EN HET OMFAVNELSE

Pin it Reddit

EN HET OMFAVNELSE

Det var en nydelig morgen, og jeg satt ute på verandaen med en kopp te. Hva skulle jeg gjøre på denne vakre dag, undret jeg meg på. Vel jeg tror at det er på tide å ta meg en treningsøkt i skogen. Jeg tok på meg en treningsthight og en topp som var utringet. En kunne se kløften, og formene på puppene. De struttet mot utringningen på toppen, og brystvortene var stive.

Så herlig å ha skogen så nærme der jeg bor. Jeg tok på meg løpeskoene og startet turen min. Det var ingen andre mennesker å se, og jeg kunne bare høre fuglene som sang. Solen skinte på den lyse blå himmelen, og jeg kjente at det ble varmt å løpe. Med ett fikk jeg en slags krampe i leggen, og da måtte jeg stoppe opp. Jeg pustet tungt, for jeg kjente at smertene ble vondere. Jeg hørte at det kom en mann løpende mot meg. Å for en het sexy mann, med den trente kroppen, smilte jeg for meg selv. Jeg lukket øynene mine et øyeblikk og håpet at han ville stanse og se på meg litt nærmere.

Med ett hørte jeg en stemme som sa «Hei trenger du hjelp? Jeg ser at du har det vondt» Jeg heter Sean, sa mannen. Jeg svarte hva jeg het, og takk med et smil om munnen

Som den hjelpsomme fyren han var, tilbød han meg å hjelpe meg med å få strukket ut muskulaturen. Haltende gikk jeg bort til to grantrær og la meg ned mellom dem.

Sean tok tak i foten min og begynte å bearbeide muskulaturen. Etter en stund kunne han se på ansiktet mitt at muskelkrampen var i ferd med å gi seg.

Sean tenkte med seg selv at nå fikk han leke fysioterapeut, og plutselig ramlet han ned og ble liggende oppå meg. Hvem av oss som ble mest forbauset var vanskelig å si, men plutselig så Sean at det bredte seg et smil om munnen min. Å for en deilig tyngde på denne mannen, og jeg kunne kjenne at hans store, harde pikk trykke mot magen min. Jeg slo armene mine godt rundt ham og presset han inntil meg. Før Sean riktig visste ordet av det, befant vi oss i en riktig het omfavnelse.

Det tok ikke lang tid før Sean hadde funnet munnen min, og han fikk lirket hendene sine innenfor toppen min. Sean tok tak i brystvorten min og kløp litt i den. Jeg kjente at jeg var blitt kåt og våt på han denne ukjente hjelperen min.

– Herregud, vi kan da ikke ligge her i glaningen fra stien. Tenk om det kommer noen, sa jeg. Vi gikk litt lenger inn i skogen der vi ble liggende tett omslynget på et teppe av mose og lyng. På en-to-tre hadde Sean fått av meg klærne.

Jeg tok av Sean treningsbuksen og den struttende pikken kom til syne. Jeg gispet litt av synet av hans store, tykke pikk. Jeg slikket meg om munnen, og bøyde meg ned mellom bena hans og tok tak i pikken og lirket den på plass i munnen min.

Jeg slapp taket i pikken hans og akte meg litt lenger opp mot han slik at jeg fikk pikken hans mellom de store brystene mine.

Igjen gapte jeg rundt den, bare med den forskjellen at jeg nå faktisk runket den mellom brystene mine. Han kjente at dette snart kom til å bli for mye for ham, så Sean ba meg ta det litt med ro. Han ville nyte meg litt mer enn å sprute sånn med en gang.

Det ble til at Sean begravde ansiktet sitt mellom de hvite lårene mine der han lot tungen hans leke over klitorisen min.

Jeg la hendene mine på brystene og begynte å kjæle med meg selv mens pusten min gikk fortere nå enn rett etter joggeturen. Jeg smakte salt og deilig. Etter en stund lot han tungen fare så langt inn som det var mulig å komme.

Jeg begynte å jukke mot munnen hans. Da Sean intensiverte slikkingen, kunne han kjenne at kjønnssaftene mine la seg rundt munnen hans

– Kom nå og la meg få kjenne deg inne i meg. Jeg holder ikke ut lenger, sa jeg spørrende til Sean.

Han lot seg ikke be to ganger, men la seg mellom lårene mine og styrte pikken på plass. Jeg hadde tatt et godt tak rundt mine egne knehaser slik at han kunne komme langt inn i meg.

Det tok ikke lang tid før vi hadde funnet en felles rytme. Han nøt denne ukjente kvinnen der han med rytmiske bevegelser støtte pikken i meg i sin fulle lengde.

– Åh, ja. Slik ja.

Etter hvert som kåtheten tok mer og mer overhånd, ble intensiteten i knullingen villere og villere.

– Ja, slik ja. Det går snart. Jeg kommer, jeg kommer, jamret jeg under han.

Jeg begynte å skjelve, og orgasmen min bygget seg kraftig opp. De innvendige musklene jobbet rundt den store, harde pikken.

– Nå får du hele ladningen opp i deg, sa Sean.

– Ja, bare sprut det i meg, sa jeg tilbake. Idet jeg sa dette, kjente han at den første spruten ble fyrt ut av pikken sin. Han ble noe bråere i bevegelsene sine. Pokker, hvor deilig det var å ligge her og knulle denne vakre, kåte og våte kvinnen som virkelig satte pris på å få seg et nummer, tenkte Sean med seg selv.

Han tømte seg i meg til siste dråpe, og Sean ble liggende temmelig svimeslått oppå meg en lang stund. Sean knullet meg enda en gang denne dagen. Det ble til at vi avtalte å møtes på våre joggeturer temmelig ofte.

 

Kommenter