BUNDET

Pin it Reddit

 

BUNDET

Jeg ble stående i butikken min og underet meg litt over den sexy mannen som jeg snakket med forleden dag. Hvem var han egentlig, og hvorfor visste han at jeg jobbet her. Hadde han fulgt etter meg, spørsmålene var mange, men jeg hadde ikke svar. Det var noe med han som vekket interessen min. Det var vel det litt bestemte blikket, og en sexy kropp hadde han også Jeg tenkte litt på hvordan han ville trenge seg inn i meg, og tanken gjorde meg våt. Jeg verket litt etter å kunne ta på han, men det fikk holde med tanken min, tenkte jeg med meg selv.

– “Har dere nylontau?” Jeg snudde meg rundt, og så rett inn i et par dype, stålgrå øyne. Blikket jeg møtte var bestemt, myndig og etterfulgt av en grov, litt hes mannsstemme. Jeg ble litt satt ut for jeg så hvem det var, og jeg sa: – “Hvilken dimensjon? Vi har mange ulike typer. Skal det være grovt tauverk eller en litt mykere type?” Han så smilende på meg og jeg ba han fulgte etter meg. Jeg vendte blikket mitt mot den faste rumpa hans idet jeg gikk forbi han for å vise vei der vi hadde tauverket. Blikket mitt møtte hans, og jeg likte det jeg så..

. – “Det må ikke være for tykt, da jeg skal bruke det til å binde sammen noe. Også må det ikke være for grovt materiale. Ikke så mye bust”. Jeg viste han diverse tau, og hånden hans strøyk litt borti min. Jeg så på han og gav han tauet. Han fortalte meg at han het Alex, og jeg fortalte hva jeg het. – «Jeg vet hvor du bor hen? Og gav meg et lurt smil. Kanskje jeg kommer innom deg? Sa han da han gikk ut av butikken. Jeg tenkte med meg selv, ojda da har han antakelig sett meg gå naken der, eller i bare undertøy. Jeg kjente at det kilte litt i magen, og jeg kunne også kjenne at jeg var blitt kåt av denne hete mannen. Med ett håpte jeg at han skulle komme til meg. Jeg har hatt en fantasi om å bli forført av en fremmede.

Etter jobben dro jeg hjem og tok på meg en liten og lett sommer kjole. Det var varmt ute og jeg bestemte meg for å legge meg godt til rette i solstolen på terrassen. Solen varmet godt på kroppen og jeg trakk kjolen litt oppover lårene. Stoffet er nesten gjennomsiktig, og man kunne tydelig se de struttende brystvortene knoppe seg under det florlette stoffet. Jeg begynte å tenke på den sexy kunden min fra butikken, og jeg kjente at jeg var blitt våt mellom beina. Jeg lukket øynene mine og lot hånden min stryke meg forsiktig på innsiden av låret.

Plutselig kjente jeg at det var noen ved siden av solstolen, men jeg åpnet ikke øynene. Jeg kjente at hjertet mitt begynte å slå litt fortere av denne pirrende spenningen i kroppen. Hvem er her, tenkte jeg. Jeg kjente noe på kinnet mitt et mykt tau som glir nedover. Tauet glir ned langs halsen, over brystet, forbi navlen og ned i skrittet. Idet han trakk tauet mot seg, strøyk det seg over klitoris og jeg klynket lavt. Jeg kjente kåtheten bruse opp i kroppen, og brystene mine strutte i været. Noen tok tak i hendene mine og bandt tauet rundt håndleddene. Personen løftet armene mine oppover og bandt de fast i enden på solstolen. Solstolen vippet bakover og jeg ble liggende helt flatt. Jeg kjente en hånd nedover brystet, magen, hofta og innunder kjolen. Jeg var klissvåt, og han førte to fingre lett inn i meg. Han ble opphisset av å kjenne saftene mine, og en grov kul bulte i buksa hans. Jeg lukket opp øynene og møtte blikket hans. De dype, stålgrå øynene lyste av kåtskap, og det var mannen fra butikken, og jeg kjente at jeg ville ha han inn i meg.

Alex gikk ned på kne og lot tunga finne veien innunder kjolen min. Med bestemte, men allikevel myke bevegelser lekte tunga hans med klitoris. Han stakk tungespissen inn i meg og sugde lett. Jeg kjente at en orgasme bygget seg opp. Han avbrøyt og smilte. Jeg forstod med en gang at jeg ikke fikk lov til å komme så raskt. Han kneppet opp kjolen og lot brystene vippe ut. Han lot tungespissen leke over brystvortene og begynte å småbiter i dem, og de ble harde og følsomme. Nå ville jeg kjenne han inni meg. Kom ta meg hardt, sa jeg til Alex

Han reiste seg opp og kneppet opp buksa. Ut kom en grov og klar penis, glinsende og lysten. Jeg ville ha den! Han flyttet seg opp ved siden av meg og tok tak i hodet mitt. Med en bestemt og fast hånd førte han hodet mitt mot penisen sin, og jeg åpnet munnen. Den store harde pikken fylte hele munnen min, og han presset den lengre inn, og jeg tente vilt på den bestemte ledelsen hans. Jeg var så våt nå at saftene mine begynte å renne ut av meg. Jeg lot tungen min leke med pikken hans. Lette, våte stryk opp langs skaftet, over hodet, ned igjen og rundt ballene Han stønnet lett, og blikket hans fortalte meg at han likte måten jeg brukte tunga på. Igjen ble munnen min fylt opp med penis, og jeg kjente at den ble steinhard i det den rytmisk kjørte inn og ut av munnen min Nå merket jeg at det var rett før han kom, og jeg trakk meg ut av munnen hans. Med ett tok han tak i hoftene mine.

Alex vippet meg rundt i solstolen, slik at jeg ble liggende på magen. Han stilte seg skrevs over meg, løftet baken min litt opp og lot penisen gli inn i meg bakfra. Jeg stønnet i det den presset mot bekkenbunnen. Pikken hans fylte hele meg og jeg kjente hvordan musklene i skjeden masserte den mens den kjørte hardt inn og ut. Med rytmiske og bestemte tak kjørte han meg. Alex lot fingrene gli lett over klitoris, samtidig som han støtet i meg. Idet han fylte meg opp med sine varme safter, grep orgasmen min tak i hele meg og jeg kjente bølgen rase gjennom kroppen. Gang på gang, en deilig stor orgasme

Alex ble værende litt inni meg før han trakk seg ut. Han tok på seg buksene og løsnet meg fra tauet. Han kysset meg intenst og lidenskapelig og sa: – “Er du ledig etter jobb i morgen også?” Jeg så på Alex og møtte blikket hans igjen, og det talte for seg selv.

 

Kommenter