DU LOT MEG FÅ DEL 2 NATTKLUBBEN

Pin it Reddit

DU LOT MEG FÅ DEL 2 NATTKLUBBEN

Det var endelig blitt fredag, og helgen stod for tur. Jeg fant frem rød vin flasken og et glass. Jeg satt der og koste meg og slappet av i sofaen. Jeg kom til å tenke på Dylan som jeg traff for noen uker siden på Nattklubben. Jeg kom til å tenke på det spennende og pirrende rommet de hadde der. Jeg tok opp telefonen og ringte til Dylan. Han hørtes glad ut da jeg foreslo at vi kunne utforske mer det rommet på klubben. Vi avtalte å møtes innen en time på Nattklubben.

Det kriblet i underlivet, og jeg kjente at jeg var våt allerede bare tanken på Dylan. Han hadde det intense mørke blikket som var så sexy og vakkert. Jeg tok frem Mighty Pounder (24 cm) med sugekopp og satte den fast inni dusjen Jeg lot det varme vannet renne nedover kroppen min, og jeg masserte klitoris og gjorde den klar til inntrenging av Mighty Pounder. Jeg gled ned på den og presset den inn i min våte hule. Jeg beveget meg opp og ned og samtidig masserte jeg brystvorten min slik at den ble stiv. Jeg kjente at det begynte å bygge seg opp en orgasme. Jeg stønnet og beveget meg i økende tempo til jeg slutt kom i en kraftig orgasme som varte og varte.

Jeg tok den ut og vasket den og vasket resten av kroppen min. På benken lå Casanova Klitoris stimulatoren, og jeg måtte ha den også. Jeg tok den med meg oppi senga og satte den på klitoris. Den heftige vibrasjonen og den kraftige sugekraften gjorde at jeg fikk serieorgasmer som varte og varte. Jeg lukket øynene mine og sovnet etter nytelsen.

Jeg våknet med ett og oppdaget at jeg hadde sovet lenge. Ups nå blir jeg vel litt sen, tenkte jeg med meg selv, og jeg visste at jeg kom til å få av Dylan. Jeg tok på meg den korte svarte lakk kjolen, svarte stay ups, hofteholder og truse med fransk åpning. Jeg kjente at jeg var pirrende kåt igjen, men nå hadde jeg ikke så god tid, men jeg tok to vaginakuler fra Fifty Shades lot tungen min gjøre dem våte før jeg presset dem inn i meg Jeg beveget meg og små intense orgasmer kom bølge etter bølge skyldte gjennom kroppen min.

Min private sjåfør kjørte meg i den svarte limousinen, og bad meg ringe til han når jeg skulle hjem. Jeg kjente spenningen i kroppen komme snikende i dét jeg gikk ut av bilen utenfor Nattklubben. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men jeg hadde alltid lyst til å se mer av det spesielle og pirrende rommet de hadde på Nattklubben. Dylan kom imot meg og gav meg et ømt kyss og et klaps på rumpa. – Hvorfor kom du så sent? Sa Dylan til meg. Jeg svarte at jeg måtte bare kose meg litt, og jeg fortalte at jeg hadde fortsatt vaginakuler inni meg. – Klarte du ikke å vente på meg? Spurte Dylan. –  Nei svarte jeg og så ned. Jeg tenkte med meg selv at jeg kom til å få. Jeg gikk på toalettet og tok ut de våte kulene mine.

Dylan holdt rundt meg, og jeg så tydelig at han var kåt på meg siden det bulte ut i buksen hans. Jeg kjente at jeg gledet meg til å ha han inni meg Det sto et annet par der ute som også ventet på å komme inn. Jeg kjente kriblingen i magen øke kraftig. Jeg husket litt fra forrige gang jeg var der og smilte til Dylan da jeg så han inn i øynene. Øynene hans lyste av begjær og han begynte å kysse meg intenst. – Jeg må ha deg her og nå, hvisket han i øret mitt.

