EN HET JULAFTEN

Pin it Reddit

EN HET JULAFTEN

 

Den etterlengtete dagen var endelig kommet og Bjørn skulle komme hjem til meg. Jeg tenkte på Bjørn som hadde blondt kort hår og nydelige sexy blå øyne, og en sexy kropp med brede skuldre og ikke minst en stor pikk. Snøen dalte ned, og det var helt vindstille. Jeg har hatt familien min på besøk, og spist en god middag, og kost oss med gaver, men nå hadde de reist hjem. Jeg gikk inn på soverommet og la på nytt sengetøy. Satt opp X min som er av den typen som pakkes bort.

Jeg fikk en melding på mobilen, at han landet på flyplassen klokka 21., og han gav meg beskjed at jeg skulle ta på meg de nyeste sexy julenisse kjolen, med stay ups og hofteholder til. Jeg gikk inn i dusjen og lot det varme vannet renne nedover den nakne kroppen min, og jeg kjente at jeg var våt mellom beina. Jeg stakk to fingre inn i meg og masserte på G punktet mitt, mens den andre hånden stimulerte brystvorten min til jeg merket orgasmen kom. Etter den hete dusjen, barberte jeg vekk hårene slik at den var glattbarbert og silkemyk. Jeg tok på meg en god bodylotion, sminket meg og kledde på meg.

Ute snødde det fremdeles, og det var fullmåne, og snøen lå så fint på trærne i parken Julelysene på juletrærne skinte så fint, og det var en romantisk stemning i parken. Jeg så liv vakten min ute og måket innkjørselen, og fikset på kamera. Jeg tok på meg en jakke og gikk ut til Livvakten min, og jeg sa at jeg gikk ut i stallen for å gjøre klar hestene og sleden til denne gaven jeg skulle gi til Bjørn, en romantisk sledetur. Jeg spurte om Livvakten kunne være kusk og det ville han svært gjerne.

Jeg så at klokken min nærmet seg 21, så jeg sendte han en melding om han måtte komme til møtestedet ved vannet. Jeg gjorde hestene  klare og spende sleden fast til hestene. I sleden la jeg noen ullfiller og andre varme tepper, og oppi en kurv to glass og en flaske champagne. Liv vakten min kom og spurte meg om jeg var klar til å dra, og jeg satte meg oppi sleden, og tok pleddet rundt meg. Det var en romantisk stemning og snøen dalte ned, og små bjeller som var festet på vognen som ringte. Hesten vrinsket og travet av gårde.

Jeg kunne se Bjørn på avstand der han sto og kikket rundt seg. Jeg tenkte at han så etter en bil, men plutselig oppdaget han meg og vinket til meg. Vi kjørte inn til siden og hesten stoppet. Hei, sa jeg med et smil om munnen. Bjørn kom oppi sleden og gav meg het, vått kyss og sa at han hadde savnet meg. Det var litt av en overraskelse, sa Bjørn til meg, og holdt hånden min og dro meg tett inntil han. For en følelse å sitte her i sleden med Bjørn holde rundt meg mens hesten travet av gårde i snøværet. Jeg gav Bjørn et glass og skjenket oppi champagne. Det var faktisk litt folk ute i gatene og de så på oss. Jeg sa at jeg hadde på meg en sexy julenisse kjole og ingen truse under. Bjørn så på meg kysset meg, og stakk den ene hånden under kjolen og fant den våte sprekken min.  – å du er klar allerede, mens han fortsatte å massere klitoris. Parken var nydelig, men jeg hadde problemer å sitte stille. – Jeg vil ha deg nå, sa jeg til Bjørn. – Du må vente til vi kommer inn.

Hesten stoppet og vi var fremme, og jeg gav beskjed til kusken at han skulle stelle hesten. Hovmesteren stod klar og tok imot oss, og sa at maten var ferdig og vi kunne sette oss. Vi spiste god mat og vin til, og Bjørn fortalte om opplevelsen hans. Vi tok glassene våre med oss i stuen, og satte oss foran peisen. Bjørn tok meg i sine armer, og begynte å kysse meg, og tungene våre lekte sammen. Han stoppet opp, og frem en liten eske og ba meg åpne den. Det var et nydelig gull smykke med diamanter og safirer, med ring og øredopper til. Jeg takket for gaven og kysset han. Jeg gav ham presangen sin, og han kysset meg intenst og løftet meg opp og bar meg inn på soverommet. – Nå må jeg ha deg.

