Alt du trenger å vite om penisforlenger

Pin it Reddit

 

Alt du trenger å vite om penisforlenger

Få større penis på 1-2-3.

Det er en myte at alle kvinner liker store peniser. Likevel er det faktisk slik at størrelsen har noe å si! Heldigvis er det måten penis brukes på som teller mest. Skulle du likevel ønske at du kunne skilte med et par centimeter lenger penis eller en litt større omkrets, finnes det et spennende sexleketøy som vil maksimere utstyret. En penisforlenger vil gi deg lengen og tykkelsen du er ute etter, uten å gå på bekostning av nytelsen. Snarere tvert i mot.

Under får du svar på alt du lurer på, og trenger å vite, om penisforlengere

Hva er en penisforlenger?

Enkelt forklart er en penisforlenger en hylse som tres på penis, ikke ulikt et kondom. Men i motsetning til et kondom er penisforlengeren tykkere og lengre. De fleste hylser er laget av et mykt materiale, som oftest termoplast eller lignende.

Det finnes penisforlengere i ulikt design. Noen har for eksempel stimulerende tekstur på innsiden som vil massere skaftet, eller på utsiden for å pirre partneren. Andre penisforlengere er realistisk utformet med blodårer og et utpreget penishode, mens noen også vibrerer!

Hvorfor skal man bruke penisforlenger?

En penisforlenger er et spennende sexleketøy man kan bruke sammen for ekstra stimulering. En penisforlenger vil kunne gjøre penis lengre og tykkere, og gi partner en følelse av å fylles opp enda mer, men også han vil kunne føle at det er trangere å penetrere. En penisforlenger med stimulerende nupper på innsiden eller utsiden vil også kunne stimulere ekstra herlig! Og ikke nok med det; en penisforlenger vil også kunne utsette utløsningen hans. De fleste penisforlengere er laget av et tykt materiale som gjør at han ikke kjenner samleiet like godt. Dette er en fordel dersom han har lyst til å holde ut litt lenger. Når det er sagt vil det ikke føre til at han mister følsomheten på penis. Han kan altså fremdeles kjenne partnerens kropp og bevegelser gjennom materialet.

Hvordan bruker man en penisforlenger?

En penisforlenger har en hul kjerne slik at du enkel får tredd den over penis, for å øke tykkelsen og lengden på penis. Noen penisforlengere har også en ring som festes rundt testiklene, for at den skal sitte enda bedre og holde seg mer stabil. Som en bonus vil disse ringene også hjelpe til å forlenge hans ereksjon!

En penisforlenger vil med andre ord maksimere utstyret hans på under fem minutter. Her er det bare å hente frem sexleketøyet, smøre på litt glid og tre på!

Tips: En penishylse fungerer også utenpå en vibrator av den hardere typen. Det gjør leketøyet mykere, og er en enkel metode for spennende variasjon! Husk å ta penisforlengeren av vibratoren når den ikke lenger er i bruk.

Kan en bruke en penisforlenger under analsex?

I anus kan det oppstå vakuum som gjør at sexleketøy og andre tilbehør kan forsvinne opp i rektum. Derfor er det alltid anbefalt å bruke anale sexleketøy med en stopper i bunnen. En penisforlenger er derfor ikke anbefalt under analsex. Dersom penisforlengeren har en ring til testiklene som sikrer at den ikke vil gli av, kan du bruke penisforlenger under analsex. Men, om du er litt usikker på om penisforlengeren sitter stramt nok, bør du ikke bruke den under analsex!

Kan man bruke glidemiddel med penisforlenger?

Ja! Penisforlengeren fungerer aller best med et optimalt glidemiddel. Det skaper mindre friksjon og mer glede for partneren. Glidemiddelet smøres på utsiden av penisforlengeren, men smør også litt glid på innsiden for å gjøre påtredningen lettere. Et vannbasert glidemiddel er anbefalt.

Hvordan rengjøre en penisforlenger?

En penisforlenger er veldig enkel å rengjøre etter bruk. Den vaskes først med lunkent vann og en mild såpe, helst en intimsåpe. Deretter kan den lufttørke eller tørkes med et rent og lofritt håndkle. Smør på et lag med vibratorrens for å fjerne bakterier og desinfisere penisforlengeren. Når den har tørket er det anbefalt å påføre et pudder for at produktet skal opprettholde den gode kvaliteten gang på gang.

 

Kommenter