Vi kom inn døra og ble møtt av ei kjempehyggelig dame som jobbet der. Hun hadde på seg et sort, kort tutuskjørt og sort topp. Det første vi så inne i klubben var selve baren. De hadde et godt utvalg av drikke, noe jeg ble veldig glad for å se. Da kunne jeg ta en drink og slappe litt mer av. Lokalet nede var lite og intimt, men ikke for trangt. Det var dempet belysning med stearinlys overalt. Jeg ble overraska over hvor koselig det var der. De hadde til og med satt frem potetgull og annet godt på bordene. Jeg følte meg hjemme med en gang jeg kom inn.

Alle hadde på seg fine klær, ingen gikk rundt nakne slik jeg hadde sett det for meg. I hvert fall ikke så tidlig på kvelden. Vi ble vist bort til garderoben der vi kunne legge fra oss verdisaker i skap med lås.

Jeg gikk bort til baren og kjøpte meg en drink før jeg satte meg i sofaen sammen med Dylan og to andre par. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle prate med de andre. Jeg hadde jo aldri sett dem før, og jeg visste heller ikke hva jeg skulle si til noen i en slik setting. Skulle man snakke om sex? Eller skulle man bare snakke om helt andre ting? Det tok ikke lang tid før samtalen gikk helt naturlig. Vi snakket om alt mulig. De var utrolig hyggelige og imøtekommende. De var en del år eldre enn meg, men stemningen var helt på topp!

Dylan la hånden sin rundt meg. Jeg kjente en kribling i hele kroppen min, han var så kjekk! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kun se på i kveld, men vurderte plutselig noe helt annet. Han flyttet hånda si til låret mitt, og strøk den forsiktig oppover. Dylan kjente at jeg hadde en truse med fransk åpning, og han stakk to fingre inn i min våte fitte Han tok de inn og ut, mens han hvisket i mitt øre at jeg ikke fikk lov til å komme. Det ble litt vanskelig å sitte stille og han gav meg ømme kyss.

Plutselig tok Dylan tak i hånda min og ba meg bli med han. Vi gikk videre inn i det lille lokalet, forbi garderoben og inn til rommet med det store boblebadet. Det var ingen dør inn dit. Det var en dusj der som man måtte innom før man skulle opp i boblebadet. Til venstre var det en badstue. Det så fristende ut å slenge seg oppi boblebadet med en gang! – Skal vi bade nå? Spurte jeg Dylan. – Kanskje litt senere, sa han til meg

Dylan tok tak i hånda mi igjen og førte meg opp i 2. etasje. Vi kom opp til et lite, intimt oppholdsrom med trange ganger overalt. Det var sorte vegger og dempet belysning som gjorde stemningen veldig intim. Det første som møtte meg var håndjerna som satt fast i veggen. De var laget av ekte lær og så ut til å tåle en god del røff behandling. Det var også matchende fotlenker til. Jeg tenkte plutselig på hvordan det hadde vært og bli bundet fast der. Jeg kunne se flere små rom som akkurat hadde plass til en dobbeltseng, med rene håndklær og lakener ligge ved siden av. Noen rom hadde dører, mens andre hadde kun en litt gjennomsiktig gardin.

Jeg snudde blikket til høyre og fikk øye på sexmøblene og sex huskene som var der. Sexhuskene var formet som en heldekkende firkant av lær, den ene hadde til og med håndjern og fotlenker i hvert hjørne slik at man kunne ligge som en stjerne. Wow, tenkte jeg. Håndjerna så myke og behagelige ut, og alt var laget av ekte lær. Plutselig tok Dylan tak i meg og la meg forsiktig ned i sexhuska som hadde håndjerna og fotlenkene. Jeg ble liggende og se opp på det nydelige ansiktet hans mens han forsiktig tok hendene mine bakover og festet de i håndjerna. Dylan gav meg et heftig kyss på munnen. Han gjorde det samme med anklene mine slik at jeg var helt bundet fast.

Dylan bøyde seg ned og kysset meg på munnen. Idet de deilige leppene hans traff mine skjønte jeg med en gang hvordan dette ville utvikle seg. Han strøk den ene hånda nedover magen min under den svarte lakk kjolen Jeg merket jeg begynte å bli våt da han nærmet seg trusen med fransk åpning. Han stakk to fingre inn, og kjente på G punktet mitt og masserte den. – Ikke kom nå, sa han til meg. Han bøyde seg ned og tungen hans slikte og sugde på kjønnsleppene og saftene rant ut av meg. Jeg var på nippen til å komme, men så plutselig stoppet han opp. På det tidspunktet var det kun oss to oppe, men jeg kunne høre de andre prate nede. «Hva er det jeg driver med?!», tenkte jeg.

