiske kontakten.

Tips: For å gjøre massasje mer erotisk, kan du lage små sirkulære bevegelser i hodebunnen – det er mange små erogene soner.
Vær oppmerksom på: øret! Det er en veldig erogen sone og svært følsom. Send bølger av glede gjennom massasjen ved å stimulere øret med tungen eller pusten din.

Tilbake massasje
Hvordan gjøre det: Legg ham ned på magen og sitte ved siden av ham og legg hendene flatt på toppen av ryggen. La hendene skyve sakte ned til skinken. Stryk ham forsiktig på ballene og sakte skyv hendene i en sirkel rundt hoftene og skyv tilbake til startposisjonen. Skyv skuldrene sine – fortsatt med en flat hånd – i sirkler. Start over og vær igjen og igjen og vet …

Derfor er det bra: Det er avslappende og reduserer muskelspenningen. Det vekker også hudens følsomhet og gjør ham enda mer mottakelig for dine kjærtegn.

En god tid å gjøre det: Etter en lang, hard arbeidsdag hvor han ikke har energi til akrobatisk sex. Det vil få ham til å slappe av og sannsynligvis slå ham på!
Vær oppmerksom på: magen! Snu han over og gi ham samme massasje på bryst og mage. Han vil elske det

Bryst Massasje
Slik gjør du: Sett hendene på brystet og gjør sirkulerende bevegelser. Fortsett å presse brystene sakte mot hverandre og trekk dem fra hverandre. La fingrene glide fra brystvorten og ut på utsiden av brystet. Avslutt ved å kysse og slikke brystet.

Derfor er det bra: Brystet og magen er to av de mest erogene sonene på hele kroppen. Både hos menn og kvinner. Når de påvirkes, slår det på andre erogene soner i kroppen.

Det er en god tid å gjøre det: Når han ikke har den store sexdriften. Etter 30 minutter med brystmassasje, bør gnisten slås på.

Tips: Bruk en fjær til å kjærtegne brystet – det vil sende bølger av glede gjennom kroppen.
Vennligst merk: brystvorter! Omlag 24 prosent av alle kvinner kan stimulering av dem faktisk føre til en orgasme.

Arm massasje
Slik gjør du: Sett fingertuppene på armene og kjør dem opp og ned. Trykk forsiktig og la trykket bli vanskeligere og vanskeligere – men uten at det blir vondt! Bruk neglene dine til å forsiktig klatre opp og ned i armene dine.

Derfor er det bra: Vi glemmer ofte armene våre når de spiller og masserer, men de har også mange erogene soner. Spesielt albuen (innsiden), håndleddet og hendene. Spesielt hendene er svært følsomme for massasje og kjærtegn.

En god tid å gjøre det: Når du befinner deg i en altfor rutinemessig rutine på arkene, og daglig fysisk kontakt er sjelden. Oppdag partnerens kropp ved å fokusere på hender og skuldre – steder vi ofte glemmer.

Tips: Hvis du vil pope massasjen litt, kan du la tungen løpe mellom fingrene og sakte kysse fingertuppene.
Vær oppmerksom på: hender! De har en symbolsk mening som de som beskytter og kjærtegn, så erotisk massasje av hendene kan føre til sterkere bånd og fornyede følelser for hverandre.

Rumpe massasje
Hvordan gjøre det: Be ham legge seg på magen og dra hendene over ballene sine. Legg hendene dine flatt og flytt dem i små sirkler. La sirklene vokse større og større jo lenger du beveger deg ut.

Derfor er det bra: Hans rumpe er et veldig erotisk sted på kroppen. Området rundt halebenet er der testosteron og prostata kontrolleres.

En god tid til å gjøre det: Når du har blitt så kjent med hverandres kropper, tør du vise den i fullt dagslys.

Tips: Varier mellom å bruke hendene og andre «verktøy» – for eksempel underarmene dine. Plasser dem og flytt dem i store sirkler. Større bevegelser gir en mer intens følelse.
Vær oppmerksom på: Dine bevegelser! Det er nok å forsiktig slå fingertuppene over lårene for å stimulere dem, men det krever mer kraftige bevegelser for å stimulere rumpen, noe som er mer muskuløs.

Fotmassasje
Slik gjør du: Sett din partner på baksiden og legg en pute under knærne. Sitt til føttene og hell litt olje i hendene og varm den opp. Ta hans venstre fot og løp fingrene dine under hans pads og hæl. Gjør det samme med høyre fot. Ta deretter de første tre fingrene og løp dem på foten fra ankelen og mot tærne. Lag sirkelbevegelser over foten og gjenta mønsteret åtte ganger.

Derfor er det bra: Fotmassasje er både avslappende og våkne dine seksuelle lyster. Føttene er en potensiell erogen sone, og har fire stimuleringspunkter som går direkte inn i de edle delene.

En god tid å gjøre det: Etter forspillet og like før du starter samleiet.

Tips: Lag din egen massasjeolje og legg til en duft som du begge liker.
Vær oppmerksom på: Effekten! Fotmassasje er ikke bare en erotisk berøring til spillene i soverommet. Det er også bra hvis du er stresset, engstelig, oppblåst eller har hodepine.

Kommenter