EN HERLIG TRENINGSØKT…

Pin it Reddit

EN HERLIG TRENINGSØKT …

Det var sent Torsdag kveld på treningssenteret og jeg var helt alene i det store lokalet. Så herlig å være helt alene og trene. Med ett hørte jeg noen lyder, og der i døren så jeg i speilet stod Bjørge og så på meg. Det hamret i brystet og banket nedentil, for hjelp så deilig han var. Spenningen mellom oss hadde vært der over tid. Jeg hadde lenge studert kroppens hans nøye og han hadde en utrolig sexy kropp. Jeg kjente at jeg var blitt fuktig i trusen min. Svetteperlene hans som danset på de stramme muskuløse armene og glinset i lyset fra spottene. Nå var tiden inne, og vi visste det begge to. Ikke hva som skulle skje, men at det skulle skje noe. Jeg begynte så smått å puste litt fortere enn vanlig, og jeg kjente at jeg hadde lyst på ham.

Jeg la meg bakover på benken foran speilet for å fortsette å trene bryst. Bena var plassert godt fra hverandre får å få støtte og plutselig kjente jeg den varme pusten hans mot skrittet mitt. Han blåste varm luft gjennom treningstigthsen og jeg ble varm og våt av begeistring. Jeg løftet hodet og så ned på han. Så reiste han seg, og sa, møt meg i dusjen nå, med bestemt stemme.

Vannet sildret nedover den deilige kroppen hans ide jeg gikk inn i dusjen i herregarderoben.  De nakne kroppene våre var som magneter som hadde lengtet etter hverandre, og han kysset meg med myke lepper. Overleppen hans var lett salt etter treningen og tungen fant lekent veien til min, før han kysset meg nedover halsen. Jeg fikk stive brystvorter og kjente han var hard mot magen min.

Plutselig snudde han meg fort rundt, presset meg inn til veggen og trakk rumpen min mot seg. Dro en finger nedover ryggraden min og ned i rumpesprekken. Deretter dro han rumpeballene fra hverandre og slikket meg mykt over rumpehullet. Det var lenge siden noen hadde rimmet meg, og jeg hadde helt glemt hvor deilig jeg syns det var. Tærne mine krøllet seg samtidig som kjente meg selv presse meg mot han slik at hodet blir godt plassert mellom rumpeballene mine. Jeg stod med god avstand mellom bena og kjente fingrene hans gli oppover innsiden av låret mitt til han var og rørte leppene mine. Tommelen presset seg inn i meg, mens to fingre fant veien til klitoris og masserte den lett.

Det bygget seg opp inni meg og jeg kjente at jeg var sulten på pikken hans. Ville kjenne den inni meg, så jeg snudde meg rundt, og han fortsatte å slikke meg, men nå var det foran, før han reiste seg opp og trengte seg inn i den våte musen. Pikken hans var stor, større enn jeg hadde forventet og jeg stønnet høyt i det han bunnet meg. Så løfter meg opp, jeg slo bena rundt livet hans, mens han knullet meg hardt mot veggen. Jeg stønnet høyt hver gang han støtet inn i meg ble sprengkåt av å kjenne styrken hans som holder meg oppe samtidig som han fyllet meg fullstendig. Intensiteten økte, og jeg kjente orgasmebølgene så gjennom kroppen og strammet seg rundt pikken hans. Herregud, så deilig han var. Bjørge kysset meg som bare han kunne, først på munn, så nakken og nedover kroppen mens han satte meg ned igjen.

Nå satt han på huk foran meg for nok en gang å smake på meg. Jeg stod med bena fra hverandre og la hodet bakover og hengav meg helt til han som ikke får nok av meg. Jeg la et ben over skuldrene hans så han skal fikk bedre tilgang og innsyn. Han smakte på hele meg mens to fingre presset mot g-punktet og fingret meg. Selv om den første orgasmen så vidt har lagt seg kjente jeg det nok en gang bygget seg kraftig opp inni meg.  Orgasmen nærmet seg, og jeg kjente at jeg kom til å squirte. Jeg så ned på han og sa at jeg kom til å sprute. Øynene hans lyste opp, «Gjør det på meg», sa han. Det at han sa det, tennet meg så vilt. Bena mine begynte å skjelve og jeg sank sammen i det jeg sprutet utover ansiktet hans mens han fortsatte å slikke meg.

Nå stilte han seg over meg og pikken hans var hardere enn noen gang. Jeg ville ha han i munnen, og jeg slikket i meg dråpen som er på vei ut av penishodet hans før jeg gapet over den store pikken. Han vokste og tok tak i hodet mitt. Jeg ble tent av at han presset meg på pikken hans og gav han fullstendig kontroll over hastigheten. Jeg så opp på han og merket at det var like før han kom. Jeg stoppet og reiste meg opp og bøyde meg slik at han kunne ta meg bakfra. Han tok tak i hoftene mine, og støtet hardt og dypt. Jeg stønnet, og han økte tempoet sitt og kom inni meg Han holdt meg litt fast og passet på at hver dråpe kom inn i meg. Han trakk seg ut av meg, og vi kysset. Han visket inn i øret mitt, mens han holdt rundt meg. «Gleder meg til neste treningsøkt med deg» Jeg og, mens jeg gav han et kyss som varte

Herregud for en herlig treningsøkt dette var, tenkte jeg med et smil om rundt munnen.

 

Kommenter