DU LOT MEG FÅ…..

Pin it Reddit

DU LOT MEG FÅ

 

Det var blitt sent på kvelden, og jeg var ute med gjengen på Nattklubben. Jeg lurte på om jeg kom til å se Dylan i kveld. Han var så sexy med sitt mørke korte hår, mørke, intense blikk som fikk en til å smelte innvendig.

Jeg følte at noen så på meg, da jeg forlot dansegulvet og beveget meg til baren. Jeg så Dylan som stod tilbakelent og betraktet meg. Jeg så at øynene hans lyste av begjær i det blikket hans møtte mitt blikk.  Jeg forstod det intuitivt allerede da; jeg kom til å bli avslørt. Og jeg kom til å få.

 

Jeg var både smigret og imponert over at han husket meg igjen, og hva jeg het. Et kjapt møte i en bar noen uker tidligere, ble avløst av e-post, morsomme samtaler på MSN, hyggelige og uskyldige sms. Vi snakket om mye, men aldri om sex. Allikevel merket jeg en udefinerbar nysgjerrighet etter hvert som kontakten utviklet seg. Kanskje man noen ganger vet, uten egentlig å vite.

Jeg gav Dylan en klem som igjen førte til et kyss. Han tok hånden sin om livet mitt og holdt meg tett inntil han. Jeg syntes at han var sexy kledd der han stod lent inntil baren i sorte og stramme klær som ikke overlot noe til fantasien. Stemningen rundt oss var stigende og svært erotisk. Vi snakket, flørtet og kysset og jeg kjente at jeg hadde lyst på han.

 

På et tidspunkt ble kyssingen mer intens. Jeg stod tett inntil Dylan og jeg kjente at ereksjonen hans var hard mot den sorte lakkjolen min. Dylan lot hendene sine vandre over brystene mine, over hoftene og over rumpa mi. Dylan kjente strømpeholderen min under kjolen, og jeg røpet at jeg hadde lagt igjen trusen min på vorspielet. Flørtende, men bestemt, sa han til meg at han forlangte bevis for at jeg snakket sant.

Dylan trakk meg tett inntil seg for å kunne kjenne bedre. Hånden hans krøp bestemt, men forsiktig under kjolen min og langs nettingstrømpene mine. Han spredde lårene mine, mens blikket hans var festet i mitt. Allerede før hånden hans nådde den våte musa mi, kjente han at jeg var våt nedover lårene – og han bemerket det i det han lot en finger gli inn i meg.

 

 Jeg tok min hånd og strøk han utenpå den stramme buksen hans, og klemte forsiktig til. Jeg kunne kjenne at han vokste ytterligere. Vi kysset igjen, og jeg sa til han at han kunne få meg til å gjøre hva som helst. Dylan kysset meg nedover halsen og hvisket noe i øret mitt, og det gjorde meg enda kåtere og våtere på han.

 

Dylan fortsatte å kysse meg intenst og ertende. Han klemte brystene mine hardt og jeg kjente hånden hans mellom lårene mine. Stadig våtere for hver gang. Han fingret meg nokså indikert, og ba meg smake meg selv. Fingeren hans streifet leppene mine før den gled inn i munnen. Jeg sugde den ren i alles påsyn. Deretter kysset jeg han. Jeg gav han et lurt smil så gikk jeg fra han.

 

Han ble stående å se etter meg, men han kunne ikke se meg noe sted. Jeg måtte ta meg en liten runde og tenke litt Jeg stoppet opp og så i vesken min, og heldigvis hadde jeg med meg Casanova klitoris stimulatoren. Jeg tok den med meg og gikk inn på toalettet. Jeg fant en passende stilling og plasserte den på klitoris. Den heftige suge kraften og den kraftige vibrasjonen var akkurat det jeg trengte. Bølge etter bølge skyldte gjennom kroppen min. Hva mer har jeg lagt oppi vesken min la meg se. Jeg tok opp glass vaginakuler og gjorde dem våte, og så tok jeg dem inni meg begge to kulene. Jeg reiste meg opp og vasket Casanova slik den ble ren og la den oppi vesken min. Jeg ordnet på sminken min og tok på meg en rød leppestift. Jeg beveget meg litt og kulene beveget seg godt inni meg og gav meg nytelse, og da det hadde gått en stund tok jeg ut kulene igjen og la dem oppi vesken min. Jeg har vært vekke en stund så jeg lurte på om Dylan stod å vente på meg fremdeles, eller hadde gått sin vei.