Dylan løsnet meg igjen. Jeg reiste meg forsiktig opp og stablet meg på beina. På veggen rett bak Dylan hang håndjerna og fotlenkene. Jeg skjønte fort hva han hadde i tankene da han kastet blikket på dem. Han tok tak i meg og dyttet meg forsiktig inntil veggen. Han løftet opp armene mine for å feste dem i håndjerna. Han gjorde det samme med beina mine. Jeg sto der plutselig som en stjerne på veggen uten å kunne røre på meg i det hele tatt. Han presset seg inntil meg, og jeg kunne kjenne den harde pikken hans. Han begynte å kysse meg nedover halsen samtidig som han tok et godt grep i håret mitt og dro meg bakover. Jeg kunne kjenne en varmende følelse fylle hele kroppen min. Han tok et forsiktig grep rundt halsen min og leppene hans traff mine. Kyssingen ble mer og mer intense, og jeg ville ha han inni meg

Dylan tok av meg lakk kjolen, og den sexy trusen min Jeg sto der kun iført Bh, hofteholder og stay ups strømper før jeg visste ordet av det, bundet fast til veggen med en sexy og kåt person tett inntil meg. Dylan bøyde seg ned og kysset meg nedover magen og videre til fitta. Tunga hans sirkla litt rundt kjønnsleppene før den til slutt traff klitten. Aah … jeg stønnet litt forsiktig idet jeg løftet hodet og presset det mot veggen. Han førte to fingre inn i meg og masserte meg igjen. Jeg var dryppende våt. Dylan åpnet opp buksen sin og den store harde pikken kom til syne. Han var tydelig kåt for den glinset mot meg Han presset seg inn i meg og støtet fort og hardt. Han støtet hardt inn og ut av meg og jeg stønnet Jeg klarte ikke å holde meg og vi kom på likt. Han trakk seg ut av meg, og trakk opp buksen. Han gav meg et kyss uten å hjelpe meg ut av lenkene.

Han kysset meg ømt igjen og forsvant ned trappa. Jeg ble stående der og lenket fast i veggen. Hvem som helst kunne komme opp trappa og se meg, det var tross alt en del mennesker der nede. Jeg likte følelsen av å ikke kunne gjøre noe som helst. Spenningen steg bare mer og mer. Jeg hørte at det kom noen, og jeg trodde det var Dylan, men istedenfor han kom en dame opp sammen med et par som skulle på omvisning. De så på meg, og mannen kom bort til meg og gav meg flere tungekyss. Dylan kom opp, og spurte meg om jeg hadde savnet han. Han fikk meg løs igjen, og gav meg et kyss og tok hånden min. Jeg tok på meg trusen min og  kjolen.

Vi gikk ned igjen og satte oss på noen høye stoler som sto inntil veggen. Det hadde kommet enda flere mennesker nå, og jeg la merke til at de så på meg. Vi plukket opp et kortspill og startet å spille. «Truth or Dare» het det. Vi trakk et kort annen hver gang med ulike utfordringer. Vi måtte gjennomføre alt som sto på kortene. På starten gikk det mest i spørsmål. Det var greit å starte litt forsiktig og heller utvikle litt etterhvert. Å spille et slikt spill var rett og slett en perfekt start! Vi så på klokken, den begynte å nærme seg 23.

Jeg så meg i speilet der jeg sto i garderoben og skiftet. Etter klokken 23 skulle alle skifte til undertøy, det var regelen. Jeg hadde på meg stay ups strømper, en sort bh og truse med fransk åpning.

Jeg gikk ut igjen til Dylan som sto i baren, kjøpte meg en drink som jeg tok med meg inn til rommet med boblebadet. Dylan fulgte med meg inn og hoppet i dusjen. Jeg tok av meg klærne unntatt trusen og gikk inn i dusjen der Dylan sto i den våte bokseren sin. Jeg tittet ned og så tydelige konturer av pikken hans. Kroppen hans var veltrent og solbrun! Jeg klarte ikke å la være å kjenne på den. Jeg strøk han rundt på brystet mens vannet rant nedover kroppene våre.

