5 sex-stillinger for bedre øyekontakt

Pin it Reddit

Hvis målet ditt er bare å få en orgasme, noe du kan gjøre helt selv med hånden din, en vibrator eller et annet type sex-leketøy, så er ikke denne artikkelen noe for deg. Ikke misforstå, litt self-pleasuer er for alt i verden kjempe deilig! Og mai måned er jo tross alt masturbasjonens måned så vær så god, feire i vei!

Men det som kan gjøre sex virkelig fremragende, er å ha noen å oppleve det sammen med. Selv om det finnes mange forskjellige måter å gni kroppsdeler mot hverandre, handler sex ofte om den sensuelle forbindelsen og intensiteten som oppstår mellom personer som er intime sammen.

Mange opplever nok at det føles ut som en rutine er bygget opp mellom seg når det kommer til sex. For dere som føler det samme, det er ingenting galt i å spice ting litt opp med noe så enkelt som øyekontakt. Denne øyekontakten kan løfte intimiteten mellom dere til helt nytt nivå, og ikke minst så er det en super måte å få tilført litt klining!

Her er 5 forskjellige sex-stilling som gjør at dere får muligheten til både øyekontakt og masse klining:

  • The Lounger: Len deg tilbake i en stol, legg gjerne et håndkle under deg for å slippe søl på stolen. Før hoftene dine til kanten av stolen, da kommer partner til forfra ved å knele på gulvet, dette kan også føre til en veldig dyp penetrering! Her får dere masse øyekontakt og store muligheter til å kline leppene av dere!
  • Reverse Missionairy: Bytt litt på hvem som skal være den «dominante» dere imellom ved å være den som er på topp i en misjonærstilling. Penetrering kan være vanskelig her, men bare å gni kjønn mot kjønn kan oppleves som kjempe deilig og sensuelt! Hiv inn litt klining, rumpegrabbing og kroppgnikking! HOT
  • The Rocker: Begge ligger på siden, face to face, legg beinet ditt over hoften på partneren din. Her er det fult mulig å penetrere og dere kan bli enige om hvem som skal vugge frem og tilbake for å styre farten, eller at den ene parten bare tar kontroll! Denne stillingen er super å bruke til å masturbere hverandre. Rollebytte kan bli både spennende og sexy!
  • The Seesaw: Partneren din kneler, og du senker deg ned på fanget og klemmer hoftene sammen for å holde deg der. Hold overkroppen din oppe ved å holde rundt skuldrene på partneren din. Her er penetrering aktuelt, du kan bruke hoftene og beina dine til å bevege deg opp og ned, eller partneren din kan bruke sine hofter til å skyve opp og ned. Lyst på litt klitoris-stimuli? Gni klitoris på skambeinet når partner skyver seg opp. EKSTASE!

Show and Tell: Noe av det mest intime du kan gjøre med din partner er å masturbere han/hun foran dem. Knel foran hverandre og begynn å beføl hverandre. Dere kan stryke hverandres kropper, suge på brystvorter, kline og mye mer! Øyekontakten her vil komme og gå, uansett har du mye fint å se på. Prøv å fokusere på øyekontakten når det lar seg gjøre, spesielt gjennom en orgasme … DYPT!

Kommenter