Baklengs til himmelen -Prostatavibrator velg riktig!

Pin it Reddit

BAKLENGS TIL HIMMELEN – PROSTATAVIBRATOR

VELG RIKTIG!

Trenger man egentlig en prostatavibrator? Svaret er ja! Riktig verktøy får jobben gjort, dobbelt så fort.

Du ville vel ikke brukt en skrutrekker til å banke en spiker inn i veggen?

Nei, nettopp…

Så ikke sett deg på sjampoflaska i dusjen hvis du vil oppnå anale gleder! En prostatavibrator gir deg dype og kraftige orgasmer, helt trygt og smertefritt.

 

Prostata er en kilde til nytelse

Mange menn synes det gir ekstra nytelse å stimulere seg selv eller bli stimulert i området rundt og i anus. Her finnes det mange nerver som gjør opplevelsen ekstra pirrende. Menn har i tillegg et spesielt punkt i endetarmen -prostata- som for mange gir ekstra nytelse. Å nyte denne erogene sonen er det mange som gjør, helt uavhengig av legning.

Prostata er en kjertel på størrelse med en valnøtt som ligger rundt urinrøret. Kjertelen er ansvarlig for å produsere den væsken som sædcellene skal svømme i.

En frisk prostatakjertel kjennes ut som en glatt og fleksibel klump, men samtidig fast – som et viskelær.  Du finner punktet ca. 3-5 cm opp i endetarmen når du presser mot testiklene, i taket av anus.

Hva er en prostatavibrator?

En prostatavibrator har en bøy som er skapt for å treffe prostata med full styrke. I tillegg vil en prostatavibrator sende deilige vibrasjoner mot p-punktet som får det til å ile gjennom hele kroppen.

Det finnes mange ulike varianter. Noen vibratorer er enkle og sofistikerte, mens andre har en haug med tilleggsfunksjoner – slik som rullende kuler i skaftet, fjernkontroll og mulighet til å styre med app.

En prostatavibrator har alltid en bred base i bunn for å hindre at leketøyet setter seg fast i rektum. Som regel er prostatavibratorer laget i svart silikon, dette for å være både hygienisk, behagelig og diskré.

Bruk glidemiddel

Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel sammen med en prostatavibrator! En analdusj kan gjøre opplevelsen mer hygienisk, og en vibratorrens er viktig for å holde leketøyet rent.

Lurer du på hvilken vibrator du bør gå for? Her er 5 favoritter for komplett baklengs til himmelen.

Her er noen tips:

Vil du ha noe enkelt og rimelig? Prostatavibrator Hero har kraftige vibrasjoner og 10 ulike programmer, alt fra jevne- til hissige vibrasjoner. Du styrer alt med én knapp som befinner seg på håndtaket. Enkelt og greit!

Elegant prostatavibrator

For deg som vil ha en forsiktig start med et elegant design, er prostatavibrator perineum fra Sir Richard det perfekte valget. Ri på bølgen av nytelse med denne lille og kraftige prostatavibratoren. Stimulerer også perineum.

Allsidig prostatavibrator

Siden prostata varierer i størrelse, form og respons på stimulering, kan Vector justeres i leddet for den perfekte kurven. Vector fraWe-Vibe passer dermed for alle! Den har dessuten en stillegående motor og mange funksjoner som kan styres med app og fjernkontroll. En skikkelig allrounder med andre ord!

 

Spennende prostatavibrator

Prostatavibrator Nexurokers G  har alt man kan ønske seg av en vibrator, og litt til. Vibratoren har rullende kuler i skaftet som gir en ekstra deilig stimulering. Den kan styres med fjernkontroll, er vanntett og har stimulerende nupper på basen som gir en deilig kontakt med perineum.

Intens prostatavibrator

Nexus Revense har et roterende skaft, noe som gir deg en intens prostatamassasje. Oppladbar, og gir hele 10 timer med deilig lek! Vibratoren er designet for å stimulere prostata og perineum (mellomkjøttet) samtidig.

 

 

 

 

 

 

 

Kommenter