DRØMMEMANNEN I PARADIS

Pin it Reddit

DRØMMEMANNEN I PARADIS

 

Jeg satt på terrassen i hotellets restaurant og nøt utsikten mot lagunen, mens den varme vinden strømmet over meg og jeg kunne høre den fjerne lyden av bølger ute på havet. Etter en lang reise fra Sola, med flere mellomlandinger her og der, hadde jeg endelig ankommet paradis – en liten polynesisk øy utenfor de vanlige turistrutene. Jeg satt og tenkte på min spennende flytur med et smil om munnen. På min reise møtte jeg Kevin igjen, og han gav meg en utrolig god nytelse på toalettet igjen. Det vil si at han tok meg hardt bakfra, og kysset meg heftig. Jeg kjente at jeg ble våt mellom beina bare ved å tenke på denne opplevelsen.

Men nå var jeg her på dette fantastiske stedet, hvite strender og krystall klart hav. Jeg hadde gledet meg lenge til denne turen og kanskje kom jeg til å treffe drømmemannen min her, tenkte jeg med meg selv.

 

Jeg gikk inn i restauranten for å bestille vin, og der oppdaget jeg at jeg var den eneste gjesten i restauranten. Det var en utrolig vakker mann som var der, og som hadde mørkt kort hår, brede skuldre og nydelige øyne som lyste opp da han så meg. Du er så vakker med ditt lange blonde hår, sa han til meg met smil om munnen. Han fortalte meg at han het Lucas, og jeg svarte hva jeg het. Han fortalte om litt forskjellig, og jeg fortalte om reisen min.  Jeg koste meg med vinen og av og til kjente jeg hånden hans på innsiden av låret mitt. Lucas så meg dypt inn i øynene, og jeg holdt blikk kontakt, og jeg smeltet med det samme. Lucas tok hånden sin bak på ryggen min og strøk meg der, og gav meg et het vått kyss, og jeg kjente at jeg ble våt mellom beina.

 

Jeg spurte Lucas om snorkling-turen for å samle skjell som jeg hadde sett avertert i lobbyen. Lucas fortalte meg når turen startet og at det var han som ville være guiden min. Lucas hadde visst flere forskjellige jobber på det lille hotellet.

 

Neste morgen lå vi til anker i en liten lagune et stykke fra hotellet. Et fransk par var de eneste andre gjestene som var med på turen. Den yndige franske jenta hadde tatt av seg bikinitoppen ganske tidlig, det tok ikke lang tid før jeg gjorde det samme.

Før vi skulle ut i vannet hjalp Lucas meg med å ta på en kraftig solkrem, ettersom den tropiske solen kunne være ganske brutal. De myke hendene hans strøk meg over hele kroppen. Lucas tok seg ekstra god tid når han kom til brystene mine, og jeg kjente at jeg var våt og kåt på han. Jeg tenkte for meg selv at jeg gledet meg til å bli kjent med Lucas. Lucas hvisket i øret mitt at han ville ha meg snart, bare vente litt så blir vi alene, sa han og gav meg et kyss på munnen.

Vi tok på oss masker og svømmeføtter og svømte vekk fra båten. Det franske paret, i følge med vår polynesiske båtfører, hadde planlagt en svømmetur nærmere land. Mens vi svømte ut mot revet følte jeg Lucas fingre mot hoftene, og før jeg visste ordet av det gled bikinitrusen min av meg. Jeg snudde meg rundt og kunne se Lucas putte den ned i posen vi skulle samle skjell i. Han var vidunderlig naken selv. Det varme vannet føltes fantastisk sensuelt mot min nakne kropp.

 

Lucas viste meg hvordan jeg skulle finne de vakre kauri skjellene, og hvordan jeg skulle holde utkikk etter morener før jeg plukket opp skjell. Han svømte under meg og kom opp mellom bena mine og gav meg et kyss mens den andre hånden fant min våte hule. Han tok tak rundt meg, og førte sin harde stake inn i meg. Han fylte meg helt og jeg stønnet og jeg strøk fingrene mine i håret hans. Harde støt dypt inn og ut av meg, og vannet rundt meg gav meg også en god nytelse Vi kom på likt, og han kysset meg lenge. Han hvisket i øret mitt og sa at han ikke var helt ferdig med meg. Vi fant frem skjellposen og da vi hadde funnet nok skjell og svømte vi tilbake til båten.

 

Vi kunne se noen figurer under et palmetre et godt stykke inn på stranden. Vi tørket av oss saltvannet og satt nakne sammen på de myke mattene i båten. Lucas lente seg inntil meg og kysset meg mykt. Tungene våre møttes og lekte med hverandre. Han la en hånd rundt det ene brystet mitt og klemte forsiktig mens tommelen min strøk over brystvorten hans, og det pirret han. Jeg så med en gang at han var klar til noe mer, og jeg bøyde meg ned og lirket den store og harde pikken på plass i munnen min. Jeg sugde og lekte med tungen på penishode, og han stønnet og tok meg i håret og holdt meg fast. Jeg tok den harde penis ut av min munn og han ropte ut sin orgasme.

Han løftet blikket opp mot øya, de andre var på vei tilbake. Lucas spurte meg om vi skulle spise middag sammen i restauranten, og så ha desserten med på stranden så vi kunne se på den fantastiske solnedgangen. Jeg svarte at det ville jeg gjerne. Vi fikk på oss klærne like før det franske paret og båtføreren klatret ombord.

