EN HET DATE

Pin it Reddit

EN HET DATE

Jeg satt på jobben min, og tankene mine var et helt annet sted. I går kveld fikk jeg en melding fra Marius, der han inviterte meg ut på middag på den nye restauranten i byen. I meldingen stod det også at jeg måtte ta på meg den sexy røde kjolen, og møte han klokken 18 utenfor restauranten. Jeg så på klokken og fant ut at jeg hadde en time igjen å jobbe. Jeg kjente at jeg begynte å bli dryppende våt mellom beina mine. Jeg kikket oppi vesken og der fant jeg mini womanizer. Jeg tok den med meg og gikk inn på toalettet, og satte den på klitoris. Jeg skrudde den på, og det varte ikke lenge før bølge etter bølge av orgasmer kom. Jeg småstønnet litt, og håpet at det var ingen som hørte mine lyder. Jeg gikk tilbake til kontoret mitt, skrev noen e-poster, og så på klokken at det var på tide å kjøre hjem.

Jeg tok på meg rød neglelakk, vinrøde lepper, eyeliner, maskara og litt mørkebrun øyeskygge. Da tror jeg alt er klart for kveldens date, tenkte jeg for meg selv. En siste kikk i speilet. De lange blonde krøllene mine lå og hvilte oppå puppene mine. Den røde «pencil»-kjolen hadde innlegg så de formet puppene mine.

Kjolen var elastisk som gjorde at den fremhevet formene, hoftene og rumpen min. Det er utrolig hvor mye en kjole kan gjøre. De svarte høyhælte stiletthælene passet supert til den svarte langen kåpen jeg hadde på meg.

Jeg stod utenfor restauranten og ventet på Marius, for jeg ville være litt tidlig ute. Jeg så Marius komme imot meg, og han så sexy ut. Han sa hei, smilte og gav meg noen hete kyss. Du ser hot ut i rødt, sa han med et smil.

Restauranten var innredet i nydelige farger. Vi ble ført bort til bordet av servitrisen som kikket litt for lenge på Marius. Jeg kunne ikke klandre henne, han har den type blikk som gjør at du får lyst til å rive av deg klærne og hoppe på han, samtidig som du ser for deg lange netter med dype meningsfulle samtaler og lidenskapelig sex.

Bordet var plassert i en liten «bås». Sofaen var rund, og sofaryggen var høy sånn vi ikke så de andre rundt oss. Bordet var i midten og det stod tre stearinlys i noen vakre diamantstaker midt på bordet i tre forskjellige høyder. Lyset i rommet var dimmet, og hånden til Marius befant seg på låret mitt, og langs innsiden av låret. Med ett smug han to fingre inn i meg, og jeg var våt og kåt. Hvordan smakte maten, spurte Marius. Nydelig, svarte jeg, men jeg gleder meg til desserten etterpå Har du lyst på meg nå, sa Marius, og traff G punktet mitt. Jeg gav ifra meg et lite stønn, og orgasmen min skylte gjennom kroppen min.

Marius betalte regningen, og han tok hånden min og leiet meg ut av restauranten. Det var en kort spasertur så var vi hos Marius sin leilighet. Marius tok hånden min mens vi ventet på heisen. Heisdøren åpnet seg, og Marius tok tak i begge armene og løftet de over hodet mitt, og presset kroppen sin inntil meg. Han begynte å kysse meg intenst, og jeg kunne kjenne ereksjonen hans presse seg mot meg, og han var kåt på meg. Heisen stanset i 7 etasje og vi gikk ut. Hva er det med heiser og sexy menn, tenkte jeg med meg selv

Jeg lukket opp døren fra badet hans til soverommet, og der stod han. Han hadde skjorten nedi buksen og tre knapper som ikke var kneppet igjen med brystet. Han hadde brettet armen opp til rett nedenfor albuene. Jeg så opp over armene hans og skjorten klemme rundt musklene hans akkurat passe. En sexy mann så på meg med et lurt blikk

Han trakk meg inntil seg og kysset meg ømt. Leppene hans var myke, og han visste akkurat hva han holdt på med. Jeg kjente hendene hans strøyk nedover ryggen min og stoppet på rumpen. Han klemmet hardt! Han bøyde seg litt ned, tok tak og heiv meg opp på han slik at beina mine klenget seg rundt midjen hans. Jeg tok tak i håret hans og dro det en smule bakover. Han trakk på smilebåndet og så meg inn i øynene mine

Han bar meg bort til sengen og la meg ned. Han kneppet opp skjorten og tok den av seg. Jepp, selvfølgelig har han et fantastisk sett av magemuskler også. Han åpnet beltet og kneppet opp buksen, drog ned glidelåsen, og pikken hans bulet utover.

Jeg bare ventet på at han skulle hive seg over meg, men til min overraskelse gikk han ut av rommet.
Hvorfor? Skulle jeg følge etter han? Eller bare ligge her

Det luktet friskt og godt. Jeg kjente igjen lukten, men klarte ikke helt å sette fingeren på hvor jeg har luktet den før. Det eneste jeg tenkte på er den myke sengen hans. Den sexy, maskuline parfymen, og den harde penisen jeg kjente igjennom dongeribuksen hans på restauranten. Flirtatious Bodymist med granateple! Det er lukten. Jeg husker det nå. Det er den samme som den gode sensuelle bodymisten jeg har hjemme.

