ANALSEX – BAKLENGS TIL HIMMELEN

Pin it Reddit

Analsex innebærer at anus stimuleres og penetreres med en finger, dildo, penis, eller annet sexleketøy som er designet for analt bruk. Anus er en av kroppens erogene soner, og stimulering av denne sonen kan for noen forsterke opphisselsen eller orgasmen.

Noen liker analsex, andre ikke. Å ta bakveien kan være snarveien til en himmelsk sexopplevelse. Analsex kan faktisk være hva du vil, for det er du som bestemmer. Kanskje lar du deg forføre av en fjærlett tunge i sprekken, etterfulgt av massasje rundt anus.

Analsex må foregå i trygge rammer, og det vil si ikke helt i startfasen av et forhold. Tillit til partneren er viktig og god kommunikasjon, og fortell han hva du vil og ønsker. Det er også viktig å snakke åpent om sex og om bakdelen også. Er du usikker på om partneren din er nysgjerrig på analsex, spør først og ikke etterpå.

Analsex er likevel opphissende for mange. Noen menn kan like tanken på at det er trangere der bak, noe som gir et større press rundt penis. Noen kvinner kan tenne på ideen om å bli fylt opp, eller fylt flere steder samtidig. Det er mange som opplever ved analsex at orgasmen er som « baklengs til himmelen». Noen kvinner opplever sterkere orgasme med analstimulering, og noen kan oppleve ren analorgasme. Klitoris kan stimulere indirekte på mange måter og spiller nok også inn i denne sammenhengen. Menn har på sin side den fordelen at de har en prostatakjertel som kan stimuleres ved ulike former for analsex. De fleste som har analsex bruker heller ikke penis, men tunge, fingre eller annet sexleketøy som er designet for analt bruk. Det er heller ikke så vanlig med penetrering som mange tror. De fleste nøyer seg med å stimulere området rundt anus. Det er tross alt der alle nervene ligger.

Det er viktig å bruke rikelig med glidemiddel ved analsex. Dette er fordi endetarmen ikke har naturlig fukt. Glidemiddel vil minske sjansen for rifter og sår når du fører noe inn i analåpningen. Det er anbefalt å benytte kondom ved analsex. Dette er for å hindre smitte av seksuelt overførbare infeksjoner, og for å hindre at det kommer avføringsrester på det du fører inn i endetarmen. Når man bruker kondom er det alltid viktig å bruke glidemiddel som er vann- eller silikonbasert. Oljebasert glidemiddel må ikke brukes, da dette kan føre til at kondomet går i oppløsning eller sprekker. Veksler du mellom anal- og vaginalsex, er det viktig å bytte til nytt kondom hvis man bytter fra penetrering av penis til penetrering av skjede

Det er likevel noen forhåndsregler man bør ta for at opplevelsen skal bli god og vellykket, og for å hindre at den fører til smerter eller skader. Før noe føres inn i endetarmen, er det viktig med god stimulering av endetarmsområdet, både området rundt og i selve åpningen. Bruk en finger, gjerne med glidemiddel når du stimulerer. Når lukkemuskelen føles slapp og det ikke er vondt å presse inn en finger, er det klart for å forsøke noe større. Dersom det gjør vondt har du kanskje ikke brukt god nok tid og lukkemusklene kan fremdeles være for stramme.

Analsex råd til litt inspirasjon. Et kjent triks er at den som blir tatt analt kan forsøke å slappe av og klemme litt til, når partneren trenger inn. Å bruke fingrene er en fin måte å beholde styringen på når man utforsker et nytt område. Menn kan for eksempel prøve å finne prostatakjertelen (p-punktet, mannens g-punkt. ) ,

Man kan også bruke munnen, leppene og tungen rundt analåpningen og området rundt (mellomkjøttet). Her er god hygiene helt avgjørende. Analmassasje kan være veldig sensuelt

Den sorte analpluggen har for lengst fått selskap av fargerike silikonleketøy, og for de trendy er leketøy i glass i vinden som aldri før. Buttplugs, analkuler, analbeads, analdildo og prostatadildoer med og uten vibrasjon er bare noe av det du kan velge blant. Men det viktigste er at leketøyet har en stopper i den ene enden, slik at det ikke forsvinner opp. En som får analsex som bør være den som har styringen. Misjonærstillingen og stillingen der dere ligger på siden, i skje, er gode stillinger ved et analt samleie. Når dere blir litt mer drevne kan han stå bakerst og ved å presse fremover mot navlen, er det mulig å indirekte stimulere g-punktet hennes.

Kommenter