De beste tipsene til Valentinsdagen!

Trenger du inspirasjon til Valentinsdagen? We got you covered!

Vi har samlet både små og store idéer til hva du og din kjære kan begi dere ut på på den mest romantiske dagen i året! <3

Fokuser på kjærligheten
I stedet for å kjøpe sjokolade og roser, eller lengte etter den perfekte partneren (ingen er perfekte…), vær takknemlig over de gode tingene kjærlighet kan bringe inn i livet ditt. Gjør det med eller uten en partner ved din side.

Skap en atmosfære av velvære
Spill romantisk musikk, omgi deg med eller ikle deg det som får deg til å føle deg sexy og avslappet.

Legg planer som viser din kjærlighet til partneren din. Dette kan f.eks. være å reservere et bord på en hyggelig restaurant, kjøpe en rød neglisjé i forkant av dagen, eller sende en het kjærlighetshilsen på SMS.

Introduser et tråløst vibrerende egg
Med dette spennende sexleketøyet så kan du og din partner ha det gøy i enhver anledning, og med den trådløse fjernkontrollen kan du starte den uten at noen ser det.

Egget byr på mange spennende muligheter og er en enkel måte å få litt mer erotikk og spenning i hverdagen. Vibratoren kan enkelt styres med fjernkontrollen i lommen, da de har en knapp som fungerer som av og på mens den andre knappen endrer program.

Start et kjærlighetsrituale
Sett opp bilder av de du er glad i, ta frem favoritt-tingene dine (i.e. et smykke du er spesielt glad i, en tørket rose fra en spesiell anledning) og alt annet som forteller deg at du er elsket. Skriv små lapper til deg selv med romantiske dikt eller spesielle visdomsord, eller bare oppmuntrende «glad-i-deg-selv-lapper» (de klassiske post-it lappene fungerer utmerket til dette. Plukk ut noen i yndlingsfargen din.)

Ta det første skrittet
Det er hva Valentinsdag virkelig er – et ekstra uttrykk for romantisk kjærlighet. Inviter din helt spesielle venn til middag, ta han eller henne med på en hest-og-slede tur i marka, gå på skøyter sammen eller se en romantisk film – som Doktor Zhivago, Casablanca, Gladiator eller Søvnløs i Seattle. Du velger!

Kle deg i noe flørtende – gjerne noe utfordrende og sexy. Ikke bry deg om at du viser litt hud her og der. Gi slipp på forventninger om hvordan du » bør» se ut. Vær deg selv og slapp av!

Kom i kontakt med barnet i deg
Valentinsdagen er en dag fylt av latter – tenk på den lekne deg! Husk alt det morsomme du opplevde i barndommen, uskyldigheten i dine forestillinger om romantikk og kjærlighet – levende og kraftfulle. Sett deg inn i den vidunderlige verdenen igjen, om så bare for en dag.

Gi et kort til hverandre der dere skriver ting som dere setter pris på hos den andre, og hvor mye den andre betyr for deg.

Trill den frekke terningen
Ved bruk av disse spennende og pirrende terningene blir det en romantisk måte å få fart i sexlivet. Kos dere med en morsom og erotisk lek, hvor du lar terningene bestemme hva dere skal gjøre med hverandre. Erotiske Terninger er spillet for dere vil la skjebnen bestemme hvordan dere skal utforske og glede hverandre. Dere bestemmer selv hvor mange deltagere dere ønsker å være når dere skal la terningene bestemme hva som skjer videre. Flere av terningene er selvlysende slik at spillet kan spilles i romantiske omgivelser uten å forsvinne. Spillet passer for par, nyforelsket, gode venner og utforskende.

Vær sporty
Spenn på dere skiene og ta en tur opp i skitrekket, eller gå en lang tur sammen. Når dere er sporty og i bevegelse utløses endorfiner. Endorfiner er hormoner som frigjøres naturlig i kroppen og det gir følelse av lykke, ekstase og eufori. Mosjon øker utskillelsen av endorfiner, og derfor føler man seg oppstemt og glad etter man har trent.

Frokost på sengen
Den perfekte starten om morgenen er å overraske kjæresten din med en frokost på sengen. Stå opp ekstra tidlig og snik deg ut på kjøkkenet, og lag en ekstra god frokost.

Dra til utlandet
Hvor romantisk hadde det ikke vært å feire valentinsdagen i Paris? Ta med kjæresten din på en liten weekendtur til kjærlighetens hovedstad.