Da vi kom frem dro jeg inn til den nærmeste landsbyen og kjøpte fransk brød og vin, samt litt tropisk frukt. Jeg fikk høre at Lucas hadde lagt inn et godt ord for meg, så de var veldig imøtekommende og blide. Jeg kjøpte også noen fargerike blomster og et par velduftende såper med kokosolje.

 

Da jeg kom opp på mitt hotellrom så tok jeg frem kofferten min, og oppi der fant jeg Fify Shades produkt slik som trådløs egg med rekkevidde 10 meter. Denne kan jeg ha med på når jeg skal spise middag i kveld. Oppi en bag tok jeg en olje fra Orgie, et øye bind, håndjern og klitoris vibratoren Womanizer Liberty. Så la jeg vin, brød og tropisk frukt, og et pledd oppi baggen. Dette kan bli en interessant kveld. Jeg tok meg en dusj og lot vannet renne over min kropp, og jeg kjente at jeg var kåt. Jeg stimulerte brystvorten min med den ene hånden mens den andre hånden lot jeg fingrene mine gli inn i den våte klitten. Jeg tok Roterende dildo med sugekopp lengde 19 cm og plasserte den på veggen i dusjen. Jeg kjente at jeg var klar til å skreve over denne store dildoen. Jeg presset den lengre og lengre inn og den fylte meg helt opp. Jeg beveget meg opp og ned og økte tempo helt til kroppen min stod i bue, og den store orgasmen skyldte gjennom kroppen min gang på gang. Jeg gikk ut av dusjen tørket meg og la meg i sengen og sovnet.

 

Jeg våknet og tok på meg svarte hofteholder, svart Bh, liten truse og strømper og en liten tettsittende rød kjole, og jeg plasserte et trådløs egg på favorittstedet mitt. I hånden min tok jeg med meg fjernkontrollen til egget og baggen med diverse produkter og mat og vin. Jeg kjente på kroppen min at jeg var klar til spenning og ikke minst nytelse. Det kriblet i magen min da jeg så hvor vakker Lucas var der han stod og ventet på meg. Jeg gav han en klem og han gav meg et kyss, og tok armen sin rundt meg.  Jeg gav Lucas fjernkontrollen og sa til han at han kunne styre den, og den hadde en rekkevidde på 10 meter.

Vi satte oss ned ved et bord og vi fikk servert nydelig mat og vin. Lucas smilte og trykket på fjernkontrollen. Jeg fikk litt problemer med å sitte stille, og egget gav meg 8 orgasmer på 10 minutter. Jeg sa til Lucas at jeg måtte ta vekk egget, men da sa Lucas at jeg måtte ta av meg trusen her først og gi han den her. Men alle kan jo se det, sa jeg men jeg gjorde som han sa og tok av meg trusen og gav den til han. Lucas smilte og tok hånden min, og sa til meg at vi kunne ta desserten nede på stranden.

 

Det var så utrolig vakkert og romantisk og bare å gå hånd i hånd og vandre på stranden. Lucas så på meg med sine nydelige øyne og holdt rundt meg og kysset meg. Jeg kjente at han var klar og hadde lyst på meg. Her kan vi være, sa jeg og tok frem et pledd som vi kunne sitte på. Jeg tok frem vin og fransk brød, tropisk frukt og to glass. Vi drakk litt vin og spiste litt og snakket om forskjellige ting. Solen var på vei ned og det var romantisk å sitte og holde rundt hverandre. Jeg tok frem Orgie massasjeolje og sa til Lucas at han måtte legge seg ned på magen. Jeg masserte han på ryggen og videre ned mot rumpa. Han snudde seg over slik at jeg kunne massere han på brystkassen og videre nedover. Jeg stoppet opp et lite øyeblikk og lirket av han shortsen. Jeg tok den ene hånden min opp mot brystvorten hans og den andre hånden tok jeg rundt den harde pikken hans og tok den inn i munnen min. Jeg sugde og jobbet meg opp og ned langs skaftet, og han stønnet. Han var på vei til å komme men jeg stoppet opp, og jeg fant frem et øye bind, håndjern og Womanizier, og jeg la meg ned på ryggen. Lucas tok på meg øyebindet og tok armene mine over hodet og tok på håndjernet. Jeg kjente at han hadde tatt på seg olje på hendene og tok av meg bhen, og så begynte han å kjærtegne brystene mine. Han sugde litt på dem, kysset meg på munnen og halsen. Jeg kjente med ett noe vidunderlige vibrasjoner på klitoris, og orgasmene kom bølge etter bølge. Lucas trengte seg inn i meg dype og harde støt, og på nytt ble jeg fylt opp. Han økte tempoet sitt, og med ett sa han til meg at jeg måtte snu meg rundt slik at jeg stod på alle fire. Han tok av meg håndjernet, men han lot øyebindet være på. Lucas trengte seg inn i meg og kom enda dypere inn. Han støtet hardt inn og ut av meg og tempoet økte og han ropte ut sin orgasme mens han sa mitt navn. Vi la oss ned på pleddet og så videre på solnedgangen. Jeg tror nok at jeg blir værende en stund her i dette paradiset med min drømmemann

Kommenter