A PUNKTET: DET HEMMELIGE ORGASMEPUNKTET

Pin it Reddit

A PUNKTET: DET HEMMELIGE ORGASMEPUNKTET

 

G-punktet har du nok hørt om, og lett etter, flere ganger? G-punktet er kjent, og sagnomsust. Men et punkt som fortjener vel så mye oppmerksomhet er A-punktet! Dette er et punkt som er ekstremt følsomt for berøring og sitter i samme område som produksjonen av skjedesekret foregår! Hvilket vil si, dette er et punkt som ved stimulering vil gjøre henne både våt og kåt!

A-punktet sitter langt opp i skjeden, på den fremre skjedeveggen. Punktet blir også kaldt «Deep spot», noe som forteller litt om hvor dypt det sitter. Man skal være litt forsiktig ved stimulering av dette punktet, for ikke langt unna sitter livmormunnen som man helst bør la være i fred. Stimulering av a-punktet egner seg ekstremt godt til forspill, da det vekker produksjonen av skjedesekret til live! Mange kvinner produserer lite fuktighet, og da vil stimulering av A-punktet øke denne produksjonen betraktelig. Stimulering av dette punktet vil også gi en orgasme hun sjeldent har kjent maken til! A-punktet er vanskeligere å finne, men lettere å stimulere enn G-punktet.

Slik stimulerer du A punktet:

Man kan fint finne og stimulere A-punktet med fingrene, men da må man ha hjelp av en partner og heller ikke da er det så lett! Punktet sitter svært høyt opp og rett i nærheten av livmormunnen, som kan være svært smertefull å fikle for mye med. Den aller letteste, og beste, måten å finne frem er med et godt og riktig sexleketøy!

Regala fra den britiske produsenten Rocks-off er ekstra lang i skaftet og perfekt formet til å treffe både A-punktet, G-punktet og klitoris. Dette er en orgasmemaskin som vil gi henne det beste av det beste innen orgasmer. Rabbit vibratoren har to kraftige og intense motorer som kan jobbe uavhengig av hverandre, slik at hun kan få den stimuleringen som passer best for henne! Ønsker du heftig stimulering på A-punktet, men litt mer forsiktig på klitoris? Ingen problem! Vil dette bli det neste store etter Womanizer? Ikke umulig!

Finn riktig stilling

Ønsker du å stimulere A-punktet under samleie, bør fokus ligge på å trenge langt inn! Misjonærstillingen, hvor hun plasserer beina på hans skuldre, er en stilling hvor muligheten for å treffe A-punktet er tilstede! Prøv også doggistyle, hvor han står på gulvet med den ene foten og i sengen med den andre, slik at han trenger dypere inn i henne enn vanlig.

 

Kommenter