Din Partners Positive Handlinger og Gode råd

Pin it Reddit

Din Partners Positive Handlinger og Gode råd.

Anerkjenn de gode handlingene og den positive oppførselen din partner gir i enkelte situasjoner. Dette kan booste selvtiliten deres til å holde seg opptimistisk over lengre tid.

Det å påminne din partner om hvordan deres handlinger kan påvirke andre, eller på en konstruktiv måte kan få han/henne til å føle seg mer avslappet når de er med deg, som i gjengjeld oppholder ærligheten i forholdet.

Hvis du ikke liker handlingene til din partner, i stedet for å fordømme dem eller starte en krangel, prøv heller å få dem til å forstå hva som ville gjort deg glad.

Hverdagskjærligheten er viktig. Det å bare si hei til hverandre skaper god kommunikasjon i en ellers så travel hverdag. Kanskje kommer du inn døren hjemme med handlepose, barna gråter av ett eller annet, men så ser du parteren din og sier hei med et smil, og bare det varmer et hjerte, for å det å bli sett, selv om du er kanskje trøtt og sliten så ser dere hverandre. Og si ha det til hverandre når du går ut døren om morgenen viser at du bryr deg om parteren din, og hvordan dagen din blir. Husk å sende hverandre meldinger eller ring til hverandre selv om du er opptatt med jobb, så vil den andre føle seg glad og verdsatt.

Det å si til hverandre at du er stolt av partneren og si det høyt selv om du kanskje vet at parteren din vet om det, så er det godt å høre det også. Så gå ut å være litt dektetiv i hjemme ditt og overrask partneren din.

Det at vi er forskjellige både som person og i være måten kan være et irritasjonsmoment i hverdagen, og man kan ikke forandre en person. Men se heller at det kan være en kilde til berikelse og nye spennende opplevelser som kommer frem, som du ikke visste noe om

Del dine drømmer og ønsker med hverandre, for da er det også lettere å akseptere hverandres drømmer. Det er noen ting som bygger de positive følelsene, og det er å vite hvem partneren din er og hva partneren din tenker på, og kanskje tenker dere på de samme tingene, og så glemmer dere å fortelle det til hverandre.

Sex er en kilde til nærhet og imtimitet, og kan være limet i et parforhold. Men det går an å være intime med hverandre på andre måter også. Snakk med hverandre, og lysten kan også komme tilbake etter en stressende periode.

Kommenter