Bundet til nytelse

Pin it Reddit

Bundet til nytelse

Jeg våknet opp tidlig en morgen, og jeg kjente at jeg var blitt våt mellom beina. Men jeg kjente også at noe var galt. Jeg prøvde å komme meg ut av senga, men det gikk ikke, og jeg så med ett at håndleddene mine var bundet fast til sengen. Jeg prøvde å sparke av meg dyna, og det var vanskelig siden anklene mine også var lenket fast. Oj da var jeg så sent hjem i går undret jeg meg.

Jeg ropte på Mathias og han kom inn på soverommet i bar overkropp. Den sexy trente kroppen med de musklene kom han imot meg og gav meg et våt, het kyss på munnen. Du ble sen i natt, sa han mens han tok den ene hånden sin rundt brystvorten min og begynte å suge og småbiter litt i den. Den andre hånden vandret ned mot klitoris, og begynte å massere litt på den. Men plutselig kjente jeg en pulsator som han presset inn i meg. Han reiste seg opp og gav meg et kyss, og gikk ut av rommet

Jeg ble liggende der i senga og kunne ikke komme løs. Den herlige og store pulsatoren støtet inn og ut av meg, hardere og dypere for hvert støt den tok. Det bygget seg opp en orgasme, og jeg stønnet høyt slik at Mathias kom inn til meg. Han tok ut pulsatoren, og mine safter rant ut av meg. Han la seg ned mellom de spredde beina mine og begynte å slikke og suge meg. Jeg små stønnet litt. Jeg løftet litt på rumpa og Mathias tok hendene sine under den og den finger lirket seg inn i rumpa. Mathias fortsatte å slikke og enda en orgasme bygget seg opp. Mathias beveget seg videre opp og han presset pikken sin inn i meg, og begynte å støte. Han tok en pute under rumpa mi slik at han kunne presse seg lengre inn i meg. Han kom nå dypere og dypere helt til han bunnet meg. Med harde og litt rolige støt og han la vekten sin oppå meg. Jeg løftet opp rumpa litt og han holdt meg under rumpa litt og presset en finger inn i rumpa. Orgasmen bygget seg opp og vi kom på likt. Mathias ble værende litt før han trakk seg ut av meg. Mathias løsnet på lenkene mine og begynte å massere anklene og håndleddene mine. Det var godt å kunne bevege meg litt igjen. Kom nå så skal vi dusje sammen. Han tok min hånd og leiet meg inn på badet.

Jeg gikk inn i dusjen og lot vannet renne langs kroppen min. Mathias kom også inn i dusjen og jeg kunne se at han hadde blitt stor og hard. Han begynte å såpe meg inn, og mine brystvorter ble stive. Jeg tok tak i pikken hans og bøyde meg ned og lirket den på plass inn i munnen min Mathias tok tak i håret mitt og holdt meg nede. Han pumpet inn og ut av munnen min. Jeg tok den ene hånd rundt pikken hans mens jeg sugde. Jeg reiste meg opp og snudde meg rundt slik at han kunne ta meg hardt bakfra. Han trengte seg inn i meg og holdt meg fast om hoftene mine. Han økte tempoet sitt og kom inn i meg. Vi dusjet oss ferdige.

Jeg fikk beskjed at jeg skulle ta på meg det nye sexy undertøy med hofteholder og stay ups strømper. Og så kunne jeg komme på kjøkkenet og spise frokost. Jeg gjorde som han sa, og jeg barberte meg slik at jeg var glattbarbert.

Vi spiste en god frokost, og det var ganske pirrende å sitte slik, og jeg ble igjen kåt. Mathias tok hånden sin og strøk meg oppover langs innsiden av låret og mine ben gled litt til siden. Han fant frem til klitoris og han kjente at jeg var våt så han tok to fingre inn, og han fant g punktet. Det var så vidt at jeg klarte å sitte rolig på stolen. Mathias tok hånden min og leiet meg tilbake til soverommet. Han tok håndleddene mine og bandt meg fast i sengestolpen, og han la ned på sengen en paddel, en buttplug og en massasjeolje. Han gav meg et kyss samtidig så han tok en øyemaske over øynene mine. Nå var jeg bundet fast og ventet på nye nytelser. Jeg kjente litt massasje olje på brystene mine og som rant videre på magen min. Jeg kjente også en pulsator som presset seg inn i meg, og begynte å støte av seg selv inn og ut. Jeg kjente at hendene hans var på brystet mitt og masserte meg og han sugde litt på den. Han jobbet seg etter hvert nedover magen min og langs innsiden av lårene mine. Jeg små stønnet og han tok den pulserende vibrator ut av meg. Jeg var så våt og det dryppet av meg. Mathias kom mellom beina mine og begynte å suge meg. Det var så godt å deilig og jeg ville ha mer. Han snudde meg rundt og fikk meg rundt på alle fire. Han løsnet på tauet rundt håndleddene mine. Han tok paddelen og gav meg et klaps på rumpa så det svei, og gang på gang samtidig han trengte seg inn i meg. Han tok meg hardt inn og ut og dypere for hvert støt, og han stønnet høyt. Han klapset meg på nytt enda litt hardere, og han økte tempoet sitt og vi kom på likt. Vi la oss ned på sengen og han tok av meg masken og sa at jeg var hans. Om litt kommer det gjester så du kan hvile deg litt, for du vet ikke hva som venter deg resten av dagen, sa Mathias og kysset meg ømt. Jeg lukket mine øyne og sovnet.

 

 

Kommenter