Bjørn begynte å ta av meg nissekjolen, og der stod jeg i bare bh og hofteholder og ingen truse. – Har du gått med uten truse i hele dag, spurte han meg. Jeg svarte at det hadde jeg gjort selv om familien hadde vært på besøk. Han gav meg et klaps på rumpa så det svei. Bjørn tok på meg håndjern.

“Ned på kne!¨!   Du har gjort en god jobb her og gitt meg en romantisk sledetur, det skal du belønnes for!!”  Han tok fram sin stive pikk, og tok så tak i mitt blonde hår, og førte det hardt mot hans stive store pikk, jeg åpnet munnen lydig og sugde og lekte med den.

“Reis deg din tøs ! ! !  å snu deg” han løsnet så håndjerna. Tok min venstre hånd og førte meg bort til Xen.Han satte meg fast både armer og ben. Så gikk han inn i mitt skap og hentet fram mine pisker og la dem på rekke. Så tok han hånden sin og strøyk opp det høyre låret mitt til han når mine lepper ” Du er våt…..sa jeg du fikk lov til det?”  presser så 2 fingre inn i meg , jeg stønnet, han trakk seg ut. Bjørn kysset meg intenst og heftig, så kjente jeg ridepisk flippen som strøyk meg oppover det venstre ben mitt, videre opp min venstre arm, så ned min arm over brystene, leker litt med brystene mine før han førte den opp min høyre arm, ned igjen mot min høyre ben, ned høyre benet å opp igjen før han førte ned over min fitte, så starter han rolig med flippen og smekker min våte fitte.  Jeg beit tennene sammen for å ikke gi lyd fra meg, men så plutselig fikk jeg en orgasme som fikk meg til å sprute og jo mere han smekket meg med flippen jo mer kom det ut av meg. Jeg vet at han liker å se jeg sprute. Plutselig stoppet han opp. ” Hvem sa du får sprute?”

Så løsnet han venstre armen min, så høyre, så høyre ben, så venstre ben Han la med ned på sengen, og han la seg oppå meg. Det var godt å kjenne vekten hans, og han presset seg inn i min våte fitte. Han støtet hardt og dypt inn i meg, mens han samtidig kysset meg

Han snudde meg rundt, og løftet hoftene mine opp slik at jeg stod på alle fire Han støtet dypt inn i meg, inn og ut i dype og harde støt. Han økte tempoet sitt og ropte mitt navn Han ble værende inn i meg, før vi la oss ned i sengen tett inntil hverandre Vi sovnet..

Litt utpå natten våknet jeg, og så at Bjørn lå og sov. Jeg smilte og bestemte meg for å vekke han. Jeg begynte å kysse han på brystvorten, og videre nedover magen, og ned til pikken hans. Jeg tok den i hånden og lirket den på plass inn i munnen min. Jeg begynte å suge og slikke og la litt press på tuppen av penishode. Bjørn begynte å små våkne og små stønnet. Han tok tak i håret mitt og holdt meg fast til han kom. Jeg kysset han og han sovnet igjen. Hva skulle jeg gjøre nå siden jeg var våken og kåt fortsatt. Jeg tok min womanizer og satte den på klitoris til jeg kom og kom igjen og igjen, og tilslutt sovnet jeg.

Jeg våknet med ett og kjente at jeg var våt, og kjente en leken tunge mot min klitoris. Han sugde og slikket, og jeg småstønnet. Han beveget seg opp og kysset brystvortene mine, og tok tak i begge hendene mine og holdt i fast over hodet. Han presset seg inn i meg med harde og dype støt. Han kysset meg og økte tempoet sitt og kom inni meg. Etterpå la han seg ned inntil meg og sa :Dette er min beste julegave i mitt liv….

 

Kommenter