Vi hoppet opp i boblebadet der de to parene fra tidligere satt og snakket. Jeg satt meg på fanget til Dylan som hadde satt seg i det ene hjørnet. Jeg kjente den deilige pikken hans presse seg inntil meg. Han tok den ene hånda og smatt den under trusa mi, så masserte han klitten med den ene fingeren. Jeg tok høyrehånda mi og plasserte den på pikken hans. Jeg begynte å massere den litt forsiktig. Jeg satte meg oppå pikken hans og den presset seg inn i meg. Jeg beveget meg opp og ned, og jeg glemte et øyeblikk at det var andre der tilstede. Jeg gav ham ømme kyss og tok fingrene mine gjennom håret hans og rundt nakken hans. Han støtet imot og vi kom på likt. Jeg satte meg ned på siden av han igjen og smilte til han og så han dypt inn i øynene hans. Vi satt en god stund i boblebadet og snakket med parene, samtidig som vi fortsatte å pirre hverandre.

Vi bestemte oss for å ta en titt oppe, kanskje vi kunne se noe mer spennende der. Vi ble møtt av en par som knulla i sexhuska jeg hadde testa litt tidligere på kvelden. Av en eller annen grunn var det ikke så rart som jeg hadde trodd, det med å se tilfeldige mennesker ha sex. Videre innover i gangen gikk vi forbi de små rommene. I det ene rommet var det et kikkehull på sidene så vi kunne se inn. I døråpningen var det kun en tynn gardin slik at man kunne se alt som foregikk der inne. Det lå to par inne der og kulla hverandre da vi gikk forbi. Vi kunne se de nakne kroppene deres sprette frem og tilbake i senga.

Stønninga ble høyere og høyere til lengre inn i gangene vi kom. Inne på den gigantiske senga lå det allerede tre par som knulla hverandre. Dylan dytta meg forsiktig ned i senga og la seg over meg. Han kledde av meg alle klærne så jeg lå der helt naken sammen med flere andre ukjente mennesker. Jeg kunne kjenne igjen noen fra tidligere på kvelden som jeg hadde sett nede i baren. Det var stønning overalt, ingen holdt tilbake. Dylan tok av seg bokseren så den kraftige pikken spratt frem. Han førte den inn i den våte fitta mi, og jeg kunne kjenne hver minste bevegelse. Det var så deilig! Jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere.

Jeg klarte ikke å holde tilbake stønninga der jeg lå og blei knulla av Dylan Han fylte meg godt opp, noe som var ubeskrivelig deilig! Jeg begynte å bli ganske så følsom allerede rett etter han starta, og jeg var ikke redd for å vise det. Jeg tenkte ikke på at det var andre mennesker rundt oss. Det føltes som om det kun var oss to der, bortsett fra alle lydene så klart. Det kom stønning fra alle kanter. Damene elsket virkelig å bli knulla av kjærestene sine mens andre så på.

Plutselig kjente jeg noe komme borti rumpa mi. Jeg tenkte med en gang at det var den ene puta, så jeg snudde litt på hodet for å se. Men det var ikke en pute. Det var en annen mann! En mann jeg aldri hadde sett før i hele mitt liv, og han tok på meg. På rumpa mi! Mannen presset en dildo inn i rumpa min, og beveget den inn og ut. Jeg kjente at jeg var fylt opp i begge hull, men det var godt. Rett før jeg kom ble dildoen tatt ut, og jeg fikk en kraftig orgasme som varte og varte. Dylan kom han og ropte mitt navn

Etter en stund tok vi klærne på oss og gikk hånd i hånd ut av opplevelse, nytelse rommet. Vi snakket sammen og bestemte at vi skulle gjøre dette en gang til Jeg spurte om Dylan ville bli med meg hjem og fortsette der vi slapp, og det ville han. Jeg ringte til min private sjåfør og han kom, – Fin kveld? Spurte han oss, og vi svarte at det var den.. Jeg tenkte med meg selv at Dylan lot meg få…

 

 

Kommenter