 

Jeg gikk tilbake til dansegulvet og begynte å bevege meg i takt med den forførende musikken. Jeg beveget hoftene i åtte talls sirkler, og med ett kjente jeg at noen tok tak i hoftene mine, og kunne også kjenne en hard pikk presse mot meg. Han tok den ene hånden sin på brystet mitt, og den andre hånden sin opp under kjolen min. Jeg kjente igjen stoffet på buksen og snudde meg rundt og gav Dylan et heftig kyss. Hvorfor trosset du meg? Spurte han meg. – Fordi jeg kan, sa jeg og smilte lurt til han. Han gav meg et kyss og snudde meg rundt slik at jeg ble stående ryggen mot han. Bøy deg litt frem, og med ett kjente jeg den harde store pikken inni meg. Jeg gav fra meg et lite stønn. Han ga meg et klaps på baken. Jeg kjente at han økte tempoet og støtet hardere og dypere inn i meg og han kom inni meg. Mine safter og hans rant langs låret mitt, og jeg snudde meg tilbake til han og gav han et våt og heftig kyss.De andre som danset la ikke merke til oss på hva vi egentlig gjorde, håper jeg da.

 

Jeg gikk fra dansegulvet og bort til baren og kjøpte meg champagne. Jeg trengte et glass Champagne etter denne opplevelsen. Dylan kom bort til meg, og han holdt rundt meg. Hold deg her og ikke gå fra meg igjen. Liker du ikke at jeg er litt rampete, spurte jeg Dylan. Det liker jeg, svarte han og fordi da kan jeg bestemme hva jeg skal gjøre med deg.

 

Han tok hånden min, og førte meg bestemt inn i det magiske og sagnomsuste rommet, som til da hadde tjent sin opphissende misjon bare ved sin blotte eksistens og viten om mulighetene. Dylan satte seg i sofaen med ryggen inntil veggen og kneppet opp buksen sin i rekordfart, mens han gjorde tegn til at jeg skulle sette meg oppå han. Vel vitende om at jeg ikke hadde noen anelse om hvem som kunne se meg, dro jeg opp kjolen slik at både strømper og bar rumpe kom til syne. Deretter gled jeg ned på den harde pikken hans – der i den trange sofaen. Han sa at han trengte meg og ville ha meg.

Følelsen av å ha han inni meg, blandet med luktene, stønnene og hylene … Et nakent par ved siden av oss spurte forsiktig om å få lov til å stryke på meg mens jeg knullet Dylan.  En vakker dame lenket til veggen mens hun ble pisket hardt med ujevne mellomrom. Et homsepar tett inntil hennes føtter, som vekselvis sugde hverandre og tok på henne mellom slagene og de høye smerteropene.

Jeg krøp mellom bena til Dylan og sugde han før jeg satt meg oppå han igjen – denne gangen med ryggen mot han. Rennende våt og fylt av grensesprengende lyster. Jeg kjente fingeren hans streife rumpehullet mitt, og han presset inn en analplugg og jeg kjente at jeg ble fylt opp begge steder. Dylan fant en pisk som lå ved siden av han, og slo meg hardt på rumpa om og om igjen Rumpa mi svei, og jeg kjente at orgasmen bygget seg kraftig opp, og Dylan økte tempoet og trengte dypt inni meg, og vi kom på likt og analpluggen ble trukket ut i tide og ble en intens opplevelse.. Mettet av inntrykk, men samtidig fylt av enorm sult etter å oppleve mer, forlot vi stedet i forrykende tempo og uten å kikke oss tilbake.

 

Vi reiste hjem til mitt hus, og da vi kom inn i gangen falt klærne av meg. Jeg åpnet buksene hans og den store harde pikken kom til syne igjen. Sittende på knærne i korsett og nettingstrømper sugde jeg han, opp og ned langs skaftet til han nesten kom. Han dro seg ut av munnen min. Jeg satte meg ned på senga, og Dylan tok tak i ankelen min og festet den fast med ankel jern. Den andre ankelen festet han også til den. –  Snu deg rundt på alle fire, kommanderte han meg og jeg gjorde som han sa. Han tok paddelen som lå på sengen min og slo meg på rumpa mi hardt Dylan presset seg dypt og hardt og støtet hard om igjen og om igjen. Jeg støtet mot han og ville ha han inni meg hardt og dypt. Vi kom på likt, og han ble værende der inni meg litt og holdt meg fast. Så ble vi liggende i senga tett inntil hverandre til vi sovnet.

 

 

 

Kommenter