DAMEN GJORDE MEG VÅT

Pin it Reddit

DAMEN GJORDE MEG VÅT

Jeg hadde tenkt på det lenge og dra til denne klubben, for å stille nysgjerrigheten, og for å bli pirret. Jeg hadde vel ingen interesse for jenter på den måten, men for å se noen bevege seg så sensuelt, så erotisk.

Da jeg kom til klubben, og hadde bestilt drinken min fant jeg et ledig bord som befant seg helt fremme ved scenen. En vakker kvinne som danset rett foran meg, gav meg det forførende blikket. Hun danset rundt stangen, og etter en stund tok hun tak i hånden min og dro meg opp på scenen. Alle kikket på meg, og da gav denne damen meg et våt, hett kyss. Hun hvisket i øret at jeg skulle begynne å danse og ta av meg klærne til jeg var nesten naken. Vel jeg visste ikke helt hva jeg skulle si,og hun gav meg et dask på rumpa, og begynte lydig å ta av meg klærne. Jeg hadde på meg en tettsittende kjole med hofteholder og stay ups under. Ha de på deg deg, sa damen til meg og gav meg et nytt kyss på munnen. Dans nå, og jeg danset rundt stangen og gjorde de samme bevegelsene som de andre damene gjorde Damen hvisket til meg, er kåt på deg og gled deg til middagen etterpå og hotellet. Damen snudde seg rundt igjen og danset videre.

Hvor lenge vi danset vet jeg ikke, men jeg var så kåt og våt mellom beina. Tenk at denne vakre skjønnheten som jeg ikke visste hva hun het engang hadde denne påvirkningen på meg.

Bak scene var det et rom som vi kunne bruke å skifte klær, og den vakre damen lirket fingrene sine inn i den våte musen min.Dryppende våt er du, og stakk 2 fingre inn i meg mens hun kysset meg heftig.Jeg tok hennes brystvorte og sugde litt på den, og hun stønnet.Kom, sa hun til meg vi må gå til hotellet og spise med de andre, og du har fått deg en ny jobb. Hva sa jeg. Ja sa hun du er jo den beste danseren av oss alle

Vi gikk til hotellet, og hun fortalte meg hva hun het og jeg sa hva jeg het. Hun sa at hun likte mitt blonde hår som skinte og ikke minst kroppen min.Under middagsselskapet ble hun sittende rett ovenfor meg. Hun snakket ivrig i vei med meg og de andre damene, og jeg ble sittende å se på denne forførske damen som jeg ikke kjente.En nydelig utsikt. Hun hadde byttet til en sort kjole med dyp utringning. De rødmalte leppene hennes var så sensuelle når hun snakket. Jeg strakte ut beina, og kom til skade for å sparke borti noen. Hun satte blikket kort i meg, før hun snudde seg tilbake til damen ved siden av henne. Så kjente jeg plutselig at noe strøyk mot leggen min. Å herregud hun satt og fotflørtet med meg. Jeg ble akutt våt igjen. Hun måtte ha tatt av seg skoen, nå strøyk hun meg langs innsiden av leggen. Jeg prøvde å holde ansiktet, tok en slurk til av vinen. Forsøkte å få blikkontakt med henne, men hun var helt oppslukt av samtalen med den andre damen. Så kom beinet hennes opp og presset kneet mitt ut til siden.

Hun fortsatte videre oppover. Sakte, pirrende. Jeg snudde meg forsiktig rundt for å se om noen kunne se oss. Folk begynte å bli fulle, og var opptatt med sitt. Brått kom hun helt inn, og presset foten sin mot den kåte fitta mi. Hun begynte å presse rytmisk mot meg. Hjertet mitt begynte å hamre, jeg ble kjempenervøs. Det virket ikke som om hun hadde tenkt å gi seg. Jeg forsto at jeg bare måtte spre beina, og forsøke å slappe av så godt jeg kunne. Jeg sa til meg selv, igjen og igjen, at dette var det ingen som så, og jeg arbeidet hardt for å se vanlig ut i ansiktet, ikke lage grimaser, ikke stønne. Jeg kunne komme når som helst nå. Utad så hun iskald ut, og var helt inne i samtalen med den andre damen.

