Pin it Reddit

SEXLEKETØY SOM HJELPER DEG PÅ VEIEN TIL Aaaah…..

 

For mange kan hverdagen bære preg av stress, frustrasjon og anspente muskler. Kanskje kjenner du på en følelse av aldri å komme i mål med alt du skal gjøre? Av og til er det deilig å ta et avbrekk, og gjøre noe deilig med seg selv.

Orgasme reduserer stress

Det er fem gode grunner til å onanere og oppnå orgasme i en travel hverdag:

  • Det styrker immunforsvaret og kan forhindre at du blir syk før en viktig eksamen/ prosjekter på jobben.
  • Det virker positivt på humøret da det frigjør endorfiner, som er kroppens lykkehormon. Det gjør godt når dagene føles lange og tunge.
  • Det gjør det lettere å sove, og du kan derfor være opplagt til lange dager foran bøker som må leses og og jobbing på PC.
  • Det avspenner muskler.
  • Det reduserer stress, i en hektisk hverdag.

 

La sexleketøyet gjøre jobben for deg

Etter en lang dag med hardt arbeid, er du kanskje lei av å måtte gjøre all jobben på egen hånd? Mulig hendene dine trenger hvile etter all skrivingen? Da bør du ta i bruk et sexleketøy som mer eller mindre gjør jobben for deg.

Under finner du tips til sexleketøy som kan bidra til både å krydre sexlivet og forhindre stress under den travle hverdagen som mange har.

For henne:

Klitorisvibrator: Mange kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, derfor er en klitorisvibrator et perfekt valg. De er ofte små i størrelse og svært diskre.

Exposed er en kraftig bullet til klitoris, er også liten og er hendig å ha med seg i vesken.

Massasjestav: En massasjestav er perfekt til å bruke på klitoris og på andre ømme punkter, som behøver litt oppmerksomhet etter en lang dag med mye jobbing. Massasjestaver er et allsidig verktøy som definitivt er verdt investeringen.

Body Wand Massasjestav er en eksepsjonelt kraftig og stillegående vibrator, og er god å bruke på alle de riktige steder siden den er myk og har et fleksibelt hode.

 

G-punktvibrator: En g-punktvibrator er designet med en bøyd tupp som treffer perfekt mot g-punktet i skjeden ved ulike stillinger. Har du ennå ikke oppdaget gledene ved g-punktstimulering, har du noe å glede deg til

 

For han:

Onanihylse: Med en onanihylse går runkingen opp en karakter. Det er små hylser som tres over penis, og som er fylt med riller og nupper som tilfredsstiller og pirrer over penishodet og skaft. De er enkle å bruke, noe som kan være forfriskende etter en lang dag med utfordrende pensum.

Penisring: Penisringer kommer i ulike materiale og størrelser. Degjør din ereksjon hardere enn pensum. Penisringer kan enten settes nederst ved roten av penis, plasseres rundt pungen eller både og. Noen vibrerer også!

Prostatavibrator: Ved hjelp av en prostatavibrator under onani eller samleie vil den mannen oppleve en kraftigere og villere orgasme. Stadig flere menn, uavhengig av seksuell legning, har fått øynene opp for bakdøra – og dersom du tør å prøve, vil du utvilsomt spørre deg selv hvorfor du ikke begynte med det tidligere.