Jeg hørte han nærmet seg rommet igjen, og han hadde med seg to svarte brede silkebånd. Jeg kjente den pirrende følelsen fra musen min spre seg opp i puppene mine og videre opp til halsen. Han knyttet det ene silkebåndet rundt øynene mine så jeg ikke så noe og det andre rundt håndleddene mine.

Han bandt meg fast til sengegavlen.
Jeg følte meg spredt,
og klar for å motta hva enn han skulle gjøre med meg.

Han løsnet kjolen min og tok den av meg. Han tok helt forsiktig og klemmet på niplene mine og jeg kjente at hendene hans var på vei ned mot g-strengen. Strengen forsvant, og jeg følte at trusen bli dratt nedover beina mine. En varm olje traff min høyre pupp, gikk videre til min venstre pupp og nedover magen min. Det luktet magisk. Han begynte å smøre oljen ut, han masserte oljen inn i puppene mine med et fast og hardt grep.

Jeg ville ha han inni meg nå! Hendene hans presset nedover midjen min og var farlig nærme klitoris. Klitorisen var glinsende og våt og klar til å bli tatt med storm. Kom nå inn i meg, prøvde jeg å si lokkende til han. Han bøyde seg ned og kysset meg med sine myke deilige lepper, og tungene våre danset sammen Jeg kjente hendene hans gli ned over til hoftene mine til rumpen min og tok et hardt grep på hver sin side. Ahhhh. Jeg klarte snart ikke å holde meg lengre. Jeg måtte ha han inni meg nå

Jeg kjente silkebåndet holdet meg igjen når jeg prøvde å dra hendene mot han og å ikke kunne se hva det neste han skulle gjøre, var tortur.
Sexy, sexy tortur.

Han spredde beina mine og jeg kjente fingeren hans masserte meg rundt rumpehullet mitt. Plutselig kjente jeg den andre hånden hans klemmet hardt på puppen min. Jeg pustet raskere og raskere. Jeg kunne ikke annet enn å vri meg i nytelse.

Fingeren forsvant igjen, og glidemiddel ble dryppet over rumpen min. Jeg var klissvåt. Jeg hadde lyst på alt akkurat nå. En, to, tre, fire kuler presset seg forsiktig inn i rumpen min, den ene kulen større enn den forrige. AHHH. Jeg hadde ikke forventet dette! Så deilig. Han presset den litt og litt lenger inn, også drar han den litt og litt lenger ut igjen. Jeg har aldri opplevd denne form for nytelse før Baklengs til himmelen så fantastisk deilig!.

Jeg kjente hånden hans sakte gå fra rumpen min over til musen min. Jeg var nå dryppende våt og fingeren hans begynner å masere klitoris.Jeg kjente at en orgasme var på vei og den ble sterkere og sterkere. Jeg vridde meg mer og mer i nytelse. Han sklir fingen nedover, og den gikk bare så vidt innom hullet. Han tok fingeren videre nedover og bare så vidt innom neste hull, så stoppet han.

Jeg hørte at han tok av seg klær og slenget dem på gulvet. Jeg hadde aldri hatt mer lyst på noen før, aldri følt dette før, aldri vært mer kåt. Jeg kjente den harde pikken hans mot musen min. Han drog den fra den ene enden til den andre, fram og tilbake, to og en halv gang og stoppet ved rumpen min. Jeg kjente tuppen var borti rumpehullet mitt. Sakte, sakte, sakte kjente jeg pikken hans trengte seg inni meg, og hendene hans detter på puppene mine og klemmet hardt til. Jeg skreik i nytelse.

Pikken hans gikk ut og inn, ut og inn.
Fortere og hardere for hver gang.

Jeg kjente følelsen igjen bygget seg opp inni meg. Det ble større og større. Jeg skreik høyere og høyere for hver gang. Jeg ville aldri at dette øyeblikket skulle ta slutt! Han roer tempoet litt og litt. Trakk seg ut. Tok tak i hoftene mine. Flippet meg rundt på magen. Løftet hoftene mine så rumpen stakk oppover. WOW. Det gikk fort.

Jeg kjente noe ved rumpen min igjen, han sneik det forsiktig inn i meg. Det var ikke kulene denne gangen, det føltes ut som en butt Plug. Det var helt nydelig. Plutselig begynte den å vibrere, og jeg slapp ut et stønn.

Marius holdt hoftene mine og pikken hans presset seg inn i musen min. Inn og ut med dype og harde støt. Nytelsen var så stor at jeg holdt på å eksplodere. Han økte opp intensiviteten på buttplugen til maks. Det sammen med han som hamret inn i meg. Knullet meg så utrolig hardt. Jeg kjente hendene hans var oppe ved skuldrene mine og kloret meg nedover ryggen.

Det tippet meg over ende, og jeg stønner. Mange forskjellige følelser eksploderte inni meg og jeg kjente at han kom simultant. Jeg kjente den varme sæden hans skyte seg inn i meg og pikken pumpet og pumpet. Han slapp ut et stort ahhhhh. Orgasmen var fenomenal. Den ene gode, varme, pirrende følelsen etter den andre. Jeg har aldri kjent noe lignende før! For en het date dette var, så sovnet jeg helt utmattet

 

 

 

 

Kommenter