Lag kuponger
Er det noe kjæresten din alltid vil at du skal gjøre for han/henne? Lag et kuponghefte med kuponger som kjæresten din kan bruke.

Dra på spa sammen
Gi kjæresten din en herlig spa opplevelse. Sola Strandhotell har de en flott Spa avdeling og hvis du bor i nærheten av Oslo, er Daikai Wellness Retreat å anbefale.

Eller ha en sensuell massasje hjemme med massasjeolje
Spar penger og nyt gleden av å gi eller få en deilig sensuell og erotisk massasje hjemme med en deiligduftende massasjeolje.

Massasjeoljer finnes med både smak, varme og gode dufter. Massasjeoljer gir deg en herlig og silkemyk hud og er ren fornøyelse for begge parter. Oljene er drøy i bruk som vil si man når langt med lite olje. De massasjeoljene som gir en varmende følelse har den fascinerende effekten at den kjennes umiddelbart og er svært behagelig fordi den hjelper musklene med å slappe av lettere.

Mimre
Hent frem gamle bilder av dere to, fra ting dere har gjort, og mimre sammen. Har dere vært sammen lenge er det nok mange minner som dere har glemt bort, som er koselig å hente frem igjen.

Lei et hotellrom
Dersom dere bor sammen kan det være godt å komme ut hjemmefra iblant. Lei dere et hotellrom og bestill middagen i sengen. Kos dere sammen hele kvelden, og nyt hverandres selskap.

Lag middag til kjæresten din
Er du den som aldri lager middagen i forholdet? Disk opp med en skikkelig god middag, som kjæresten din kommer til å elske.

Dra på restaurant
Pynt dere litt ekstra og dra ut og spis på restaurant sammen. Dra på en restaurant som dere ikke har vært på før, men som dere lenge har hatt lyst til å teste ut. Husk; desserten kan du gi partner når dere kommer hjem!

Kle deg ut.
Et kostyme kan brukes for å piffe opp og gjøre «voksenleken» litt ekstra spennende. Å kle på seg for å ha sex kan virke som en selvmotsigelse, men hvis vi skal leve ut fantasiene våre, er det enormt virkningsfullt. Noe av det viktigste ved å kle seg ut, er at fantasiantrekket skal være mest mulig forskjellig fra din vanlige klesstil. Slik at du kan leve deg inn i fantasien og gjemme ditt vanlige jeg. Partneren din vil elske å se deg opptre. De fysiske følelsene forsterkes også under fantasi sex, og det vil gi deg lyst til å prøve igjen. Bruk fantasien og så kan dere bytte roller.

Filmkveld
Lei en film og kjøp inn masse godt, og kos dere sammen foran tv hele kvelden. Bruk kvelden til å slappe helt av og nyte hverandres selskap.

Gi henne blomster
Selv om mange jenter sier de ikke liker sånt, og at det er litt kleint, har de ofte innerst inne lyst på roser. Gi henne en bukett med røde roser og gjerne en boks sjokolade.

Forfør ham
Gi ham en sensuell opplevelse. Ta et bad sammen og gi ham en erotisk massasje. Legg jordbær og fløte eller sjokolade på kroppen din, og la ha slikke det av deg. Bind han til sengen og kile ham pirrende med en fjær.

Det ultimate sex-spillet!
Flørt xxx er et erotisk brettspill som er laget for voksne. I esken finnes det 2 varianter av spillet. En variant er for 2 spillere, og en annen variant for 3 – 6 spillere. Man kan velge mellom å benytte seg kun av Truth – Dare og Flørt kortene. Eller man kan velge mellom den delen av spillet som går på seksuelle handlinger eller simulerte seksuelle handlinger. Da er det viktig at spillerne på forhånd har blitt enige om man skal spille fullt ut. Spillet er enkelt å spille. Det begynner ganske forsiktig og uten de største utfordringene, men etter hvert som man spiller blir det frekkere og mer utfordrende.

Får du ikke vært med din kjæresten på valentinsdagen?
Send henne/han masse tekstmeldinger i løpet av dagen, med koselig påminnelser til hvor mye du elsker dem. Dere kan også prøve ut en av de populære leketøyene fra We-Vibe som har en gratis APP som gjør at dere kan leke sammen, selv om dere er på forskjellige kontinent!

Husk også – om du feirer dagen med eller uten en kjære, er Valentinsdagen en mulighet til å tenke og kjenne på den gode følelsen kjærlighet gir.