Jeg strammet lårene, og de begynte å riste. Da snudde hun seg og kikket meg insisterende inn i øynene. Jeg måtte holde pusten, og bite sammen leppene for å ikke lage lyd når jeg kom. Kunne noen se at jeg skalv? Jeg tok den siste slurken av vinen, og forsøkte å ikke virke andpusten

Hun reiste seg og gikk mot toalettet. Hun sto og vasket hendene da jeg kom inn. Jeg kikket på låsene, alle båsene så tomme ut. Jeg sjekket om hoveddøra kunne låses, det hadde jeg sett folk gjøre på film. Det kunne den. Jeg gikk bort til henne. La hendene på kinnene hennes, og kysset henne ordentlig. Hun åpnet munnen sin, og tungene våre møttes.

Sultne, ivrige. Jeg presset henne inntil veggen mens vi klinte, og lot hånden min stryke henne over lårene, hoftene. Så fant jeg veien under kjolen, og lot hånden skli inn under strømpebuksa. Hun ga fra seg et lite stønn. Trusen hennes kjentes våt ut på utsiden. Hun presset seg mot meg, det var godt å kjenne de store faste brystene hennes hardt inntil mine. Jeg lot fingrene skli langs den våte sprekken hennes, og fant raskt klitten hennes. Hun kysset meg på nakken, og beit meg lett i øret. Jeg lot to fingre gå rundt og rundt den harde klitten hennes. Hun begynte å puste tyngre og tyngre, og tok tak om brystene mine. Da hun begynte å skjelve i beina, klamret hun seg enda hardere fast i meg. Hun beit meg i leppa da hun kom.

Mens hun forsøkte å få igjen pusten sa hun: -Dette må vi avslutte på hotellrommet mitt. Møt meg der om en halvtime. Så ga hun meg et nøkkelkort fra veska. Da jeg låste meg inn på rommet hennes, var hun inne på badet. Hun sa at jeg skulle ta på meg det som lå på senga, og legge meg godt til rette. Det var en sort silkemaske. Jeg ble enda mer nervøs enn jeg allerede var, men hørte etter. Jeg tok den på meg, og satte meg på sengekanten. Hun kom ut, og sa strengt at jeg måtte legge meg ned. Jeg la meg forsiktig tilbake på sengen. Så kunne jeg kjenne at hun satte seg overskrevs på meg, og at hun dro hendene mine opp over hodet. Før jeg visste ordet av det var jeg bundet fast til sengen. Hun kysset meg, og jeg kunne kjenne hvordan blodet strømmet ned mot den trange våte musen min. Hun dro opp kjolen min, og kysset meg på magen.

Med ett fikk jeg sommerfugler i den. Det pulserte lystbølger gjennom kroppen min. Så dro hun av meg hofteholder og stay ups, og begynte å kysse og kjærtegne lårene mine. Da hun strøyk meg på innsiden av lårene, greide jeg ikke ligge rolig, og begynte å klynke meg. Hun dro av meg trusen også, og jeg ble liggende helt blottlagt. Så kunne jeg ikke kjenne at hun tok på meg mer. Hadde hun gått? Sto hun og betraktet meg? -Spre beina dine. Jeg hørte lydig etter. Hun begynte å smøre meg inn med en varmende olje, over brystene, magen, lårene, og videre ned mot musen mi som knapt kunne bli våtere. Så kunne jeg kjenne at hun førte noe inn i meg, det kjentes nesten ut som en ekte kuk. –Hva er det der? sa jeg forskrekka. En stor dildo med deilige pulseringer

Så fortsatte hun å pirre meg med å la dildoen gli sakte inn og ut av meg. Med den andre hånden dro hun brystene mine ut fra kjolen, og kysset dem. Jeg begynte å stønne tyngre og tyngre. Men nå kjente jeg at orgasmen bare kom nærmere og nærmere. Ikke slutt! Ropte jeg plutselig. Jeg ble grådigere og grådigere. Denne orgasmen skulle jeg ha. Og hun intensiverte bevegelsene. Tunga hennes lekte med de stive brystvortene mine. Jeg stønnet og ropte på Gud. Jeg strammet hele kroppen og den skalv. Jeg klarte nesten ikke å holde ut. Plutselig ble jeg klissvåt. Jeg kunne høre henne le fornøyd. –Sprutet jeg? –Visst  gjorde du det, sa hun, og reiv av meg maska. Hun satt over meg i en nydelig sort neglisje. –Har du badekar på rommet? spurte jeg.

 

Kommenter