BIND MEG – ELSK MEG

 

BIND MEG – ELSK MEG

Det var helt mørkt da jeg våknet, og først trodde jeg at jeg hadde en drøm, eller heller kanskje et mareritt, for det kjentes ut som om noen holdt på å binde meg fast til ett eller annet. Jeg bråvåknet og konstaterte at det faktisk var tilfelle.

Jeg undret meg et lite øyeblikk på hva jeg egentlig hadde sagt ja til i denne merkelige invitasjonen jeg hadde fått Hvordan jeg hadde havnet her i denne situasjonen var ennå litt uklar for meg. Vel jeg kunne ikke gjøre noe med det siden jeg lå her i senga med armene mine bundet fast over hodet til det som mest sannsynlig var et hodegjerde på en seng.

Jeg prøvde forsiktig å røre litt på bena, men det var en som satt over føttene mine og holdt dem fast.

Det var tydeligvis nytteløst å protestere. Jeg var fanget. Det gjorde ikke lenger vondt noe sted og jeg kjente en merkelig følelse av spenning og kåthet bre seg i kroppen.  Jeg følte meg forsvarsløs og det er litt ydmykende, men samtidig så var det svært opphissende. De har kledd av meg alle klærne før de bandt meg fast. Det raste mange tanker gjennom hodet mitt om hva de kunne finne på å gjøre, men jeg torde ikke å spørre om noe. Bena mine ble sluppet for et kort øyeblikk, men bare for å bli spredt ut til siden og bundet fast igjen. Jeg kjente hendene til dem begge to over hele kroppen, og jeg likte det

De strøyk meg forsiktig og berøringene var så varsomme og i vill kontrast til den heller brutale frihetsberøvelsen.
En munn la seg over det ene brystet mitt, kysser og småbiter lett i en stiv brystvorte mens det andre brystet blir knadd av ikke mindre enn to hender samtidig. Jeg begynte å stønne, og jeg kjente at jeg var blitt dryppende våt mellom beina, siden det begynte å renne litt ut av meg.  Brått kjente jeg en hånd mellom bena og flinke fingre som spredde de allerede fuktige rosa leppene mine.

Jeg hørte en dør som åpnet seg og lukket seg Plutselig hørte jeg en kjent stemme, og han spurte de andre om jeg var klar for han. Ja, svarte de. Jeg kjente han igjen uten at jeg kunne se ham, men bare hørte han Og det var Alex. «Har dere lagt tingene på senga, ja svarte de igjen

Jeg hørte at Alex sa at de måtte gå ut av rommet. Alex sa navnet mitt, og klarte å kysse meg på munnen. En finger fant veien inn i meg og videt meg ut. Han brukte fingeren sin som en forsmak på den stive pikken som lå fastklemt inntil den ene hoften min. Plutselig kjente jeg en frekk finger lete seg frem til det bakerste hullet mitt. Han trengte så vidt inn og holdt den rolig helt til jeg presset baken min ned og den glei litt lenger inn. Alex trakk ut fingeren av rumpa mi, og presset inn en buttplug. Nå skal jeg løsne på anklene dine og hendene dine, og still deg opp på alle fire. Alex stilte seg opp foran meg, og tok den harde pikken sin i munnen min. Jeg sugde og lekte med den, og Alex stønnet.

Jeg fortsatte å suge, og jeg stoppet for at jeg ville ikke at han skulle komme enda. Alex stilte seg opp bak meg med den glinsende store, harde pikken, og jeg hadde fremdeles buttpluggen inni rumpa mi. Nå verket jeg etter å kjenne pikken hans inni meg.» Knull meg hardt nå» sa jeg. Alex presset seg inn i den våte, trange musen og begynte å støte inn. Han kom dypt og hardt og han bunnet meg. Jeg stønnet, og så kjente jeg en paddel på rumpa mi, så det svei. Gang på gang slo han med den, og jeg kjente at orgasmen min var på vei. Han støtet hardere for hver gang nå, og dypere og dypere og han holdt godt tak i hoftene mine. Han snudde meg rundt slik at jeg lå på ryggen med beina opp på skuldrene hans. Han presset seg på nytt, og knullet meg hardt og dypt inn i den trange, våte fitten. Saftene mine rant litt ut, og jeg stønnet høyere. Alex begynte å øke tempoet sitt, og jeg begynte også å nærme meg orgasmen. Vi kom på likt og han trakk ut buttplug akkurat på det riktige tidspunktet, og vi stønnet høyt. Han sprutet sæden inn i meg og ble værende der litt før han trakk seg ut. Vi ble liggende sammen, og Alex holdt rundt meg og sa at han hadde savnet meg