Pin it Reddit

SEX I BILEN

Det er viktig med jevnlige pauser fra bilkjøring. Så hvorfor ikke ta en kjapp en i baksetet på neste rasteplass?

Før dere legger ut på neste langtur i bil, bør dere se på kartet og bli enige om et passende sted for et raskt sex-stopp, en garantert pirrende avtale. Hver gang dere kjører forbi et skilt som viser hvor mange kilometer det er igjen til den avtalte sexrasteplassen, fortell hva du har tenkt å gjøre med den andre. Etter noen mil kommer luften i bilen til å dirre av kåthet.

Ha på klærne

Når dere kommer til avtalt sted, ta gjerne en liten avstikker inn i et skogholt eller til en forlatt campingplass. Biler er ikke laget for at dere skal kunne strekke dere ut i all deres prakt. Ikke bry dere med å ta av dere klær heller. En quickie i bilen skal være med t-skjorte og BH slengende rundt halsen og et par bukser liggende rundt anklene.

Det kan være lurt å ha med glidemiddel slik at dere kan komme fortere i gang og fortsatt oppleve den deilige glattheten. En liten tupe med glidemiddel er perfekt å ha med seg i vesken.

I baksetet

Den enkleste stillingen er sittende i baksetet. Han setter seg på det midterste setet, og hun setter seg overskrevs oppå med ansiktet mot ham. Siden det er så trangt i baksetet, har han lett tilgang til hennes klitoris, som han stimulerer mens hun rir ham. Brystene hennes er dessuten limt oppi ansiktet hans, så han kan slikke og kysse puppene hennes uten nevneverdig trøbbel. Er dere ekstra vågale og står parkert på et veldig avsides sted så kan hun stå på alle fire i bakstedet med rumpa mot den ene døra og han kan ta henne bakfra stående i den åpne døra.

Ha med dere noen intimservietter som frisker opp slik at når dere er ferdige, er det bare å kjøre videre. Kanskje er det ikke lenge igjen til neste rasteplass?